icon

Máme podstoupit Ivf a partnera nepustí z práce

rejzekl
6. črc 2021

Ahoj holky. Mám hned několik otázek a všechny se mi v hlavě předhánějí. Nejdůležitější pro mě asi je,jak moc je Ivf časově náročné (vím že je to individuální) ale tak nějak v základu. Partner dělá 24h a pak dva dny volna. Bohužel se nemůže jentak uvolnit,vzít si volno nebo jentak zavolat že nemůže přijít. 🤦 Už jsem zoufalá z toho,jak to bude vypadat a že nestihne důležité. Začínáme se kvůli tomu doma hodně hádat 🤦😓

Strana
z2
knuffel
8. črc 2021

Když nutně musíš kvůli tomu do Prahy, ale nezvládneš to, asi je čas opustit myšlenku a najít si něco blíž. A mimochodem tohle už na propustku k lékaři u zaměstnavatele neprojde...

madamas
8. črc 2021

Já ti rozumím, jsem takový řidič ,,kolem komína" a i když jsme vybrali z praktických důvodu nejbližší centrum tak to bylo i tak daleko. Kdybych jezdila vlakem tak by to znamenalo neustále shánět hlídání pro syna na celý den. Partner byl z toho už taky po čase napjatý a i když jsme se tedy nehádali (nemohla jsem mu vyčítat že on potřebuje do práce a já jsem ,, cestovní tele") tak to bylo ke konci už nepříjemné. Snažila jsem se mu ulevit jak se dalo, třeba jsem se svezla s někým kdo měl ten den cestu a pak jsem tam hold čekala až manžel skončí v práci. Naštěstí se povedl hned první transfer, po dvou nevydařených iui. Jinak by mě už asi kleplo, ne z toho procesu ivf ale právě z toho neustálého řešení co, kdy a jak 😣

vitezove
8. črc 2021

Na to se těžko odpovídá.... trošku se to přizpůsobit dá, jakože +- den na OPU nebo KET, to jde. Ale náročné to je.... hlavně pro ženu. Já jezdila většinou sama. Protože prostě jsem jezdila na začátku klidně 1x za týden. Při stimulaci si tě pozvou tak 1x za týden, aby viděli, jak roste sliznice, jestli mají přidat léky atp. Je otázka proč jste si vybrali tak vzdálenou kliniku??? 3 hodiny cesty + Praha? To mi přijde opravdu přehnané. Je spousta klinik i jinde po ČR, které nejsou špatné. Kromě toho někdo OPU nezvládá vůbec dobře, bolí ho pak břicho atp. My jeli domů jen půl hodinu a myslela jsem, že cestou umřu bolestí. Jet domů přes 3 hodiny bych asi nepřežila. Nechceš ještě zvážit jinou kliniku někde blíže? Nevěřím ,že kolem nic nemáte.

tinaprofi
9. črc 2021

@journals já hlavně vůbec nechápu ty hemzy priblbly tady místních dam, který maj tolik drzosti lidem určovat, kam na tu kliniku mají jet... Nebo ať nejezdí raději nikam, když Teda jako musí jet 3 hodiny 😬🤦‍♀️🤦‍♀️😂 To je na facku

zelenaesmolda
9. črc 2021

@tinaprofi
Tak ale je to logicke kdyz neni schopna dojet tam sama

tinaprofi
9. črc 2021

Logicky je max to, že když neumím adekvátně poradit, tak je lepší držet hubu

zelenaesmolda
9. črc 2021

@tinaprofi
Tak ji drz 🙂

tinaprofi
9. črc 2021

@zelenaesmolda jako peacha, ktera se vždycky prisere tam, kde si může do konečné kopnout bych to spíš doporučila tobě. ❤️

zelenaesmolda
10. črc 2021

@tinaprofi copak,spatne jsme se vyspinkali a mame k tomu pms?

knuffel
10. črc 2021

@tinaprofi Zelená má tentokrát 100% pravdu. Zakladatelka fňuká jako malé dítě, ale bude si pořád trvat na svém, ona prostě nechce řešení, jen pofoukat bolístku. Ať si to dítě raději nepořizuje, zatím řeší jen kraviny, přijdou náročnější situace...

zelenaesmolda
10. črc 2021

@knuffel
A hlavne nechapu proc se tady tina navazi do me,psalo ji to spousta jinych uzivatelek davno prede mnou,ze pokud neni schopna dojet tak bude muset vybrat jinou kliniku.
Taky bych chtela letet na dovolenou z Mnichova ale kdyz se tam nemam jak dostat tak mam proste smulu.

knuffel
10. črc 2021

@zelenaesmolda Nemáš smůlu, založ si svoje téma a nech si poradit 😁.

zelenaesmolda
10. črc 2021

@knuffel dobry napad :D

rejzekl
autor
12. črc 2021

@knuffel tykokos,tohle je teda dost 🤦😂 já si trvám na svém? A kde jako, řekla jsem,že jsem prostě nevěděla jak to chodí,že nevím kdy tam přítel být musí a kdy ne 🤦 sama jsem řekla,že dojíždět hromadnou budu muset 💁 netrvam si na tom,že mě tma někdo musí vozit. Tvůj vejblitek o tom ať si dítě raději neporizuju,snad ani nebudu komentovat. Až potkáš někoho,kdo se o dítě snaží skoro 10 let a nefnukne nebo se nezeptá na něco,co je pro něj prostě nové tak mluv.🤷 Nechápu jak tohle někdo může napsat. Já neříkám,že někdo nemá pravdu a nestojím si tvrdě za svým a ty mi tu budeš říkat že potřebuju pofoukat bebicko ? Dordele i kdyby tak co ?! To jsi doma všem tak moc u prdele,že tady potřebuješ kopat do zoufalých zenskejch takovýmhle způsobem ? 🤦🤦 To tě lituju tyvole,fakt.

knuffel
12. črc 2021

@rejzekl Ta za prvé, cituji: "Jsem na partnerovi závislá i s dojížděním 🥺 já po Praze jezdit nedokážu a už jsem z toho fakt na nervy."
Trvám na tom, že fňukáš a nehledáš řešení, vůbec jsi neodpověděla na otázku, proč teda nevyberete jinou kliniku... Jo aha, ona tam byla teta spokojená, takže jinde je to na houby 😁. Chápu, plakej dál, vylej si tu svoji neschopnost a frustraci na mě, já s tím problém nemám. A ještě něco, Ty nejsi zoufalá, ale jen zoufale naštvaná, protože máš nervy v kýblu. Si posluž, no problem 😘.

rejzekl
autor
12. črc 2021

@knuffel ano, také jsem pár příspěvků níž napsala,že mi nic jiného než dojíždět nezbyde 😂🤦 nevylejvam si na tobě neschopnost ani žádnou frustraci,jen jsem ti řekla že to co jsi napsala, konkrétně o tom ať si dítě raději neporizuju,je opravdu na kopanec do zadele ale jak říkám klidně si tu pořádně nahoň ego,ať je ti líp 😂 to jestli jsem nebo nejsem zoufalá si myslím, že ještě poznám ale budiž,když to víš lépe než já 🤷

knuffel
12. črc 2021

@rejzekl Já jsem taky jenom napsala, jak vypadá to, co tu píšeš. Nakonec jsi dost ztratila nervy a byla hodně sprostá. To o Tobě také leccos vypovídá.
Ano, budeš dojíždět 4 hodiny, bude to časově náročné. Ano, chlapa kvůli tomu nepustí z práce, takže tam budeš jezdit sama. Pokud nevidíš jiné řešení a musí to být Praha, ok. Problém vyřešen.
Ale neodpustím si ještě jednu kontruktivní poznámku. Místo času stráveného zbytečným psaním vulgárního příspěvku jsi mohla využít strýčka Googla a najít si nějakou kliniku ve vašem blízkém okolí, těch recenzí tam jistě v dnešní době budou už mraky. Abys třeba nemusela jezdit 4 hodiny a hádat se s partnerem a být víc v pohodě.
A ano, poznámku o tom, že si nemáš pořizovat dítě, jsem psát nemusela, i když mi to proběhlo hlavou jako první věc. A to rozvádět nebudu, abych se Tě zase nedotkla a nemusela jsi zase psát sprostě.

rejzekl
autor
12. črc 2021

@knuffel když někdo řekne ženský která se snaží už nějaký pátek o dítě aby si ho neporizovala,se snad ani jinak reagovat nedá to o člověku zrovna moc nevypoví žejo.. ono lepší napsat tři sprostý slova než nějaký vyblitek který člověku vyrazí dech ... To teda zase asi dost vypoví o tobě 🤷 ale buď v klidu problém je vyřešen tudíž strýčka Googla prozatím nepotřebuju 😃

knuffel
12. črc 2021

@rejzekl No vidíš, to je dobře. Ale je potřeba se smířit s tím, že někdo napíše, co si myslí, byť je to nepříjemné, neomalené a bolavé.

Strana
z2