icon

Nepovedené IVF, jaké máte zkušenosti?

petunie28
23. bře 2015

ahoj holky vy co jste natom jako ja bohuzel ☹ jake mate zkusenosti nebo co vam rekl doktor za argument ze se ivf nepovedlo.

Strana
z7
jawuna
16. čer 2015

@ojejej @valerie111 Katastrofální spermiogram má dnes každej, ale to by mělo asi vyřešit ICSI nebo PICSI, ale jsem přesvědčená, že se na výsledku hodně odrazí dobré nebo špatné centrum. Čím víc jsem do toho pronikala, tím víc jsem se nestačila divit, jaký jsou rozdíly. Posílala jsem @valerie111 odkaz na diskuzi, kterou má centrum, kam jsem chodila a i když to teď už u mě není aktuální, občas tam zajdu a čtu si ty příspěvky a žasnu a hlavně je mi hrozně líto holek, který bezmezně věří centru kam chodí a myslí si, že chyba je jenom v nich, že se to nepovede 😒 Já jsem docela dlouho hledala, než jsem se rozhodla, a fakt to stálo za to tomu ten čas věnovat 😉

kytka12
17. čer 2015

@ojejej Ahoj, mám podobnou zkušenost jako Ty. Zkoušela jsem vložit dvě 5 denní embrya a nechytlo se ani jedno, byla jsem na dně, brala antidepresiva. Pak jsem zašla na imunologii, doporučili mi 3 měsíce Prednison 1/2 tablety a během 1 měsíce jsem šla na KET, i když by to prý nemělo být, ale riskla jsem to. Beru 1/2 tablety Prednisonu denně - nemám alergii, HCG 1728, takže to snad vyšlo. Takže zkusit malou dávku Prednisonu nebo čínskou medicínu, prý funguje stejně - vyladí hormony v těle.

valerie111
17. čer 2015

@jawuna Dobre ráno. .jsem asi mlada a blba a me fakt nenapadlo,že v centrech budou rozdíly. Já prostě dala na doporučení gynekologa.Potom co jsem četla diskuse,který zmiňuješ už taky pochybuji. Vzhledem k tomu,že jedu už stimulaci na 2 ivf v centru v českých budejovicich,tak ted změna nepřichází v úvahu. Rešila jsem to s manželem,a závěr je,že v pondělí jdu n kontrolu zeptám se jich na zmiňovaného vystreni a uvidím co mi řeknou. ..a pak se dej vule Boží. .A pokud to nevyjde půjdu jinam..

jawuna
17. čer 2015

@valerie111 Třeba už to nebude potřeba, držím palce!

valerie111
17. čer 2015

@jawuna Kéž by...Ted už jen zvazit jestli nechat pulku vajíček oplodnit dárcem. .Byli jsme rozhodnutí dat na jejich doporučení, ale ted už pochybujeme😕

jawuna
17. čer 2015

@valerie111 já bych teda do toho tak brzo nešla, ale to je na vás 😉

denysek15
17. čer 2015

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak se pozná alergie na sperma a jak se to projevuje, děkuji za názory 🙂

nikka7
17. čer 2015

@jawuna mohu se zeptat jaké centrum jste nakonec vybrala? Kam tedy chodíte? Děkuji 🙂

valerie111
17. čer 2015

@denysek15 To se zjistí vyšetřením na imunologii. My byli v Plzni

valerie111
17. čer 2015

@jawuna Já taky zatím ne. Uvidím co mi všechno rekne doktor v pondělí na kontrole.

denysek15
17. čer 2015

a měla jsi nějaké problémy jako časté záněty apod.?

denysek15
17. čer 2015

@valerie111 a měla jsi nějaké problémy jako časté záněty apod.?

valerie111
17. čer 2015

@denysek15 Nee,já nikdy žádný gynekologických problémy neměla. .

jawuna
17. čer 2015

@nikka7 do Brna do Heliosu

valerie111
17. čer 2015

@jawuna Nemá pobočku i v Praze?

jawuna
17. čer 2015

@valerie111 Myslím, že nemá, ale jezdí tam holky z celé republiky, potkala jsem tam i Slovenky a holky z Děčína a z Varů

valerie111
17. čer 2015

Aha...zatím jsem o nich našla samou chválu. .

jawuna
17. čer 2015

@valerie111 Můžu se přidat, jsou tam super lidi a velcí profíci 😉 a hlavně mají parádní výsledky

valerie111
17. čer 2015

@jawuna jj,to jsem taky četla.

ojejej
17. čer 2015

@jawuna Dovolili jsme to, nám zas řekli, že je větší šance. Tvrdil to doktor v IVF centru i můj gynekolog. Proč oni tvrdí, že je lepší dávat embrya po jednom? Nevíš? Díky moc za vysvětlení PGS a PGD. Já mám jinou pojišťovnu, která nevím, zda to proplácí, jsme objednaní v Repromedě v Brně, chceme se tam poradit, co a jak, prý jsou dobří.. nevím, moc se v těch centrech nevyznám..

ojejej
17. čer 2015

@jawuna Mohla bys mě prosím poslat ten odkaz? Pročetla bych si to. My po všech těch neúspěších chceme centrum změnit, jen nevím, pro které se rozhodnout.

ojejej
17. čer 2015

@kytka12 tak to ti gratuluju! Nám na imunologii řekli - vše ok, bez problémů. V Plzni u Ulčové Gallové taky vše ok, řekla mě, že prednison nemám vůbec brát, že jsem 100% zdravá. Tak jsem ho nebrala.

jawuna
18. čer 2015

@ojejej Podívej se sem, tady je to vysvětlený http://www.sanatoriumhelios.cz/embryotransfer
Repromedu nebrat, jsou hrozně drazí a ne tak dobří,

78marcela
18. čer 2015

@ojejej oni rikaji, ze kdyz se daji dve embrya a jedno treba začne odchazet, muze s sebou vzit i to druhy. Ale ja mela taky vzdycky dve. Zacinala jsem pred peti lety, kdy dve byly standard. Dnes se uz dava spise jedno.
Jinak za me tedy Repromeda moc dobrou povest nemela, rozhodovala jsem se mezi Reprofitem a Heliosem. Tyhle dve centra bych rekla, ze jsou v Brne nejlepsi, jinam bych nesla. U me nakonec vyhral Reprofit a nemuzu rict kriveho slova, spokojenost, sice jsem neotěhotněla hned, ted jsem po sestem pokusu, ale u me to bylo dost komplikovany a jsem si jista, ze oni udelali vse, co bylo v jejich silach.

nikka7
19. čer 2015

@ojejej Ahoj ja si taky nechavala zavest dvě embrya a to na vlastní žádost. Vždy jsem píchala menopur a měla jsem i lutinus. První IVF sice nevyšlo ale druhé právě ano a to jsem měla ty 2. Nakonec máme dvojčátka 🙂

andilek78
21. čer 2015

Ahoj devcata jsem po Ivf 27.5 a jedenacteho jsem si mela delat test . Den pred tim jsem zacla spinit to trvalo tri dni,ale opravdu jen slabe testy mi vysli pozitivni 11.6 pak jsem jela na ultrazvuk a doktor mi rekl ze uz tam vidi vacek a 20.6 jsm si odpledne udelala test a je negativni. Stalo se to nekomu z vas dekuji moc za odpoved

jawuna
21. čer 2015

@andilek78 To může být i chyba testu, ale asi bych šla znova k doktorovi a nechala si udělat ultrazvuk.

andilek78
21. čer 2015

@jawuna no ja v to doufam ze je test spatnej uvidim ve ctvrtek jedu do Plzne k doktoru co mi rekne na ultrazvuku pak dam vedet jak jsem dopadla . 😒

jawuna
21. čer 2015

@andilek78 Držím palce!

1lenuska1
21. čer 2015

@andilek78 Taky budu moc moc držet palce!!!

Strana
z7