Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
Holky nestíhám to tu číst 😂 musím vám sem ale napsat ze mi před chvilkou volala dr ze mají pro nás na leden darkyni. 11.1 jdeme podepsat papíry, domluvit se jak to bude a zaplatit darkyni léčbu ☺️☺️ mám nesmírnou radost !!
Jde otehotnet pri PCO? Prirozenou cestou?
@gabriellegwerien kamarádka tak otěhotněla. Nela šanci jednou do roka a povedlo se. První těhotenství bylo mimo děložní a cca po roce se povedlo a už na 4.mesicniho chlapečka 🎀🎉
@kathlinkata no ja m pritelkyni a jal jsem se docetla nemuze mi darovat svoje;( jsem vcera po laparoskopii.a rekli mi ze m PCO a nic vic k tomu.tak nevim zda se da normalni cestou otehotnet nebo jen uz umele
@gabriellegwerien darování vajíček je zcela anonymní ale netuším jak to je, když by šlo o darování od přítelkyně. Chodíš do nějakého centra ?
Ne .dnes nsem se objednala do pronatalu.
No je to anonimni.a nevim zda kdyz pujdu do toho sanatoria mam rict ze mam pritelkyni nebo ne.
Holky,jake "priznaky" jste meli po ket ???😊nudim se tak se hrozne pozoruji,je mi fajn,sem tam me picha na vajecnicich,sem tam v brise,takove pnuti...😀
@gabriellegwerien taky chodím do pronatalu ale v Teplicích. A ano řekni jim vše 😊😊
@kathlinkata to je nejlepší darek👍
@pajala jsem zvědavá kdy bude et ☺️☺️☺️
Myslím ze až tak kolem února. Když to půjde dobře taaak možná těsně konec ledna ale spis ne
@kathlinkata jee to je super jak už se to pohlo zase o kus dál.Jen tak dál ať máš co nejdříve mimco v bříšku.😃
@leila01 já jsem sice po ET ale taky mě občas píchne v podbřišku napravo. Jsem na tom podobně.Doma se nudim tak všechno vnímám víc a když něco cítím tak už si myslím že potracim. Asi už mi z toho hrabe.Chce to něco dělat. Snažím se na to nemyslet ale nejde to.Ale teď mám chlapa konečně doma - v práci má dovolenou celé vánoce tak už na to nebudu mít takové myšlenky.
@kathlinkata zalezi jak se sladite s darkyni ale taky bych řekla ze tak kolem unora🙂aspoň se mas na co těšit.
@kathlinkata i to z mam pritelkyni?mam strach ze pak nemam narol na plodnenj
@gabriellegwerien jistě vše. Jak by vám měli pomoci, když by nevěděli úplně vše. 😊😊😊
@pajala to se tedy máme na co těšit. Snad nebudeme mít teď tak rozdílné cykly já hlavně beru HA takže se přizpůsobime snadněji
Mam jim rict ze mam pritelkyni a darce? Nevyhodej me pak z centra ze je to jen pro hetero pary?
@gabriellegwerien 😒 netuším ale zkusila bych do centra napsat mail. Stručně popsat vaši situaci a jestli by jste k nim mohli docházet 😊
@gabriellegwerien
Určitě nejste jediní a už takové situace měli 😊😊
Holky hlásím dnes hCG 2000 a příští týden ultrazvuk - prý tam už možná něco půjde vidět.
@gabriellegwerien Souhlasím s kathlinkata.
@renci83 urcite na utz je videt vetsinou od hcg 1000 ;)
@gabriellegwerien myslim, ze te nevyhodi. Asi bych to rekla podle toho jestli mas duveru k tomu doktorovi... prinejhorsim jim to rikat nemusis. Myslim, ze je to jen vase vec. Jde spis o to, ze kdyz to budou vedet, tak muzou darce nalomit. Podepisuje ze pokud se zadari tak je automaticky otcem a k dite ti ma veskera prava a povinnosti ... tzn ze ma i vyzivovaci povinnost (i presto ze by jste mezi sebou meli sepsanou smlouvu/domluvu) v tom jedinym vidim problem... jinak jim to muze byt jedno, budou mit z tebe penize, tak to resit nemusi
@lussinka88 fakt? To jsem nevěděla.Treba už uvidím moje Mimi poprvé🙏. Netušila jsem že to jde takto brzo.
Holky dekuji.myslite tedy ze i s dg. Zenska neplodnost jineho puvodu a SYndrom.pol.vaj. jde otehotnet?a pouze jen umele?prirozene ne?;(
@gabriellegwerien tak to nevím.S tím nemám zkušenosti.

Ja mu prave volala hned zpatky-asi zbyzecne plasim ale myslela jsem ze se to picha v nějakou dobu z nějakýho důvodu ale kdyz i řekl at to nechám jak to je také to zmatlo