icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

renci83
21. lis 2016

Holky tak u mě z těch deseti vajíček se drží zatím 9, z toho 5 je lepších. Necháváme si i zmrazit.Zitra jdu na transfer mezi 12.00 - 12.30.🙏. Ale máme se ještě rozhodnout jestli chceme nějaké ty speciální výkony - asistovaný hatching, emryoglue. Co myslíte? Měli jste to někdo. Hlavně přemýšlíme o tom emryoglue.

renci83
21. lis 2016

@eviks to je krása😍. Jen tak dál👍

pajala
21. lis 2016

@renci83 bezva👏ja mela embrioglue ale stejně se nechytlo.a asist.hatching jsem měla vždycky tím nic nezkazis😆.a budete dávat jedno?

pajala
21. lis 2016

@eviks ✊krasny-je lepší když budeš doma v klidu☺

renci83
21. lis 2016

@pajala Mě chcou zavádět jen jedno. 2 by se prý neuchytli.Jinak děkuji za radu. Ještě to promyslíme.😉

pajala
21. lis 2016

@renci83 ☺to si každej musí rozhodnout.me ten AH dávali automaticky-asi kvůli veku.

pajala
22. lis 2016

@renci83 tak dnes✊at zavedou toho nejlepšího bojovnika😊

tetalucina
22. lis 2016

@renci83 ahojky, držím palečky aŤ se transfer zadaří 🙂 já jsem změnila car, udělali mi tam testy na imunologii, v pondělí jdu na hysteroskopii, mám malinkality myomek, ale i ten by mohl udělat paseku, a taky se na mě chtějí podívat. spermiogram je v naprostém pořádku. dostala jsem tip na přeléčení 2yž 3 měsíce hormony DHEA, které by měly podpořit vaječníky a pak bud můžu zkusit minimálku popř. darované vajíčko. bohužel už za těžké penízky ☹ ale zase jiný dr a jiný názor tak se cítím v poho. věřím, že už to v příštím roce vyjde 🙂

eviks
22. lis 2016

@renci83 ahojky tak jak to dnes dopadlo, kolik bojovniku vydrzelo?Drzela sem palce..

renci83
23. lis 2016

@eviks Ahojky tak vydrželo 5. Jedno zavedli a 4 jsme nechali zmrazit.Ted jen budu čekat jak to dopadne.5.12.krev. Ale já jsem realista takže počítám i s tím že se embryjko nemusí uchytit, - abych pak nebyla zklamaná. První pokus nevyšel tak třeba tento nebo další vyjde. 🙂

renci83
23. lis 2016

@tetalucina Tak děkuji a držím palecky i tobě. Průběžně nás informuj. 🙂 Polypy jsem měla při prvním pokusu taky.Rok jsem čekala - pořád nějaké problémy a tentokrát to bylo rychlé.

renci83
23. lis 2016

@pajala děkuji😉

renci83
23. lis 2016

Holky tak hlásím 1. zavedené embryjko, 4 jsme nechali zmrazit.5.12. krev.Tak budu teď čekat jestli se prcek ve mě chytí.

lussinka88
23. lis 2016

@renci83 drzim mooooc palecky!!! 😊

renci83
23. lis 2016

@lussinka88 děkuji moc 🙂

eviks
23. lis 2016

@renci83 jee tak to je opravdu krasny vysledek 5 embriek, je videt ten rozdil v darkyni.Tak to by bylo, aby to uz na ten 2. pokus nevyslo. Je super, ze mas na par mesicu vystarano a muzes se v klidu tesit!

kathlinkata
23. lis 2016

Holky co si o tom myslite ?

pajala
23. lis 2016

@kathlinkata vypadá to na ducha😊

pajala
23. lis 2016

@renci83 to je pěkný tak at se pěkně zakousne✊

kathlinkata
23. lis 2016

@pajala dalsi test zitra rano. Jsem reslista spis mi to prijde jako chyba testu nevim 😳

kathlinkata
23. lis 2016

@pajala zkratka tenhle cyklus je divny a ja nikdy nemam divne cykly. 7.11 mi dr rekla ze mam malou cystu a ze az to dostanu mam zacit brat ha aby se mi cysty nedelaly, aby jsme predesli komplikacim az bude darkyne. No pred ms jsem par dni spinila a v pondeli 14.11 jsem od rana spinela vic a bylo i trochu krvceni, tak jsem zacala brat ha, ten den uz ms zustala u silneho spineni. Prubeh teto ms je takovy divny. Dnes jsem 10 DC a ms uz davno mit nemam ale silneji spinim a bricho me boli hlavne rano jako v pulce menzesu. Vzdy i se spinenim na konci mi to trva 4-5 dni a ted s prvotnim i konecnym spinenim pres 10 dni. Proto jsem udelala test protoze mi cele prijde divne

pajala
23. lis 2016

@kathlinkata 😕hm je to divný tak uvidíš jak se to vyvine.ja první den ms dostala tu injekci co ná navodit"umělé prechod"a taky sem spinila dlouho.teď me teda občas poboliva břicho ale v pondeli jdu na utz tak se uvidí.

pajala
23. lis 2016

@kathlinkata no ale to by bylo dobrý kdyby to vyšlo takhle ne😊

kathlinkata
23. lis 2016

@pajala to si pis le nechci byt zklamana

pajala
23. lis 2016

@kathlinkata promiň píšu z telefonu a nějak mi přeskakují pismenka😊.Tak uvidíš jak to bude pokračovat.

kathlinkata
24. lis 2016

Dnesni ranni. Jiny test a bilo. Della sem jeste maxe.

pajala
24. lis 2016

@kathlinkata dnes tam nic nevidim😢

kathlinkata
24. lis 2016

@pajala neboj ja taky ne 😀😀

kathlinkata
24. lis 2016

@pajala zitra v 11:50 jdu do car na vysetreni. Mozba mi zmneni ha. A rozvnou se zeptam jak pokracuje hledani darkyne 🙂🙂

pajala
24. lis 2016

@kathlinkata urcite to všechno zjisti☺

Strana