icon

Koho čeká IVF transfer v červnu 2022?

dendis80
20. čer 2022

Ahoj holky , najdu zde někoho koho v blízké době také čeká ET/ KET?
Já byla v pátek na OPU . Z deseti vajíček bylo 8 zralých a sedm se jich podařilo oplodnit ☺️. Dnes nám volali z CAR, že se vše vyvíjí dobře a ve středu by měl být transfer .

Strana
z7
dendis80
autor
24. črc 2022

@lucylju1 Ahojky , tak jak jsi dopadla ? ☺️

lucylju1
25. črc 2022

@dendis80 nakonec jsem byla v pátek na embryotransferu. Akorát,že se začalo dělit trošku pomaleji,ale pak se rozjel a dělil se tak jak má ..tak doufam, že to bude nějaký bojovník, když nám nikdo jiný nezbyl 🤣 teď budu čekat,ale je to nekonečný ... 😳

dendis80
autor
26. črc 2022

@lucylju1 je, tak držím palce ať je vše v pořádku 😍. To čekání je strašný a nekonečný 🙂

lucylju1
26. črc 2022

@dendis80 já tomu moc šancí nedávám... Nechci pak být zklamaná, pořád ve mě hlodá, že se zacalo dělit později ... Jestli třeba mi ho nezavedli jen aby se neřeklo nevím ... Včera mě píchalo okolo kostí dole a sem tam v podbřišku ale to nemusí nic znamenat ..cítím prsa ale to mám vždycky tak týden před ms což vychází .. tak mám hrůzu už teď že ta mrcha zase přijde

dendis80
autor
26. črc 2022

@lucylju1 nám zbylo z osmi pouze jedno . Ostatní se sesty den rozdělili .
Musíš věřit , že je to bojovníček ❤️

athena91
26. črc 2022

Ahoj holky muži se na něco zeptat když mi ze zdravotních důvodů odebraly oba vejcovody hradí mi pojišťovna ivf nebo jak to tam je děkuji

worena
26. črc 2022

@athena91 Ahoj, hradí pokud jsi nepřekročila 39-40? Teď nevím prý se to měnilo... Nicméně 3 pokusy a pak už platíš...Ale i tak se stejně o některé léky musíš podělit s pojišťovnou - doplatek..Ale zase záleží na CAR,co ti případně budou dávat...Je to různé...My už teda plně platíme ale co v jeden neudělal že..🙏🍀❤️

athena91
26. črc 2022

@worena děkuji za info je mi 30 let tak zjistíme ještě vše kolem jak to půjde děkuji moc a držím palecky

dendis80
autor
27. črc 2022

@lucylju1 moc držím palce aby to vyšlo 🍀

merope
27. črc 2022

@dendis80 A co vlastně ty? Pořád dobrý?

worena
27. črc 2022

@athena91 Tak třeba to klapne a budeme se tu podporovat navzájem 😀 Mě čeká Ket v září...Ted jsem začala akupunkturu atd .. Připravuji tělo,tak doufám že už to dobře dopadne 🍀🙏🙏😍

worena
27. črc 2022

@merope Co ty ,jak jsi na tom?Jrdtez budeš zkoušet?

worena
27. črc 2022

@merope Ach ty moje oči 😅😅 Ještě budeš zkoušet?

dendis80
autor
27. črc 2022

@merope já mám zítra první ultrazvuk , tak snad bude vše v pořádku 🙂

merope
27. črc 2022

@worena Už ne, to byl poslední mrazáček. Kdybych fakt chtěla sourozence, ještě zvážím pěstounskou péči.

merope
27. črc 2022

@dendis80 Držím palečky !!!!

lucylju1
28. črc 2022

@dendis80 já nevím.... Včera nic dnes 6den od et vyjel duch hned je blbe foceny je tu šero po ránu 🤣

dendis80
autor
28. črc 2022

@lucylju1 vidím ho tam 🙂 . 6. den by to i odpovídalo 🙂 . Tak teď udělej v pátek a mel by byt silnější ❤️

dendis80
autor
28. črc 2022

@dendis80 vlastně on je dneska čtvrtek … tak v sobotu udělej další test 🙂 vždy je to nejlepší ob dva dny 🙂

lucylju1
28. črc 2022

@dendis80 ano udělám.. ještě mám stejně strach aby to nebyl o ovitrelle je to 13dni ale to si myslím že by tam byl i včera ... No uvidíme 😊

dendis80
autor
28. črc 2022

@lucylju1 jak píšeš , to by tam byl u včera 🙂

lucylju1
28. črc 2022

@dendis80 tak uvidíme, my bysme byli fakt mimoni, dve vajíčka odsáty, jedno oplodněno , jedno embryo zbylo ještě o skoro den pomalejší a chytlo by se🤣 a to jsme zrovna včera říkali, že když se to teď nepodaří, tak to není tak hrozný, protože do toho všeho nám odešel motor na autě🤣🤣 když sem daří tak se daří 🤣

lucylju1
28. črc 2022

@lucylju1 ale líbilo se mi, že doktor v caru říkal, že jsme takovej případ, že už neví co se mnou, že by se nedivil kdyby nám to zrovna vyšlo vlastně skoro z ničeho , protože to chtěl vzdát v průběhu stimulace, pak nemělo dojít ani k opu, pak vlastně říkal, že je zázrak, že já došla k embryotransferu i když s pomalejším, tak pak se dělilo ukázkově 🤣

dendis80
autor
28. črc 2022

@lucylju1 tak třeba je to zrovna ten váš bojovníček 🙂 . Nám zbyl z osmi také jen tento jeden ❤️

lucylju1
28. črc 2022

@dendis80 kéž by 😊 budu doufat, že to dopadne dobře 😊

worena
29. črc 2022

@lucylju1 Moc držím pěsti aby bylo štěstí 🍀✊🍀🤩 Ať sílí 🙏🙏🍀❤️

worena
29. črc 2022

@merope To chápu...

lucylju1
29. črc 2022

@worena @dendis80 já nevím holky 😳🤣

worena
30. črc 2022

@lucylju1 Já vidím 👻👻🍀🍀🙏❤️ Ať sílí 🙏

dendis80
autor
31. črc 2022

@lucylju1 já ho teda také vidím 🙂 nezkoušela jsi dnes ?

Strana
z7