Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@renci83 dekuji 🌹
Ahoj holky dnes jsem byla na krvi-je pozitivni🙂
@renci83 Ahojky přeji krásné svátky! abych tě uklidnila, já začala krvácet min. neděli, ale v pondělí už jen špinění - to bohužel stále (ale taky se pořád bojím), ale včera jsem byla na UTZ a vše v pořádku, dokonce i srdíčko bylo vidět🙂, jinak jsem 6+3, tak budeme bojovat, snad to dopadne🙂!
🙂ja byla 9.12na et a 22.12-hcg 447 a teď po tydnu 29.13-hcg 6981?mysli s ze by mohli být dvě?
Krasny den holky 🙂) tak dnes jsem si volala na posledni vysledky z endokrinologie pred tretim ivf a vse je ok. Nejdriv tedy plasili ze mam nulove lsh myslim, ale pak jsme vlastne prisli na to, ze to je tou HA co beru v kuse. Ted jeste vysledky z te imunologie a 11.1, kdy jdeme vse podepsat a zaplatit stimulaci darkyni se blizi. Nemuzu se dockat 🙂
@kathlinkata to je bezva ze je vše ok teď už to uteče a půjdeš na et🙂

@kathlinkata děkuji moc. Tobě pevné nervy a hodně sil✊