Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@pajala Nebij, zadne priznaky neublizi 🙂 ja jsem po KET a zvracela jsem cca do 16tt pomerne casto, az jsem mela bolesti brisnych svalu. Jinak paleni zahy neni spojene s ET, to je jen o reakci tela. Ja mam paleni od cca 20tt segra moje po prirozenem poceti od 6tt
Tak zitra imunologie posila vysledky do caru. Jsem zvedava 🙂 my je dostaneme domu bud v patek nebo pristi tyden ✊🏻
@kathlinkata jak se rika tfuj, tfuj, drzime palce !
Za tyden cesta do caru na podpis smluv a 3.ivf muze zacit. Snad darkyne nebude mit ms na konci unora 🙈😀
@kathlinkata skoda ze nas nenapadlo darovat take vajicka :( vsechna mame oplodnena a zamrazena jiz jako embryjka ale kdybych to vedela, tak urcite daruju, nepotrebujeme jich tolik 🙂 snad priste
@absintka19 aha ja myslela ze jste mela ivf s darovanymi. Povedlo se prirozene nebo klasicke umelko ?
@kathlinkata umelko 🙂 vypadalo to na darovane ale telo se nakoplo po dipherelinu a menopuru.
@absintka19 a to je co za pripravky ??
@kathlinkata jsou to hormonalni injekce, pichala jsem do briska. Mam je z CARu.
@absintka19 aha tak ty jsem nemela 🙂
@kathlinkata zkus se na ne poptat, mozna by pomohli i tobe, ja jsem mela diky tomu AZ 24 vajicek a 21 z toho oplodnenych, a po 6 dnech do blastocysty mi jich zustalo AZ 7, takze nelituju a da se to zvladnout, mela jsem dlouhy protokol.
@absintka19 ja mela po obou stimulacich stezi 3-4 vajicka. Uz name darkyni takze do jinych pokusu nejdeme 🙂
@renci83 Ahoj, krásné mimčo gratuluji. Mě pustili před dvěma dny z nem. pro krvácení, celkem trvalo cca 5 dní (bylo to fakt dost) než se podařilo zastavit. Dle utz 3.1. vše v pořádku, moc jsem tomu nevěřila, mimčo je prý nízko, ale už se trochu posunuje, tak budem bojovat dál. Myslím, že to krvácení má častečně na svědomí estrofem, mi ta sliznice vždy roste celkem hodně. Teď doma ležím a nemám prý nic dělat, tak chudák manžel😉!
@monca79 moc a moc drzim palce aby bylo vsechno ok. Magnezium berete nebo brala jste ?
@kathlinkata magnezium zatím ne, je to dobré?🙂
@monca79 Tak hlavně že je zatím vše v pořádku.U mě taky zatím ale vyhrané ještě není. Ještě musíme bojovat. Jsem na tom stejně - taky mám spíš ležet. Tak můj chlap jenom lítá a pracuje.Je to blbé ale mimco je teď nejdůležitější. Já měla krvácení silnější jen jeden den a pak to ustalo.Tak snad už to bude dobré i u tebe. Opatruj se pa.😃
@monca79 magnezium se dava hned pri krvaceni na zacatku tehu.
@kathlinkata Co na to rict, ani nevim....ja mam jen pco a protilatky proti spermiim. Dej bedet co ti rekli, ale myslim ze reseni najdou....
@kathlinkata holka v cem je problem?? Vzdyt to mas dobry!! Protilatky proti spemiim nic nejsou - max upravi se medrolem/prednisonem. NK bunky mas vyssi ne vysoky! Vklidu, neni vaznej problem podle zprqvy
@kathlinkata nebrec ja si taky myslím ze v caru vám určitě nabídnou nějaké reseni
@lussinka88 diky za uklidneni. Ve stredu jdeme podepsat smlouvy na 3ivf mame darkyni moje vejce byli do ted mimo hru tak se timhle snad nic nezmneni.
@lussinka88 NK bunky jsou pekne prosim co ??
Ted mi volali z caru, ze vysledky jim prisli az dnes a ze si to vsechno vysvetlime toho 11.1 ze ted by to byl moc dlouhy a komplikovany telefonat tak to me moc neuklidnilo
@kathlinkata ahojky, podle lék. zprávy to není žádná hrůza, jen ti přidají další léky.....určitě vše bude v pořádku!držím palce🙂!
@monca79 moc moc dekuji 🙂

@eviks jo strašně to letí. Jen si říkám aby všechno bylo v pohodě. Už se těším taky na první screening. A neboj určitě to bude v pořádku.😃