icon

Koho čeká IVF transfer v červnu 2022?

dendis80
20. čer 2022

Ahoj holky , najdu zde někoho koho v blízké době také čeká ET/ KET?
Já byla v pátek na OPU . Z deseti vajíček bylo 8 zralých a sedm se jich podařilo oplodnit ☺️. Dnes nám volali z CAR, že se vše vyvíjí dobře a ve středu by měl být transfer .

Strana
z7
volodka162
5. črc 2022

@dendis80 Zkoušela a nic.....včera. což byl devátý den. Ještě dám pátek a končím no.....to už je asi konečná.

worena
5. črc 2022

@dendis80 Já mám volat kvůli výsledkům příští týden..Krev atd...A pak se uvidí, půjdu si pro zmrzlinky co ještě máme 😍🙏🍀.Tak do té doby budu na vás děvčata moc myslet a držet pěsti aby bylo štěstí 🍀🙏 Dáte mi naději 🍀🙏😍❤️

worena
5. črc 2022

@volodka162 Třeba to ještě může vyjít,a když né teď tak příště 🍀🙏.. Já jdu už 11 pokus 🙈🤦A pořád věřím 🙏🍀❤️

dendis80
autor
5. črc 2022

@volodka162 ještě neztrácej naději 🍀

dendis80
autor
5. črc 2022

@worena - a u tebe se ví, kde je třeba problém ? Je super , že máte mrazáčky ❤️.
My máme jen tohoto jednoho bojovníčka co je teď doufám v pořádku v bříšku ☺️❤️

worena
5. črc 2022

@dendis80 Moc ti to přeji 🙏🍀❤️..To dej určitě vědět...No problém je, že už nejsem nejmladší ale stále je zatím s čeho brát...V podstatě i když je holka mladá není záruka že vajíčka jsou ok .. Znám spoustu takový co měla dostatek vajíček a bohužel s toho třeba nebylo vůbec nic... U nás vždycky všechno ok a pak nehnízdí..No problém je imunita..Beru léky a začínám akupunkturu..Tak uvidíme ❤️🍀🙏

dendis80
autor
5. črc 2022

@worena i nízký věk není záruka úspěchu .
Moc ti přeji aby to vyšlo ❤️

worena
5. črc 2022

@dendis80 Děkuji moc, jsi hodná 😍... Já bych si to přála pro všechny, protože vím jak je cesta k mimču složitá... Přeji všem hodně štěstí a zdraví a ať to nám všem konečně vyjde 🍀🙏💪🤩❤️✊👊

volodka162
5. črc 2022

@worena a
@dendis80 Díky. Ještě neztrácím ale řekla jsem třikrát a dost. Po stimulaci jedno jediné vajíčko odsali ale ve výsledku ok. Pokud to však nevyjde, nemám žádné další a tak budu muset zase projít stimulaci což je dalších 20tisic v tahu. Snad už tam vysají něco víc....pak už na to prdím. Jo jsem sobecká.....ale prostě když vidím že to tělo odmíta tak to nebudu násilím tlačit. Jedno dítě máme.....možná doma bude chvíli peklo ale bohužel když to nepůjde, nechci se zničit. Teď jsem doma na neschopence z pracovního vyhoření. Do toho tohle ....dávám tomu do konce roku či do jara a pak už se budu věnovat jiným věcem.

merope
5. črc 2022

@dendis80 To je ale nádherný test!!! Gratuluji.

merope
5. črc 2022

@worena Já šla do darovaných oocytů. S nimi to vyšlo na první pokus (teď mám ještě zbylé mrazáčky, tak jsem je zkoušela).

merope
5. črc 2022

@volodka162 Pokud už jedno máš, tak to druhé asi nemá cenu lámat na sílu.

worena
6. črc 2022

@merope Já mám ještě své zmrzlé...A muž darované nechce, nemůžu ho do toho tlačit.. Samozřejmě že jsem i tom uvažovala kdyby náhodou ... Ale mám už nějaký rok zmrzlinky které jsme doposud nepoužili tak jdeme do nich konečně..I když máme genetiku i ostatní ok... Prostě hnízdit ne a ne .. Že musím potlačit imunitu která bere zárodek jako vetřelce... Zvláštní, že dřív problém nebyl... Teď mám imunitu oslabenou pro změnu 🤣tak mi dávají imunor ..No blázinec... Zítra začínám akupunkturu...Tak jsem zvědavá... Máš dítko teda už z darovaných nebo teď čekáš ...

worena
6. črc 2022

@volodka162 Ano, já tomu dávám do konce tohoto roku a též končím... Úplně ti rozumím... Já už měla pokusů 🙈🙈🙈 Nemá smysl lámat to přes koleno..

dendis80
autor
6. črc 2022

@merope Ahojky , tak zítra krev viď ? Zkoušela jsi dnes ještě test nebo už čekáš na výsledek krve ?

merope
6. črc 2022

@worena Už jedno dítko mám, tohle je takové využití zbylých mrazáčků.

@dendis80 Test je negativní, tak uvidím.

dendis80
autor
7. črc 2022

@merope tak držím palce . Já jsem akorát přijela z krve . Po druhé hodině by měli být výsledky.

worena
7. črc 2022

@merope Ano, mám to stejně.. Dneska jsem po té akupunktuře... Vůbec jsem netušila jak v háji po tom budu.. Bolesti v kříži, břicho kompletně...Asi to funguje...A jak to vypadá?🍀🙏

worena
7. črc 2022

@dendis80 Tak jak jsi dopadla?

dendis80
autor
8. črc 2022

@worena Ahojky , u mě se krev potvrdila . Mám nějakých 1389 jednotek , nevim jestli to je hodně nebo málo ale je to prý v pořádku. ☺️

dendis80
autor
8. črc 2022

@merope , @volodka162 - holky , jak jste na tom vy ?

volodka162
8. črc 2022

@dendis80 Včerejší test negativní (12 po ET), takže pojedeme úplně od zatáčku...bylo to jediné vajíčko co se mi vytvořilo (žádný zmražený nemám...). Teď jsem přestala brát prášky, takže počkám na menzes, nechám měsíc v klidu, mezitím se vyřídí přes pojišťovnu další IVF a zkusíme znova. Teda aspoň to mám takhle v plánu...ale uvidíme co mi řeknou až zavolám do CAR.

dendis80
autor
8. črc 2022

@volodka162 tak to mě mrzí a budu držet palce aby to vyšlo příště . Může se pak začít hned ten další měsíc ? Někde jsem četla , že se musí 3 měsíce čekat tak mě to zajímalo , jak to pak vlastně je.

volodka162
8. črc 2022

@dendis80 Jo, tak to nevím....ale tak uvidíme - tohle už je na klinice. Mezitím můžeme zkusit IUI nebo jak se tomu nadává a nebo přes normální doktorku tu klasiku (prášky a injekce) a třeba se taky poštěstí...a možná asi bude dobré si na to "spravit" tu nízkou sliznici...třeba v tom je taky zakopaný pes. Teď aby člověk pořád přemýšlel proč se tak stalo a kde je fakt ten problém.

merope
8. črc 2022

@dendis80 Já mám krev negativní. Ale moc gratuluji, číslo je úžasné, tak snad bude vše už ok.

worena
9. črc 2022

@dendis80 Moc gratuluji, mám radost 😍😍🍀🍀❤️❤️

lucylju1
11. črc 2022

@dendis80 ahojky,holky můžu se přidat 🙂 ? Stimuluji od soboty píchám gonal .. ve středu mě čeká první utz ... Chtěla jsme se zeptat mám 300jednotek kvůli nízkému AMH to se pak nějak ještě upravuje? Mám rozepsané injekce s prvním dnem kdy se neaplikují na sedm dní 🙂 takže 6krat aplikaci gonalu plus prednison.

mimig
11. črc 2022

@lucylju1 Ano, podle kontrolního ultrazvuku u doktora je následně možné, že na pár dní ještě dávky upraví dle potřeby 🙂

lucylju1
11. črc 2022

@mimig takže je možné že pak třeba ještě pět dní budu pichat? 🤣 Já jsem hubeňour a už teď nevím kam s tím 😳🤣

mimig
11. črc 2022

@lucylju1 Pouze den před odběrem je klid, ale jinak do té doby podáváš injekce každý den, doktor ti pouze snižuje/zvyšuje dávkování podle stavu na ultrazvuku 🙂 2 dny před odběrem jsou navíc i ovulační injekce 💉

Strana
z7