Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@pajala no u me noveho to, ze jsem byla v patek v caru na kontrole kvuli tomu, ze jsem zacala brat ha a spinila jsem pres 12 dni. Nyni uz to je ok ale mam pry naznak zanetu, tak mam globule na noc 🙈 Ptala jsem se na darkyni, pry je jeste brzy. Upresnila jsem, ze by jsme radi do dalsiho pokusu po novem roce tak snad to utece 😂😊
@agnes6 ja se tesim ze budeme mit darovana, sice nebude po me, ale to neva aspon nebude mit po me vsechna ta dis problemy s ucenim. Nektere zeny to strasne hroti a berou to tak, ze by to dite nemeli tolik rady, to je nesmysl! Mimco si odnosime, porodime a vychovame 😊😊 muzeme byt radi, ze to takhle jde 😜 take nam nabizeli treti variantu a to minimalni stimulaci, pry telo muze paradoxne raragovat dobre a vajicek se muze vytvorit vic, ale jsou to sama ale a kdyby a mozna a na to uz nemam silu. Takze darovana vaj byla jasna volba. Cena je vyssi, ale mame podporu rodiny a padne na to stavebko 😀😀
@kathlinkata ja byla dneska na kontrole sliznice a vše v pořádku.darkyne ma přijít v úterý nebo ve stredu na utz a ve čtvrtek nebo pátek bude mít opu.takže někdy v příštím týdnu by měl být transfer👏hrozně se těším ale mám i trochu strach aby vše klaplo🙉
Tak holky dnes kontrola u dr. Sliznice 10,6 a transfer 5.12..:-)snad to klapne a budeme mít krasny darek k vánocům 😇
👍to je skveli budeme mít darecky🙂
Holky dneska jsem si dělala těhotenský test a negativní. Jsem teprve 6.den po ET a nedělala jsem ho ráno, ale i tak- nebylo by tam už něco vidět?😞. Ještě si udělám další test ve čtvrtek nebo v pátek a pak uvidím. Už asi počítám s tím že to nevyjde.
Holky myslíte ze je mozny jak sem dostala tu injekci abych neovulovala ze sem nafoukla a bolí me bricho?
👏holky parada-budeme mít Mikulaska🙂v pondělí jde darkyne na odběr tak snad to tentokrát klepne.
Vidim tu dobre zpravy, to mam radost !!!! 👶
@renci83 juuuu to je dalnice 👍🏻👍🏻

@sisik10 Nene já chodím na Obilní trh. Vím že jsou na to hrozné recenze ale dám jim ješte šanci.