Koho čeká IVF transfer v červnu 2022?
Ahoj holky , najdu zde někoho koho v blízké době také čeká ET/ KET?
Já byla v pátek na OPU . Z deseti vajíček bylo 8 zralých a sedm se jich podařilo oplodnit ☺️. Dnes nám volali z CAR, že se vše vyvíjí dobře a ve středu by měl být transfer .
@volodka162 Třeba to ještě může vyjít,a když né teď tak příště 🍀🙏.. Já jdu už 11 pokus 🙈🤦A pořád věřím 🙏🍀❤️
@volodka162 ještě neztrácej naději 🍀
@dendis80 Moc ti to přeji 🙏🍀❤️..To dej určitě vědět...No problém je, že už nejsem nejmladší ale stále je zatím s čeho brát...V podstatě i když je holka mladá není záruka že vajíčka jsou ok .. Znám spoustu takový co měla dostatek vajíček a bohužel s toho třeba nebylo vůbec nic... U nás vždycky všechno ok a pak nehnízdí..No problém je imunita..Beru léky a začínám akupunkturu..Tak uvidíme ❤️🍀🙏
@worena a
@dendis80 Díky. Ještě neztrácím ale řekla jsem třikrát a dost. Po stimulaci jedno jediné vajíčko odsali ale ve výsledku ok. Pokud to však nevyjde, nemám žádné další a tak budu muset zase projít stimulaci což je dalších 20tisic v tahu. Snad už tam vysají něco víc....pak už na to prdím. Jo jsem sobecká.....ale prostě když vidím že to tělo odmíta tak to nebudu násilím tlačit. Jedno dítě máme.....možná doma bude chvíli peklo ale bohužel když to nepůjde, nechci se zničit. Teď jsem doma na neschopence z pracovního vyhoření. Do toho tohle ....dávám tomu do konce roku či do jara a pak už se budu věnovat jiným věcem.
@volodka162 Pokud už jedno máš, tak to druhé asi nemá cenu lámat na sílu.
@merope Já mám ještě své zmrzlé...A muž darované nechce, nemůžu ho do toho tlačit.. Samozřejmě že jsem i tom uvažovala kdyby náhodou ... Ale mám už nějaký rok zmrzlinky které jsme doposud nepoužili tak jdeme do nich konečně..I když máme genetiku i ostatní ok... Prostě hnízdit ne a ne .. Že musím potlačit imunitu která bere zárodek jako vetřelce... Zvláštní, že dřív problém nebyl... Teď mám imunitu oslabenou pro změnu 🤣tak mi dávají imunor ..No blázinec... Zítra začínám akupunkturu...Tak jsem zvědavá... Máš dítko teda už z darovaných nebo teď čekáš ...
@volodka162 Ano, já tomu dávám do konce tohoto roku a též končím... Úplně ti rozumím... Já už měla pokusů 🙈🙈🙈 Nemá smysl lámat to přes koleno..
@merope , @volodka162 - holky , jak jste na tom vy ?
@dendis80 Včerejší test negativní (12 po ET), takže pojedeme úplně od zatáčku...bylo to jediné vajíčko co se mi vytvořilo (žádný zmražený nemám...). Teď jsem přestala brát prášky, takže počkám na menzes, nechám měsíc v klidu, mezitím se vyřídí přes pojišťovnu další IVF a zkusíme znova. Teda aspoň to mám takhle v plánu...ale uvidíme co mi řeknou až zavolám do CAR.
@volodka162 tak to mě mrzí a budu držet palce aby to vyšlo příště . Může se pak začít hned ten další měsíc ? Někde jsem četla , že se musí 3 měsíce čekat tak mě to zajímalo , jak to pak vlastně je.
@dendis80 Jo, tak to nevím....ale tak uvidíme - tohle už je na klinice. Mezitím můžeme zkusit IUI nebo jak se tomu nadává a nebo přes normální doktorku tu klasiku (prášky a injekce) a třeba se taky poštěstí...a možná asi bude dobré si na to "spravit" tu nízkou sliznici...třeba v tom je taky zakopaný pes. Teď aby člověk pořád přemýšlel proč se tak stalo a kde je fakt ten problém.
@dendis80 ahojky,holky můžu se přidat 🙂 ? Stimuluji od soboty píchám gonal .. ve středu mě čeká první utz ... Chtěla jsme se zeptat mám 300jednotek kvůli nízkému AMH to se pak nějak ještě upravuje? Mám rozepsané injekce s prvním dnem kdy se neaplikují na sedm dní 🙂 takže 6krat aplikaci gonalu plus prednison.

@dendis80 Zkoušela a nic.....včera. což byl devátý den. Ještě dám pátek a končím no.....to už je asi konečná.