Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@pajala to bude neco treti ivf a prvni transfer 🍾
@kathlinkata teď uz to vyjde✊✊✊
@pajala pevne v to verim 👶🏻
@pajala
Tak holky prej 3 embria mam moc pěkné,3 jsou o malinko slabší,ale ještě můžou dohnat,ostatní jsou slabé.Teď mam strach aby mi něco zůstalo na zamrazeni,a to jsem měla radost,že mám 10 ☹
@anzi vzdy neco odpadne. Super pocet 6 je dobry. Zavedes ted jedno a pak muzes nechat zamrazit nejaky po dvou. Nebo ted zavest 2 a pak zamrazit 2x po dvou. Jak to budes mit ?
@anzi neboj ja to měla taky tak-zavádění jedno lepší jedno horší. A při et mi rekl-ty ostatní čtyři ještě do zítřka necháme a ty co budou na zmrazení tak zmrazime-taky sem se děsila jestli mi zbyde něco na ket. Pak mi volal ze tomu nevěřil ale ze zmrazili všechny ctyri-ue jsou teda po dvou-na dva kety a vždy je jedno lepší.neboj se a věř jim☺
@anzi
@kathlinkata holky určitě se snažte být v klidu-ja teda před et byla u fyzioterapeutky která mi srovnala zada .každý měsíc jezdím k leciteli-ten mi hrozně pomohl s psychikou-po předchozích neúspěších sem byla dost na dně.a u nás v centru dělají před a po et akupunkturu takze než embrioglue sem vsadila na jiný veci jo a ten ananas-nevím co zabralo ale důležitý je ze se povedlo.
Ahojky tak už to mám za sebou,nakonec mi zavedli 2 blastocysty,tedy hodně přemýšlela nad tim jestli 1 nebo 2 dr,embriolozka mě hned řekla,ať risknu,nakonec p.dr taky souhlasila 🙂
K zamrazeni nic moc ☹ zitra budu volat jestli 2 embrijka budou mit blastocystu
@anzi tak paraaada, car garantuje mrazacky nebo ne ?? V jake kvalitce ta zavedena embryjka byla? 🌺✊🏻
@kathlinkata
O mrazackach mi nic neříkali,že by gatantovali,dnes mám volat ve 13h jestli dosáhli blastocysty,jsou tam 2,jedno je prej slabší.Zavedli mi 1 bladtocystu a 2 kavitace kv.1-2 tomu nerozumím.Před transferem mi říkala,že mám 2 blastocysty ☹,tak jestli mi zavedli to druhé horší kvality?A to druhé zamrazej?Uvidím až dnes budu volat,co mi řeknou.Co to znamená kavitace kv.1-2 ?
@kathlinkata car nikdy negarantuje mrazacky (viz smlouva).
@pajala presne. Psychika udela vic nez si uvedomujeme.
@absintka19 juju jz jsem z toho vseho blazen 😀
@kathlinkata
Jak si na tom?Jak pokračuješ? 🙂
@anzi no v pondeli ma darkyne opu 😆 nervozita pomalu roste 😅 vcera jsem byla ba infuzi intralipidu, celkem to bolelo 🙈v car jsem se ptala jestli si to pacientky nosi casto a pry tak 3x do roka coz me prekvapilo 😮 a jinak uz jsem tedy na nemocensky 🙂
@kathlinkata
Jeee tak to je super,takže transfer bude asi pá,so?Už se to blíží,výdrž 🙂
Já už je mám v bříšku a zase začínám plašit,že se to nepovedlo ☹ včera a v noci mě pobolivalo bricho,jinak nic necítím.Vždycky jsem po transferu první týden cítila prsa a teď vůbec ani tuk ☹
@anzi zadny plaseni jasny?! Jen samy dobry myslenky🙂🙂
@kathlinkata
Snažím se 🙂
Pořád mě zlobí bříško,hlavně večer,pocit jak před ms ☹
@kathlinkata tá hodina byla asi dlouhá vid? Je jedno kolik lidi si to tam nosi-hlavní je aby to pomohlo ☺.
@anzi buď v klidu-ja se taky necítila nijak zvlast a i když u odběru krve sestricky byly přesvědčený ze to vyslo ja se nervovala jak si užiju Vanoce když budu nešťastná a ono to opravdu vyšlo.takže odpocivej-precti si knížku,kouknu na nějaký pěkný film a nepripoustej si nic špatného.
@kathlinkata držím na dnešek palce ať darkyně má pěknou úrodu 👍
@anzi moc dekuju jsem napjata v nici se mi zdal sen ze mi dr oznamila ze tam je nejaky problem a ze budeme muset mit ket 😀 jinak od zitra k estrofemu pridavam 2-2-2 utros 😊
@kathlinkata snímky na co jsou ty intralipidy? Jinak hodně štěstí

@kathlinkata to to uteklo-za chvíli uz budeš mít taky mrnouska v bříšku.