icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

renci83
28. lis 2016

@sisik10 Nene já chodím na Obilní trh. Vím že jsou na to hrozné recenze ale dám jim ješte šanci.

kathlinkata
28. lis 2016

@pajala no u me noveho to, ze jsem byla v patek v caru na kontrole kvuli tomu, ze jsem zacala brat ha a spinila jsem pres 12 dni. Nyni uz to je ok ale mam pry naznak zanetu, tak mam globule na noc 🙈 Ptala jsem se na darkyni, pry je jeste brzy. Upresnila jsem, ze by jsme radi do dalsiho pokusu po novem roce tak snad to utece 😂😊
@agnes6 ja se tesim ze budeme mit darovana, sice nebude po me, ale to neva aspon nebude mit po me vsechna ta dis problemy s ucenim. Nektere zeny to strasne hroti a berou to tak, ze by to dite nemeli tolik rady, to je nesmysl! Mimco si odnosime, porodime a vychovame 😊😊 muzeme byt radi, ze to takhle jde 😜 take nam nabizeli treti variantu a to minimalni stimulaci, pry telo muze paradoxne raragovat dobre a vajicek se muze vytvorit vic, ale jsou to sama ale a kdyby a mozna a na to uz nemam silu. Takze darovana vaj byla jasna volba. Cena je vyssi, ale mame podporu rodiny a padne na to stavebko 😀😀

pajala
28. lis 2016

@kathlinkata ja byla dneska na kontrole sliznice a vše v pořádku.darkyne ma přijít v úterý nebo ve stredu na utz a ve čtvrtek nebo pátek bude mít opu.takže někdy v příštím týdnu by měl být transfer👏hrozně se těším ale mám i trochu strach aby vše klaplo🙉

leila01
28. lis 2016

Tak holky dnes kontrola u dr. Sliznice 10,6 a transfer 5.12..:-)snad to klapne a budeme mít krasny darek k vánocům 😇

pajala
28. lis 2016

👍to je skveli budeme mít darecky🙂

renci83
28. lis 2016

@leila01 Tak přeji aby to vyšlo a v pondělí ti zavedli to nejlepší embryjko.U mě bude už v pondělí rozhodnuto - jdu 5.12. na krev jestli to vyšlo.- hCG.

renci83
28. lis 2016

@pajala Jo kéž by to vyšlo nám všem.To by byli krásné dárečky.👌👍😍

renci83
28. lis 2016

Holky dneska jsem si dělala těhotenský test a negativní. Jsem teprve 6.den po ET a nedělala jsem ho ráno, ale i tak- nebylo by tam už něco vidět?😞. Ještě si udělám další test ve čtvrtek nebo v pátek a pak uvidím. Už asi počítám s tím že to nevyjde.

eviks
28. lis 2016

@renci83 Klidek...je fakt brzo...pockej minimalne na ten ctvrtek, to by tam mohl byt duch. Ale zbytecne brzo hrotis🙂))) ale naprosto chapu...ja vysiluju kazdy den, ze mam ZT.

renci83
28. lis 2016

@eviks to jsi mě uklidnila 😁. Asi jsem mooc netrpěliva. Tak to nechám na ten čtvrtek nebo pátek. Ach jo, to čekání je hrozné. 😱

pajala
29. lis 2016

@renci83 ja taky myslím ze je ještě brzy-vydrz✊.ja nafasoval pregnyl takze na testování mužů zapomenout😣

renci83
29. lis 2016

@pajala Tak třeba potom budeš příjemně překvapená když vydržíš 😉

pajala
29. lis 2016

@renci83 uvidíme.dnes nebo zítra by měli volat kdy bude odber tak sem napnuta jak ksandy jak to všechno bude😦

pajala
29. lis 2016

Holky myslíte ze je mozny jak sem dostala tu injekci abych neovulovala ze sem nafoukla a bolí me bricho?

karja
29. lis 2016

@pajala Držím palce!!!

pajala
29. lis 2016

@karja diky🙂

Tak sem si našla pribalovy leták na netu s nežádoucími ucinky:nechutenství,závratě,zvracení,nadýmání,poruchy spánku,bolest břicha,bolesti svalů....Tak teď už mi to dává smysl.nikdy sem nemrla pocit ze by ty hormony semnou něco dělaly ale ted😨

evikos
30. lis 2016

@pajala Ahoj.Píchali Tě taky Decaceptyl depot? Jestli ano, tak se mnou to teda taky pěkně zacvičilo. Jsem byla v regulérních přechodu...pocení, návaly, nespavost, hrůza prostě

pajala
30. lis 2016

@evikos jo říkal decapeptyl ale na faktúre mám dephereline depot.první týden byl v pohodě ale ted😢tak snad uz to nebude trvat dlouho.

pajala
30. lis 2016

👏holky parada-budeme mít Mikulaska🙂v pondělí jde darkyne na odběr tak snad to tentokrát klepne.

renci83
30. lis 2016

@pajala to je super.Tak přeji co nejvíce embryjek.😉

pajala
30. lis 2016

@renci83 díky hrozně se těším tak snad to dopadne-tobe držím moc moc palce✊✊✊

renci83
2. pro 2016
renci83
2. pro 2016

Holky to je můj dnešní ranní test .Nechci se ještě radovat, třeba je to jen planný poplach.

pajala
2. pro 2016

@renci83 vypadá to nadejne✊

eviks
2. pro 2016

@renci83 tak to se raduj moje mila zlata🙂)) budeme se tesit na zitrejsi testik🙂) mozna zkus ten obycejny prouzek na tom je to vic videt..

renci83
2. pro 2016

@eviks ve skutečnosti je to vidět líp než na obrázku.ale další test nevím jestli zkoušet.V pondělí už bude krev tak asi se už nechám překvapit.

kathlinkata
2. pro 2016

Vidim tu dobre zpravy, to mam radost !!!! 👶

renci83
3. pro 2016

A toto je můj dnešní test - 11den po ET

kathlinkata
3. pro 2016

@renci83 juuuu to je dalnice 👍🏻👍🏻

eviks
3. pro 2016

@renci83 no tak to uz na tu krev ani nechod🙂) neee, super.Krasne to vyslo..

Strana