Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@leila01 me to to tvrdili pri transferu zr k mrazeni nic nebude. V pondeli jsem volala a tam mi to az rekli. Kdy jdes na transfer??
holka nevzdavej to! Zadny breceni jasny?? Je to desne tezky, ale musime to zmaknout. Kdyz dve jakz takz, tak je to lepsi nez nic ne? Kazdopadne Uvidis... drzim vsechno co mam. Dobre to dopadne, ver tomu. Musis verit uz kvuli miminku, aby se mu u tebe libilo. 🙂
@lussinka88 Děkuji moc za podporu..na transfer bych mela jít az začátkem prosince...mám nesladeny cyklus.ale asi žádný nebude pokud nic nezamrazi.☹ já v koutku duše porad věřím ze by to mohlo vyjít a ze aspoň jedno embryjko zabojuje...ale jdrm hrozny pesimista ale po tech dvou neúspěších to moc nejde...
@leila01 urcite zabojujou! Neboj! Jestli to ma vyjit, tak to vyjde! Nic jinyho se neda delat. ☹
@leila01 mne se taky ty embrya zacaly rozpadat hned po oplodneni.fragmentovaly, sice dosly do blasty ale ve strasnem stavu. Tak podle toho co rikas tak by to melo byt spis vajickama.Mate od centra zaruku na min. 2 kvalitni blasty? S tema spermiema je to hrozne divny kdyz ova testy dopadly dobre.Darkyne byla overena nebo to bylo jeji prvni darovani?
Holky,na tuto diskuzi jsem natrefila nahodne..kamaradka se co vim tak 3 roky intenzivne pokousela o tehu darovanymi vajicky..uz ani nerikala kolikrat v CARu byla a kolik zaplatila.nicmene ty zazraky se deji!!dnes volala a je v 11tt..nemuzu tomu uverit!!!..drzte se..opravdu to mimi na kazdou z vas ceka..a druha kamoska po 7 letech a 6 IVF psala pred tydnem a je 8tt..rok 2016 tehu snad preje nebo co🙂)
@hermanecka díky za podporu a za takovéhle zprávy vždycky me to trochu nakopne 😊
@pajala jojo a já po květnovém potratu otěhotněla taky, takže 2016 je opravdu nějaký těhotenský🙂))
@hermanecka tak to je krasny😊
Ahoj holky, pročítám info ohledně darování vajíček. Bohužel mám také vysoké FSH, ještě tedy ne úplně hrozně, ale je velká pravděpodobnost předčasného ovariálního selhání :( je mi 29 a docela se mi zhroutil svět. Nejhorší je, že partnera mám, ale ten o dítěti nechce slyšet :( příští rok si chci nechat zmrazit alespoň svá vajíčka a do budoucna uvidím, zda budou schopny oplodnění. Pokud ne budu doufat, že potkám někoho kdo se mnou dítě chtít bude a ještě mu nebudou vadit případně vajíčka dárkyně. Všem Vám tady chci popřát moc štěstíčka při těhulkování ať Vám to všem vyjde a vše je v pořádku. Hlavně buďte moc rády za partnery, kteří vás drží nad vodou... Já si myslela že takového také mám. Život hold není vždy snadný... 😢
@megie80 ahoj díky ale třeba ja mám sice partnera co semnou dítě chce ale už jedno má a i když je už několik let rozvedená tak bejvalka kdykoliv zavolá tak běží jak pes na pisknuti i kdyz zije semnou-takze ja tad bojuju s jinymi vecmi-vsude je neco ale fakt je ten ze dneska kdyz se ohlednu zpatky tak bych chtela dite driv-cekat do 36opravdu neni nic moc.napad se zmrazenim vajicek je dobry-me nikdy nenapadlo ze zrovna ja bych neco takovyho mohla potrebovat.😢jak pises taky sem mela pred tim partnera co mi porat rikal priste,potom a tak ale nedokazala sem od nej odejit-ted si to vycitam-ztacene ctyri roky ale kdyby clovek vzdy vedel co je zpravne😣.budu držet palce aby i tobe vyšlo to po čem touzis-drž se✊
@megie80 AHoj- tak zaprvé Ti chválím zamražeí vajíček !!! Jdi do toho. Pak můžeš mít dítě třeba v 48 letech a nelimitujíTě Ti dnešní mladí ch¨lapi co nechtějí dítě aby nááhodou o něco nepřišli ... A za druhé neboj se, že by chlapům vadilo darované vajíčko :D proč by mělo ? Jejich geny dítě mít bude ... joo to darovaná spermie o tom nechtějí ani slyšet, ale s darovanými vajíčky problém nemají. Toho se fakt bát nemusíš. Je dobré si počkat na dobrého partnera ... mít dítě je obrovksý závazek a vybrat si otce dítětě je zcela zásadní ... a když se dají vajíčka zamrazit, je to v podstatě řešení situace. Nic Tě pak netlačí. Mám tři kamarádky, které si nechaly zamrazt vajíčka přesně z těchto důvodu ... Příroda je prostě nespravedlivá, chlap mže mít dítě i v 60ti žena bohužel ne. Mražení vajíček nám dává větší šanci a možnost si vybrat vhodného parnera, protože nás netlačí čas. Přeji hdně štěstí 🙂 ... a ... když se podíváte do ciziny, ženy zde hodně často volí o 10 - 15 let staršího partnera, je to zcela normální ... i já mám takového ... důvodem u těch žen nejsou peníze, ale právě to, že takový muž má již priority srovnané, tzv. si užil, má zkušenosti a nadhled a touží po rodině , vztahu si váží.
@kathlinkata tak✊✊✊at ji brzy najdou😆
Dekuji. Cekacka od 3-6 mesicu 🙈🙈
@pajala můj partner již taky dítě má, možná i proto se k tomu postavil takto. Jsem macecha 17ti letého puboše 🙂 dokonce u nás chvíli žil. Exky jsou bohužel všude i u nás a nemysli si, taky jsem si užila své. Bohužel už je to jednou matka jejich dětí a přes to nejede vlak... doufám, že se to u Vás uklidní. A na miminko není určitě nikdy pozdě, samozřejmě je lepší dříve ale na každému to vyjde. Ale bojovat se musí! Já budu doufat, že partner změní názor. Nechci žít bez něho ale ani bez miminka.. takže chápu proč jsi odcházela tak dlouho... s tím budu mít totiž problém i já 😒
@princezna22 do vajíček jdu již jsem rozhodnutá, jen doufám, že budu reagovat správně na hormony a že nějaké vajíčka vůbec budou. Pokud se nepovede na poprvé tak budu zkoušet dokud budu moci. Jen také to není úplně finančně jednoduché 😒 musím ještě zjistit zda třeba v mém případě něco pojišťovna neproplatí. Přeci jen 40.000 je dost.
Partner je starší 🙂 o 10 let. Proto jsem si ho vybrala. Myslela jsem si že má vše srovnáno a bude to vše krásné. Ano bylo to krásné rok. Otěhotněla jsem ale bohužel potratila. Pak se jeho ex začala podruhé rozvádět a začaly problémy jelikož ho začala uhánět i jeho expřítelkyně a bylo toho najednou hodně a začaly hádky a od té doby se partner sekl a dítě nechce ☹ vyhovuje mu jak to máme, že můžeme cestovat - oba máme velmi flexibilní práci, můžeme utrácet, žít velmi krásný život bez omezení, ale mě to nestačí ☹ hold vždy není vše tak jak bychom chtěly....
@kathlinkata přeji moooooc štěstíčka ať se brzo najde!!!

@lussinka88 já dneska 5 den volala a nic zatím k mrazení není prý dvě vypadají jakž takž a uvidí se zítra...☹ už jsem to obrecela...nevěřím ze zítra bude co mrazit ..☹