icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

luucia
14. pro 2010

@aja8 to uteče..uvidíš 😉 my byli na konzultaci ohledně IVF v dubnu a chtěli jsme jet ještě na dovču, tak jsme se domluvili až na podzim a uteklo to fakt rychle 😉

bublenudle
14. pro 2010

@luucia měla jsem se moc fajn,musela jsem si od všeho a všech odpočinout...tak ted Vánoce a pak začnu zase vše řešit...doktory,testy atd... 🙂

luucia
14. pro 2010

@bublenudle ono to chce se od toho odreagovat 🙂 já toho měla od podzimu do jara plný zuby, že jsem si ráda udělala přes léto přestávku 🙂 a pak zase hurá, plná síly do toho 🙂

bublenudle
14. pro 2010

@luucia ano,je to tak...a pevně věřím ,že 2011 BUDE NÁŠ ROK ŠTĚSTÍ 😉

kinguse
14. pro 2010

holky,tak jsem si večer dala svařák, teď dlabu lněný semínko..to by bylo,aby ta sliznice nenarostla 😀

vered
14. pro 2010

@bublenudle Jasne ze to vyjde!!!MUSI!! S vekem jsme na tom podobne.....uz mi tahne na 37...ale jeste porad mi je 36 🙂 a doufam ze to vyjde co nejdriv!!! Tak se mej moc hezky a ozvi se! papa

bublenudle
14. pro 2010

@vered Taky se měj kráásně,písnem si..paaa pěknej večer 🙂

falca1
14. pro 2010

@pampeliska36 Já jsem byla včera taky na KETu - kdes byla - já v Brně na Obilňáku. 🙂

falca1
14. pro 2010

@luucia a máte ještě něco zamraženo nebo to byli poslední, a kolik u sebe máš??

luucia
15. pro 2010

Ahoj holky,

@falca1 zamražených máme asi ještě 8 kousků 😉 myslím..musím se příště zeptat 😉 Ted mi zavedli jedno embryjko..druhé se zastavilo ve vývoji 😒 tak snad to je bojovník 😵 😵 😵
@kinguse určitě to bude pořádná peřinka 🙂 nezám nikoho, komu by semínko nepomohlo 😉

pampeliska36
15. pro 2010

@falca1 tak to mame stejne 😉 ja chodim do caru unica... a kolik jich mas? dve? ja mam testovat AZ 30.12. 😨

pampeliska36
15. pro 2010

@luucia ahoj 😉 a kdy mas den D?

luucia
15. pro 2010

@pampeliska36 na krev jdu 22.12. 😉 a test možná zkusím o víkendu, ale mám strach, že budu mít díky tomu celý víkend zkažený ☹ Odpočíváš nebo jakou jsi zvolila taktiku?? 😀

pampeliska36
15. pro 2010

@luucia tak budu drzet moooooooc pesticky!!! jojo odpocivam... ale v patek valim uz do prace ☹ muzu pracovat z domu... takze uz zitra neco podelam do prace... ale dneska jeste vice ci mene odpocivam 🙂 ikdyz to dlouho nevydrzi 😨
a jak se citis?

falca1
15. pro 2010

@luucia ahoj, tak to je supr ještě taková zásoba 🙂

falca1
15. pro 2010

@pampeliska36 no měli jsme 2zmražený, na KET zůstalo jen jedno a na krev jdu už 27.12

mám akorát strach v pondělí mi nic nebylo - a teď kašlu a mám rýmu - tak doufám že se udrží ☹

pampeliska36
15. pro 2010

@falca1 jejda... tak drzim pesticky a vylez se! ted to silene radi... kazdej druhej je nemocnej ☹

falca1
15. pro 2010

@pampeliska36 právě že bych asi tak poctivě neležela, kdybych se nebála že mi uteče 🙂 😀 . Ale pokud to má být tak se stejně udrží, snad. 😀

pampeliska36
15. pro 2010

@falca1 jojo ja to taky rikam... kdyz se to ma udrzet, tak se to proste udrzi!!!

falca1
15. pro 2010

@pampeliska36 no snad jo, doufám že budeme mít obě krásný nový rok 😀

luucia
15. pro 2010

@pampeliska36 jak se cítím? dneska mě celý den tlačí břicho, jak kdybych to měla dostat, tak furt chodím na záchod kontrolovat 😖
@falca1 jj, jsem za takovou zásobu ráda 🙂 snad se tam aspon jeden bojovníček najde 🙂

vered
16. pro 2010

@luucia ahoooj, tak jak se dnes citis..co brisko jeste tlaci??? Doufam ze tam tlaci to mimusko, ze se zrovna zahrabava.. 🙂
@sandol cau mila, kde Te mam...uz jsi byla na ultrazvuku??A rostou folici??Ja mela stesti ,dnes rano jsem to dostala, zitra a v sobotu se tu nedela ,takze to bylo jen tak tak. Byla jsem na ultrazvuku a krvi a po 14h maji volat, jestli budu hormonalne ok, tak v sobotu zacinam pichat gonal...jojo uz v tom zase litam!! 😉 Tak pa a ozvi se jak jsi na tom! 🙂
Ostatnim holcinam co ted mely Ket preju hodne stesti a pozitivni testiky...omlouvam se ale uz je nas tu hodne a pletou se mi jmena!!! 🙂 Hezky den!

pampeliska36
16. pro 2010

@vered ahoj... ja jsem jedna z tech, co ma po KETiku a dekuji moc 🙂 😉 TOBE DRZIM TAKY PESTICKY!!!

sandol
autor
16. pro 2010

Ahoj ahoj všem,zdravím "staré"pisatelky 😉 i ty nové 🙂 ,tak všem jen a jen dobré výsledky 😵

sandol
autor
16. pro 2010

Dnes kontrola,vypadá to zatím na cca 7-9 vajíček,tak dobrý,OHSS u mě asi nikdy hrozit nebude ani při koňských dávkách 😀, i když třeba ještě něco uzraje,uvidí se,kontrola za 4 dny.

pampeliska36
16. pro 2010

@sandol ahoj 😉 tak to je pekny pocet! at se vsechny drzi a dojdou az do kraaaaasneho stadia 😉

sandol
autor
16. pro 2010

@vered veredko,zlatko,už jsem tu 🙂 ,tak jak jsem psala,viz výše,vše zatím OK 🙂 a ty už jdeš za mnou,už budeš taky stimulantka 😉,to je moc fajn,budeme v tom a doufám taky "v tom" spolu 🙂 Jak ti dopadla krev???A nepovídej,že kdybys to dostala zítra nebo pozítří,že bys stimulovat nemohla,to by se to jako posunulo o měsíc či co 😨 ?

sandol
autor
16. pro 2010

@luucia tak jak se daří?? Už to začínají být nervy,viď? Doufám,že je vše v pořádku a jak psala vered,třeba si tam dělá místečko 😉 ,drž se 😵

luucia
16. pro 2010
luucia
16. pro 2010

@sandol to je optimální počet 😵 držím pěsti, at se vajíčka drží a hezky sílí 😵

Strana