Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@kathlinkata držím palce-nám všem aby to vyslo🌼
Ahoj holky tak u mě se to konečně pohlo. Začala jsem brát hormony na stimulaci a mám dárkyni. 😊
@renci83 na stimulaci sliznice? ☺️
Holky a která uz máte po odberu od darkyne-kolik jste měli vajicek?
@jirikova to je muj sen 😀
@kathlinkata jojo na stimulaci sliznice 🙂
@renci83 me náplastí nenabidli jen dr rikal ze dostanu tuhle injekci co mš účinost mesic-moc sem tomu nerozumela je to na nějaký potlačení funkce vaječníků nebo co a od 17.11začínám s estrofemem-ten je na sliznici a pak so 12týdne když to vyjde budu pichat agolutin-teda chlap bude pichat.
Holky tak jsem volala a 3 embryjka se vyvíjejí jak maji a 3 jsou pomalejší...myslíte ze i ty pomalejší můžou byt OK ???
@leila01 Můžou se rozjet 🙂 to nikdy nevíš 🙂
@princezna22 snad ano 😊 byla bych rada kdyby na zmrazení zůstalo 3-4 ...☺
Holky ja dneska kupovala mliko (vždycky vezmu celou krabici)a jak sem ji dávala do košíku začali me pichat kolem pupku-snad se mi nedělá kyla-to by se mi teď když konečně mám darkyni vůbec nehodilo😕
@pajala to bude dobre urco to nebude nic vazneho 🎀🎀😇
@kathlinkata no to doufám.
@leila01 urcite muzou 🙂 me ty pomalejsi zamrazili 4 a jedno z nich se chytlo 🙂 a to dobre vyvijejici ne ☹ jen doufam ze nenastane nikde problem

@suzettew evelinah psala že v ISCARE čekala na dárkyni měsíc... 🙂 zkus to třeba tam na tebe nějaká čeká 🙂