icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

kathlinkata
14. lis 2016

@megie80 dekuji a u vas preji pevne nervy nebim co bych delala😞

megie80
14. lis 2016

@kathlinkata moc děkuji, no vše se děje z nějakého důvodu... a vše vždy končí dobře a pokud to nedopadlo dobře, tak to není konec 🙂

pajala
14. lis 2016

@megie80 tos napsala hezky -ze vše se děje z nějakého duvodu👍.ha chodím k leciteli a ten i kdyz jen pozdraví a řekne jak se máte?tak ja odcházím úplně vyklidnena.minulé mi teda rekl-bolí vás krk?nevracejte se zpět!koukejte dopředu.vždycky když se něco děje vzpomenu si na jeho slova a snažím se být pozitivní a neřesti hlouposti ale ne vždy to jde😣.a taky mi řekl ze ty dvě dětičky na me cekaji🙊

suzettew
15. lis 2016

Ahoj holky, tak jsme rozjeli akci hledáme vajíčko🙂 5. prosince jedeme do Brna do Unicy, tak já doufám, že se brzy posuneme🙂

pajala
15. lis 2016

@suzettew to je krasny Brno je velký tak určitě budou mít i dost darkyn✊.me uz sladují cykly a kolem Mikuláše by měl být odber.

suzettew
15. lis 2016

@pajala ježíš, to je super! na tohle se těším, nebudu tolik trpět, jen se z toho budu moc těšit.. jsem ráda, že už nebudu podstupovat IVF.. kam chodíš ty?

megie80
15. lis 2016

@pajala ano někteří lidé mají úžasný dar člověka uklidnit jen tím, že se usmějí 🙂 tohle přesně umí můj otec 🙂 vždy k němu přijdu vynervovaná a odcházím jako nový člověk. Vždy děkuji za takové lidí... a máš pravdu někdy nejde ty hlouposti neřešit. Každý hold jednáme, tak jak umíme nejlépe a ne vždy je to správně. Ale i to patří k životu. Věřím, že to tady všechny zvládneme a jednou se dočkáme toho krásného mimuška. 🙂

pajala
15. lis 2016

@suzettew ja chodím do Varu.je to moje posledni ivf tak snad uz se nám zadari👏

pajala
15. lis 2016

@megie80 ja uz vyzkoušela snad vse co jde aby se povedlo tak snad....🙉

suzettew
15. lis 2016

@pajala a jdeš s darovanými? já jsem byla na dvou IVF, obě totálně bez úspěchu, špatné dělení, fragmentace, zástava 4. den u všech dohromady oplodněných 12.. nejvíc mě dojal teď doktor z Gennetu, že se tam prý radili a závěr je, že tam asi bude nějaký problém.. hmmm, tak jestli na tohle se studuje na doktora, tak to vím i bez nich🙂 víte co je zvláštní, první měsíc snažení jsem měla pozitivní test, asi 25- 33 dc, pak přišla ms a od té doby se to se mnou takhle veze, iui, dva neúspěšné IVF a už nikdy ani náznak úspěchu. .mám dojem, že jsem se možná i psychicky zasekla, ale nevím, jestli je to až tak možné.. teď už chci zkusit darované a netrápit své tělo stimulací.. být v klidu a těšit se, že to tentokrát snad vyjde.. :(

pajala
15. lis 2016

@suzettew tentokrát s darovanymi.z prvního jsme měli 7vajicek ale protože nebyla dobré sliznice tak je mrazili a z dalších sotva po dvouch a vždy podle slov dr jedno lepsi a jedno horší.takže po posledním neúspěchu sem se rozhodla zkusit darkyni.me se ani jednou nepodařilo otěhotnět a všechny výsledky máme v poho tak doufám ze tohle bude ten správný krok.trochu né teda děsí příběhy holek co měli darkyni ale nakonec ani od ni nebylo žádné vajíčko k transferu😢.chci věřit ze to tentokrát vyjde.

suzettew
15. lis 2016

Fajn, tak jsem se dozvěděla, že mám krevní skupinu 0.. super🙂 tak prý si na dárkyni budu muset počkat.. manžel ab. vrrrr. proč já mám vždy něco speciálního?

kathlinkata
15. lis 2016

Tak jsme dnes byli na imunologii meli mi vzit 10 zkumavek a ani kapku ze me nevymackly. Jsem rozpichana jako jehelnicek 😞 tak repete dalsi utery. Navic jsem poradne nedosala ms. Par dni sem spinila vcera se to trochu rozjelo a dnes uz zase skoro nic. Uz jsem ale zacala brat tu antikoncepci. Test jsem delala a bilo. Jsem zmatena😀😀😀

kathlinkata
15. lis 2016

Tak nic ms uz se rozjela ted jsem byla na wc. No hura😀😀

pajala
15. lis 2016

@suzettew treba se zrovna nejaka najde dřív ✊nesmutni vždyť spousta darkyn si chce přivydělat během roku .

pajala
15. lis 2016

@kathlinkata nemůže to být nervama?někdy si to člověk ani neuvědomí jak moc ho něco trápí.

leila01
15. lis 2016

Holky pichali jste si pred ket injekce? Ja si mam pichat 3.4.5 a 7 den eigenorm....

megie80
15. lis 2016

@pajala určitě se už povede 🙂

pajala
15. lis 2016

@leila01 ja si přesně nepamatuji ale těsně kolem ketu sem zacinala-teda chlap mi pichlal agolutin a ten když se zadari se picha až do 12tého týdne.

pajala
17. lis 2016

Dobře rano holky☺tak minulé pondělí mi začala ms-dostala jsem injekci v rámci sladění s darkyni a ještě dnes spinim a povolila me bricho-mám strach co se zas děje asi mi není prano😢

kathlinkata
18. lis 2016

@pajala to uz bude konec ms. Zadne strachy 😊😊😊

renci83
20. lis 2016

Ahoj holky tak u mě už to konečně pokročilo. V pátek oplodněno 10vajicek a v pondělí mám volat na embryologii kolik jich zůstává. A úterý nebo ve středu vychází transfer.☺👏

renci83
20. lis 2016

@mikovdvo,
@mutsy ,
@eviks
@tetalucina , holky jak pokračujete,co nového,? Dlouho o vás neslyšet 🙂

kathlinkata
20. lis 2016

@renci83 tak hned knformuj ☺️☺️🎀

pajala
20. lis 2016

@renci83 to je parada tak✊✊✊at se jich udrží co nejvic😊

eviks
20. lis 2016

@renci83 Ahojky u me zatim nic noveho.Budu informovat zitra, jdeme na kontrolu srdicka.Uz me postihly ranni nevolnosti tak bliju a doufam, ze je vse v poradku🙂)

pajala
20. lis 2016

@kathlinkata díky snad to bude v poradku☺

renci83
20. lis 2016

@kathlinkata budu budu 😉

renci83
20. lis 2016

@eviks Tak ať je vše v pořádku.✊

eviks
21. lis 2016

Ahoj holky tak u nas snad dobre...dneska kontrola jsme 7+2. Vse v poradku, mimo ma 1.2cm a srdicko tukalo.Ode dneska zustavam doma, min tyden sem trochu zakrvacela tak pro jistotu.Drzim vam vsem palce a sobe taky protoze tohle je jen zacatek!

Strana