Koho čeká IVF transfer v červnu 2022?
Ahoj holky , najdu zde někoho koho v blízké době také čeká ET/ KET?
Já byla v pátek na OPU . Z deseti vajíček bylo 8 zralých a sedm se jich podařilo oplodnit ☺️. Dnes nám volali z CAR, že se vše vyvíjí dobře a ve středu by měl být transfer .
@dendis80 já tomu moc šancí nedávám... Nechci pak být zklamaná, pořád ve mě hlodá, že se zacalo dělit později ... Jestli třeba mi ho nezavedli jen aby se neřeklo nevím ... Včera mě píchalo okolo kostí dole a sem tam v podbřišku ale to nemusí nic znamenat ..cítím prsa ale to mám vždycky tak týden před ms což vychází .. tak mám hrůzu už teď že ta mrcha zase přijde
Ahoj holky muži se na něco zeptat když mi ze zdravotních důvodů odebraly oba vejcovody hradí mi pojišťovna ivf nebo jak to tam je děkuji
@athena91 Ahoj, hradí pokud jsi nepřekročila 39-40? Teď nevím prý se to měnilo... Nicméně 3 pokusy a pak už platíš...Ale i tak se stejně o některé léky musíš podělit s pojišťovnou - doplatek..Ale zase záleží na CAR,co ti případně budou dávat...Je to různé...My už teda plně platíme ale co v jeden neudělal že..🙏🍀❤️
@dendis80 tak uvidíme, my bysme byli fakt mimoni, dve vajíčka odsáty, jedno oplodněno , jedno embryo zbylo ještě o skoro den pomalejší a chytlo by se🤣 a to jsme zrovna včera říkali, že když se to teď nepodaří, tak to není tak hrozný, protože do toho všeho nám odešel motor na autě🤣🤣 když sem daří tak se daří 🤣
@lucylju1 ale líbilo se mi, že doktor v caru říkal, že jsme takovej případ, že už neví co se mnou, že by se nedivil kdyby nám to zrovna vyšlo vlastně skoro z ničeho , protože to chtěl vzdát v průběhu stimulace, pak nemělo dojít ani k opu, pak vlastně říkal, že je zázrak, že já došla k embryotransferu i když s pomalejším, tak pak se dělilo ukázkově 🤣

@lucylju1 Ahojky , tak jak jsi dopadla ? ☺️