Který den po IUI jste si dělaly test?

silvik77
22. srp 2014

Ahoj holky, chci se zeptat, který den po IUI jste si dělaly test? A otěhotněla jste některá hned po prvním pokusu? Děkuji 🙂

brouzdalka
22. srp 2014

Ahoj, po IUI se dělá test normálně jako po ovulaci, čili cca těch 14 dní. Jde to i dřív a může být duch, ale čím dýl testuješ, tím spíš předejdeš zklamání, kdyby to bylo třeba jen chemické těhotenství, co odejde s MS. Navíc pokud jsi před IUI na vyvolání ovulace dostala HCG (Pregnyl, Ovitrelle), tak je třeba počkat minimálně 10 dnů, aby nebyl test falešně pozitivní.
Já jsem otěhotněla po druhé inseminaci, ale samozřejmě záleží na tom, jaké máte s partnerem problémy 😉

silvik77
autor
22. srp 2014

Tak to musím ještě do pondělí vydržet 🙂 No při té inseminaci se tam pak doktor nemohl pomalu dostat, tak říkal, že to je možná příčina proč se nám nedařilo. Tak uvidíme. Pregnyl jsem neměla, byla to taková rychlovka, přišla jsem do poradny, byla jsem 10DC a pak doktor mi najednou říká: vždyť vy ovulujete! Tak mi hned udělali IUI. Kéž by to vyšlo!

akmitaf
22. srp 2014

@silvik77 ahoj tak já mám dceru po prvním IUI, ale teď mám za sebou dvě a nic. Myslím, že je to dost i o psychice - zrovna mám docela stresy.

Jinak já teď u druhého IUI i slzičkovala - fakt to nešlo a docela to trvalo - taky si myslím, že proto nám to doma přirozeně nejde. Nebuj a věř, hlavní je pozitivní myšlení.

Jinak s testem fakt počkej - pokud to tam je bude to tam i v pondělí a pokud ne zbytečně se stresuješ. Pěkně si naplánuj pohodový víkend a mysli na úplně jiné věci.

silvik77
autor
22. srp 2014

@akmitaf Já mám taky docela stresy ☹ Ale přesto tomu dávám naději. Vím, že pozitivní myšlení je hodně. Snažíme se už pár let, snažím se pročistit detoxem, tak snad to tomu přispěje a zadaří se. Vím o pozitivních reakcích na detox, že ty které ho držely a dlouho se jim nedařilo tak po něm se zadařilo. Tělu to určitě prospěje tak jak tak.

akmitaf
22. srp 2014

@silvik77 no jo taky zvažuji jeden detex, ale myslím, že jsem srabík a že ho nezvládnu. No budu na tebe myslet a snad se ti zadaří na první dobrou.

silvik77
autor
22. srp 2014

@akmitaf Moc děkuji. Ono je to celkem náročné, člověk pořád lítá po doktorech ☹ Já držím detox od Mačingové a nějaké výsledky už jsou 🙂

akmitaf
22. srp 2014

@silvik77 přesně ten mám na mysli, ale fakt se bojím, že to nezvládnu - zatím jsem si přečetla krevní skupiny a snažím se držet alespoň jich. Ale asi se do toho taky pustím.

silvik77
autor
22. srp 2014

@akmitaf Taky jsem si myslela, že to nezvládnu a už ho držím 17.den 🙂 přestala jsem mít chuť na sladké a pečivo mi vůbec nechybí 🙂

akmitaf
22. srp 2014

@silvik77 no nic dostuduji knihu a asi se do toho vrhnu

vanilkacka
22. srp 2014

@silvik77 Ahojky, já otěhotněla po prvním pokusu 🙂 U nás byl problém na straně partnera - málo pohyblivé spermie a špatná morfologie. A test jsem dělala už 10. den po inseminaci (11. den po pregnylu) a byl tam duch, myslela jsem si, že je to pregnyl, ale druhý den byl o trošku silnější. Stejně jsem si do MS říkala, že nemá cenu se zatím vůbec radost, ale uklidňovalo mě, že vím, že se něco děje a že třeba další pokus bude úspěšnější, kdyby to nakonec nedopadlo. Nyní končím 22. týden. Přeju Vám, ať najdete přes víkend 2 čárky 🙂

silvik77
autor
22. srp 2014

@vanilkacka Jéé tak to je nádhera 🙂 Gratuluji 🙂 Já jsem dnes 11.den po inseminaci. Docela do toho vkládám naděje, když je vše skoro v pořádku ( na to co není beru prášky-Prednison a Anopyrin) a ještě tím, jak se tam doktor nemohl dostat, tak jsem si říkala-a! to je ono proč se nedařilo, spermie se nedostaly tam kam měly, sám doktor to naznačil. No uvidíme, ale už by bylo načase 🙂 Měla jsi nějaké těhotenské příznaky v době, kdy sis dělala test?

vanilkacka
22. srp 2014

@silvik77 Klasicky stav jako pred MS - pichani v podbrisku a trosicku jsem zaspinila. Ale kamosky mi pak rikaly,ze jsem byla v obliceji takova krehka a jina (byly jsme spolu vecer pred testovanim v divadle) 🙂 Pro me bylo nejlepsi testovat,protoze ostatni veci se daji jednoduse vsugerovat.Test se neoklame a z myho pohledu bylo lepsi testovat brzy nez si delat nadeje a predstavovat si,ze to treba vyslo.

silvik77
autor
22. srp 2014

@vanilkacka To máš pravdu, taky jsem si dělala naděje, jednou jsem měla 6 dní zpoždění, což u mě nebývá vůbec, no ale než jsem si stihla udělat test tak přišla MS. Teď odpoledne jsem trochu zašpinila, jsem 21DC, cyklus mám 25 dní, někdy 24..doma jsem našla jeden test, tak nevím kdy zkusit, loni jsem měla ovulku taky asi ten 10DC, to jsme se snažili, pak už ne, a test jsem dělala až den zpoždění, 26tý. No ale tehdy bohužel trvalo těhotenství jen do 9.týdne..

vanilkacka
22. srp 2014

Ja bych nevydrzela,udelala bych si test hned zitra a utikala koupit testy na dalsi dny 🙂 Pro mou psychiku fakt bylo lepsi mit kazdy den jednu carku a pak byt treba prekvapena v dobe MS nez si neco namlouvat,pozorovat s. a cekat do MS.A kdyz jsem fakt otehotnela,tak test byl lehce pozitivni 3-4 dny pred MS.

silvik77
autor
23. srp 2014

@vanilkacka
@akmitaf Holky dnes ráno jsem si dělala test, 12.den po inseminaci, včera jsem zašpinila, já tam vidím ducha!!!! Teda snad, doufám že se mi to nezdá!!! Musím hodně napínat oči, ale zdá se mi, že je tam!

akmitaf
23. srp 2014

@silvik77 to je super - tak hlavně klídek a v pondělí nový testík - mrkni na test tak po půl hodině - to se mi ty čárky zdají nejsilnější. Budu držet pěsti

akmitaf
23. srp 2014

@silvik77 jinak já si včera spočítala, že jsem 33dc a tak jsem valila do města pro těhulák. Je pozitivní - sice nejsou čárky stejně silné, ale je tam ( a je fakt vidět ) - takže po dvou IUI se zdá, že se mám zadařilo doma a zcela bez snažení - prostě všichni, kdo říkají, že se na to nemá myslet mají pravdu.

silvik77
autor
23. srp 2014

@akmitaf jj, četla jsem to v jiné diskuzi, viděla jsem i tvůj testík 🙂 Moc gratuluji 🙂 Jo nemyslet na to, to mi radí každý, ale ono to fakt moc nejde...možná přes to léto, mě se loni taky podařilo otěhotnět v červenci. A který den sis ten testík dělala?

silvik77
autor
23. srp 2014

@akmitaf A jo, 33den, já jsem úplně zmatená 🙂 Já jsem dnes 22DC

silvik77
autor
23. srp 2014

@akmitaf Koukám na to pořád jak blázen a říkám si, jestli se mi to nezdá 🙂 Musím koupit test a počkám do pondělka-to budou muka!

akmitaf
23. srp 2014

@silvik77 no testík jsem dělala ten 33 den, ale já mám cyklus trochu delší, ale i tak. No neboj já budu taky znovu testovat až zítra, tak se mi ten dnešek potáhne. Ale u dcery jsem testovala taky dřív a taky tam byl duch, tak já myslím, že je ta tvá čárka světlá jen kvůli datu a bude určitě krásně sílit. Vydrž - teď už je vše jen o trpělivosti.

silvik77
autor
23. srp 2014

@akmitaf jj, je to brzy, loni jsem si dělala test 16DPO a druhá byla o hodně světlejší, dnes je teprve 12DPO, panebože to jsou nervy 🙂 Ještě mám 3 dny do termínu MS

akmitaf
23. srp 2014

vydrž - někam si zajeďte - musíš se rozptýlit, jinak zblbneš

silvik77
autor
23. srp 2014

@akmitaf Co 10 minut vytahuju test a koukám na něj, jsem fakt blázen 🙂

akmitaf
23. srp 2014

to jsem dělala včera celý večer 😀 a dnes ráno jsem taky letěla a první kontrolovala jestli se čárečka nestratila 😀

akmitaf
23. srp 2014

@silvik77 a co s tím detoxem - pojedeš dál?

silvik77
autor
23. srp 2014

@akmitaf Určitě jedu dál. Mám ještě 11dní. Jsou to všechno zdravé věci, plno vitamínů a minerálů, takže to mi jen prospěje, pokud to opravdu vyšlo.

vanilkacka
23. srp 2014

@silvik77 Jeeee,to je skvela zprava, tak hlavne at je zitra nebo v pondeli silnejsi a je to jasny 🙂

silvik77
autor
25. srp 2014

@akmitaf
@vanilkacka Holky tak dnes už čárku nemusím vykoukávat, je tam, je sice hodně světlá, ale zřetelná, termín MS mám až zítra, od pátku jsem malinko špinila, dnes jsem 24DC, takže další testík asi zase za dva dny, a snad už budou dálnice 🙂

akmitaf
25. srp 2014

Moc ti gratuluji - já zatím bez MS, tak jedu koupit jiný test a budu taky doufat v dálnici - večer písnu - zatím pa