Muž má problém vytvořit vzorek ejakulátu, jak to řešit?
Ahoj holky,
prosím vás strašně moc bych potřebovala poradit jestli je tu některá z vás,která má partnera který měl problémy vytvořit vzorek spermatu pro spermiogram? Myslím tím,že mu to stresem nešlo i když s erekcí normálně problém nemá.A pokud ano jak jste to řešili?
Jsme už zoufalí.Miminko si moc přejeme,ale manžel má nějaký blok a v odběrové místnosti není schopen erekce natož ejakulace.Když jsme dostali možnost odebrat vzorek doma a do centra dovézt,tak to také nešlo.Manžel okamžitě začne myslet na tu lahvičku a výsledek je stejný jako v odběrové místnosti.Prosím nepište ať na to nemyslí a podobně..To už jsme také zkoušeli ☹
Prosím měl partner některé z vás podobný problém? A pokud ano jak se to dál řešilo prosím?
Moc děkuju za rady
Odber doma uz jsme zkouseli. Bohuzel odber lze provest pouze masturbaci. V zadnem pripade se nesmi provadet oralnim uspokojenim nebo sexem. Takze atmosfera nam je na prd
je to jen z doslechu, takže domněnky - orální stimulaci prováděly moje kamarádky, ne tedy do konce, a když to vůnec nejde použije - prý - zdrav.sestra nějaké elektrody, či co a ejakulace je okamžitá.
@lv Dekuju moc 🙂 Taky jsem z doslechu slysela neco o tom, ze se prilozi "neco" k varlatum a je to hned, ale bohuzel je to taky z doslechu a nemuzu o tom nic najit ☹ Jen jsem nasla elektrostimulaci, ale to je pod narkozou pres konecnik a stava se, ze to popali strevni steny ☹ Bohuzel tu oralni stimulaci nam zakazali, ze prej sliny zustanou na penisu i kdyz "to" neudelam do konce a dostane se to do ejakulatu a nici to ty spermie ☹ Ale moc dekuju za radu. Ach jo.. Musi to prece nejak jit. Neverim, ze se to kazdymu chlapovi vzdycky povede.. Manzel uz tam nechce jit masturbovat. Zkousela jsem jim psat mail tak uvidime co odpovedi..
Ahojte,byli jsme poprvé v caru a hned poslali přítele do kabinky ať dá vzorek. Bohužel se mu nepovedlo a cítí se po tom špatně a poníženě, takže mám obavy, že to nepůjde ani do budoucna. Bydlíme odsud více než půl hodiny cesty takže doma to taky nepůjde.
Myslím, že problém u něj nebude, je zdravý, v kondici a má už desetileté dítě. U mě je to špatné, takže v tom bude celý průser.
Ale co když mi dají iui?
Presne tak. Copak to jde jen oralne? Od ceho mame ruce 😄 Nejaka masaz a intimco a je to hned.
Myslím, že byl a teď ještě více bude nervózní, že zklame, že mi to ani nedovolí. Je to typ, který se o svých pocitech nebaví, ale vidím, že je značně zdrchaný. Vždyť se skoro se mnou ani nebaví, docela mě štve, že jsme se dopracovali až do car, ale co jiného můžeme dělat? Kor Když už mi táhne na 30.
Možná kdybychom tam řekli, že s tím máme problém, tak by nás nechali na tom zapracovat doma? Asi bychom nebyli první ani poslední.
A ano zajisté chápu, že to pro něj žádná pr*el není, umím si to představit.
@uzivatelkapetra pokud mate CAR blizko bydliste a vzorek byste stihli do hodiny odevzdat a udrzet ve spravne teplote, tak to urcite jde 😊Myslim si ze s tim ma problem vice muzu a neni to nic neobvykleho. Je mi jich v tom lito, je to takove intimni no..
Když má chlap blok, tak to neodblokujes. To je jako bys měla před lidma z car soulozit.. prostě je to na prd.. já ty chlapy lituju. Pro každého to není vzrušující. Radu pro tebe nemám když mu tam nemůžeš nějak pomoct.
@kvakuska no mě to povídejte mě tam doktor vyšetřoval 2.dc, tak si umíte představit jak mi bylo. Ale na druhou stranu, musím to jen vydržet, chlap si to musí "užít".
@masajka87 no a já znám pár chlapů, co museli do kabinky více než 3x a šli ani nemrkli ... každý dnes ví co léčba IVF obnáší, tak buď dítě chtějí a jsou ochotni něco podstoupit a nebo jsou to srabi a dělají z toho problém ... zkus chlapovi svlíknout kalhoty, položit ho na postel, roztáhnout mu nohy a říct mu ať se nebojí, že mu jen budeš něco dělat s jeho nádobíčkem ... většina chlapů v té pozici nevydrží ani minutu, takoví jsou to poseroutkové ... proti tomu jeden odběr spermií je nic, vždyť to ti chlapi trénují už od puberty 😀
@kvakuska no tak o zensky nemluvim- samozrejme ta to ma mnohem horsi ( peychicky, fyzicky- stouraji ji do spodku co chvile) a taky zvladne vic, ale bavime se tady o chlapech 😊 zase mit orgasmus na povel v kabince , se taky neda srovnat s gynekologickou prohlidkou, proto mi jich je v tomhle lito.
@kvakuska jsem ale stastna ze muj chlap byl petkrat ( pocitam li i odber spermii k oplodneni) a ani jednou nepipl - jel do kliniky sam rano mi jen dal pusu na dobre rano a s usmevem oznamil ze frci - vedel ze je to to jedine co pro miminko muze udelat narozdil od toho co vse cekalo me. Chlapi co moc chcou pomoci ale maji blok v hlave je mi jich proste lito, pak jsou chlapi, kteri odber spermii odmitaji, protoze je to pro ne ponizujicima to jsou pak s prominutim blbci.. 😒
Tak mám zrovna doma lahvičku a příští týden nás čeká domácí odběr. Už jsme to jednou absolvovali v ISCARE a že bychom se měli vyhnout orálnímu dráždění nám neříkali tehdy ani teď v Podolí. Tehdy měl partner spermiogram v normě, tak asi tomu ty sliny zas tolik nevadí?
@uzivatelkapetra Ještě teda do CARu jsme po domácím odběru taky jeli okolo 50 minut (ranní zácpa) a při přejímání vzorku se netvářili, že by ten čas byl extra hraniční. I tak měl přítel cca 26 mil/MOL, takže jestli něco cestu nevydrželo, pořád zbylo dost na IUI. Pokud tvůj přítel dítě má, asi bude mít spermiogram v normě a nebála bych se to zkusit tentokrát dovézt z domova. Zvažovala jsem taky variantu pronajmout si na hodinu nějakou vířivku/hotel v okolí CARu, ale nakonec to nebylo potřeba.
Sice jsme to s partnerem absolvovat nemuseli, ale když jsme se snažili o miminko normálně, tak jsem mu nesměla říci, že mám plodné dny, protože jinak byl tak nervózní, že ze sebe nic nedostal...takže to, že se to nedaří do kelímku opravdu chápu...u některých ta hlava dělá hodně...

Já bych se dohodla na odběru doma, muži to neřekla a prostě připravila atmosféru... Nevím jak to máte doma normálně, ale třeba by to vyšlo...