icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

anzi
1. únor 2017

@kathlinkata
Super 👍

anzi
3. únor 2017

Tak dnes ko,sliznice o něco lepší,zítra darkyne jde na odběr vajíček, ET 9.2 zítra donesem sperma,dohodu a penízky 🙂

pajala
3. únor 2017

@anzi ✊parada ja měla et 9.12:slight_smile:doufám ze davídka bude i tvoje šťastný datum.

anzi
3. únor 2017

@pajala já měla 9.12 narozeniny 🙂 ,děkuji

kathlinkata
4. únor 2017

@anzi taky pak budeme nedt z domova spermiky 😊😊 super ze narodtla kolik mas teda?

kathlinkata
4. únor 2017

😊😊😊

anzi
4. únor 2017

@kathlinkata
Takže dnes jsme byli v laboratoři,sperma a penizky jsme odevzdali,ptala jsem se na darkyni a prej vajíček měla docela dost,tak to mam radost,zítra v 11 budu volat co a jak,ptal se kolik budu chtit embrij 1 nebo 2,pořád nevím,ještě se poradim s dr ☹ nemůžu se rozhodnout

pajala
5. únor 2017

@kathlinkata super ze konečně lahvicky dorazili👍

pajala
5. únor 2017

@anzi no vidíš ještě vám určitě zbydou mrazacky jako nam👏

anzi
5. únor 2017

@pajala
Dnes jsem volala,darkyne měla 11 vajíček,s toho se 10 oplodnilo,zitra ve 13h mám volat,doufám,že vše proběhne jak má 🙂

absintka19
5. únor 2017

@anzi ja mozna poradim. Kdyz date dve a jedno by nebylo OK tak muze pri 'vypuzeni' stahnout i to zdrave. My sme sli do 1. A ted cekame 🙂

pajala
5. únor 2017

@absintka19 zalezi na kazdym-my dali dve a chytlo se jedno☺

kathlinkata
5. únor 2017

@absintka19 taky pujdeme do 1 😊

anzi
5. únor 2017

@absintka19
Děkuji 🙂

anzi
5. únor 2017

@kathlinkata
Jdete taky do 1?Ještě se poradím s dr,ale taky jsem premyslela nad 1 🙂

kathlinkata
5. únor 2017

@anzi dr ti rekne ze to je na vas ze v tomhle nepomuze. Nam rekli ze to my si musime rici jestli by jsme dali dvojcata kdyby se uchytily obe zavedena embrya. Pujdeme do jednoho a kdyby vyl prinejhorsim ket tak to uz treba dve no. 😊

anzi
6. únor 2017

@kathlinkata
Máš pravdu,taky to tak udělám,ještě mám domluvený PrimoVision to znamena,že embria budou hlidat kamerou jestli vývoj embrij probíhá v pořádku,na dvojcatka se necítím,mam strach,můj věk a t.d.Nechám si zamrazit a pokud by se to nepovedlo tak Ket se dvouma embrijkama,dnes mám volat a doufam,že pořádně bojujou a zůstane je co nejvíc 🙂
Ty máš ET 14?

anzi
6. únor 2017

@kathlinkata
Jo a ještě mluvil,že mě doporucuje embrioGlue,to je nějaká latka která embrio přilepi do dělohy 🙂

kathlinkata
6. únor 2017

@anzi tyjo to primovision chci taky a i embryoglue. To je plati a kolik ? 😀Myslis ze neni pozde to nejak domluvit ? A ai zalezi jestli to vubec delaj ze ? U nas je jeste nevi kdy pujde darkyne na opu. Cca by mela jit mezi 9-14.2 a pak 5 dni kultivace.

anzi
6. únor 2017

@kathlinkata
To lepidlo 😀 1950 a monitoring embrij 3900

anzi
6. únor 2017

@kathlinkata
Neni to pozdě,to lepidlo budu platit až v den transferu,jinak jsem davala prachy v den odsati vajicek a vse jsme probírali co budu chtit a tak

kathlinkata
6. únor 2017

@anzi tak aspon to lepidlo ale zase musim zjistit jestli to nas car dela myslim ze ne.

anzi
6. únor 2017

@kathlinkata
To je škoda,že jde až tak dlouho,já jsem si myslela,že budem spolu bojovat 😔

anzi
6. únor 2017

@kathlinkata
Ještě mě nabízel asistovany hatching,ale jen v tom případě pokud embrio bude mit tlustý obal nebo co,pokud nebude,tak nepouzije at ušetříme penizky

kathlinkata
6. únor 2017

@anzi posunulo se to no prave. Zitra jdu ale naposledy do prace. Budeme to mit ale od sebe kousek 😊😊 na lepidlo se pak zeptam kdyby to neslo tak se nic nedeje nuu.

anzi
6. únor 2017

@kathlinkata já ještě jdu zítra a pozítří do práce,ve čt transfer.To lepidlo já si myslím neni tak důležité,hlavně ať je kvalitní embrio

montrojruza
7. únor 2017

mala som lepidlo, a nepomohlo, a mala som kvalitne embryo. ani to nepomohlo

kathlinkata
7. únor 2017

@anzi nebudeme to komplikovat a nechame to jak to je.
@montrojruza to me mrzi 😞

kathlinkata
7. únor 2017

@anzi
13.2 opu darkyne 🥚🥚🥚🥚:raising_hand_tone2:
14.2 infuze intralipidu mozna uz ale 9.2 🍼
17.nebo 18.2 ET 👶🏻👼🏻

Strana