Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
Spermie odevzdane, cast zaplacena, darkyne ma po opu. Zitra volam do laborky jak to vypada, kolik vajicek darkyni odebrali a kdy bude transfer jestli v patek ci v sobotu 😊 drzte nam moc moc palce at se vse vyvyji jak ma. Tohle bude nase treti ivf, prvni transfer a prvni ivf s darovanymi vajicky. Ufff
@kathlinkata
Budu moc držet palce ať vše dopadne co nejlépe 🙂
Hodně štěstí 🙂
@anzi moc dekuji. Ted me zlobi bolest bricha asi z toho estrofemu
@kathlinkata
Mě břicho bolí od 2 dne transferů,dnes už přestalo zatím,držím palce a dej vědět
Všem přeji krásného Valentyna 💘
@anzi Holky normlne uz nevim asi jsem v minulem zivote udelala neco zleho a ted se mi to vraci nebo to je opravdu jen fakt velka zkouska od neceho tam nahore. Rano mi volala ma doktorka z caru, vzbudila me, krasny budicek....a ze ma pro me spatnou zpravu a to takovou, ze ze vcerejsi punkce me darkyne bylo 28 folikulu, ale ani jedno vajicko, ani jednoooo to jako vazne ?! Ze se to nekdy stava, chapu, ale proc me, proc proc proc. Z predchozich dvou ivf taky nic nebylo, protoze se netvori folikuly a vajicek bylo minimum 1 max 3 proto jsme sli do darkyne, toho cekani, leku, doktoru co nas to stalo a hlavne trpelivosti a ted tohle. Pry mi co nejdriv sezenou novou darkyni a nic platit samo sebou nebudeme! Jen proste zase cekat. Estrofem a utros stejne budu brat 10 dni pak vysadim. Jsem od patku na nemocensky a zustanu na ni pac to nema smysl, abych se vracela a pak zase na ni sla znova, hlavne uz za me nekoho prijimaj, aby se tam kolegyne nezblaznili delam kratky dlouhy tyden jako prodavacka a jsme tam presne na pocet.
Na oplatku me pritel potesil pro me jiz necekanym darkem k valentynu, takze se to trosku vyrovnalo ten smutek, ale stejne holky jsem vycerpana😧
@kathlinkata posílám velké obejmuti-to je to nejhorší co může prijit ze ma darkyne spoustu vajíček a nakonec z toho nic neni😢..ach jo holka drz se-hlavne aby co nejdriv nasli novou a hlavne aby to konecne vyslo.
@pajala moc dekuju opravdu uz jsem trosku klidnejsi. Prijde mi to fakt jsko vysmech a velka zkouska
@pajala tak mame dalsi darkyni, ted mi volala dr z caru. Punkce asi 6.3 😊😅
@kathlinkata držím palce... 🍀
@kathlinkata no aspoň ze tak☺.je blbý ze i když ma hodně folikulu nejde zjistit jestli nejsou prazdny😯.super je ze maji zasobu darkyn tak snad tahle uz darovala a bude od ni pěkná zasobicka-moc moc ti to přeju.
@pajala asi to tak melo byt nu 🙂
@kathlinkata
To je nespravedlivé ☹
Taky mi to přijde divný,tolik folikulu a ani jedno vajicko,ale hlavně je,že ti tak rychle sehnali darkyni 🙂
Já už taky plasim co když neotehotnim,co dál,mě nezbylo nic na Ket,takže vůbec nevím co budu dělat ☹,zase 82 tis.dávat na další pokus nemůžu,to bych nad zrujnovala,a myslím si,že ani chlap by do toho nešel.Dneska už jsem byla i protivná,chudák manžel.Nevite da se koupit třeba jedno vajíčko,třeba na Ket?Ach jo ☹
@anzi neboj tehotna budes a basta 😀😅
@kathlinkata
To doufám ☹
Ale já vždycky myslím i na to špatné,abych byla připravena
@pajala
Chci se tě zeptat jestli můžu třeba stirat podlahu mopem třeba hadrem a tak,hlídala ses hodně?Nemůžu jen tak sedět a koukat na ten svincik 😀
Ahoj holky, dnes zacinam stimulaci, mame vybranou darkyni a planovany transfer je 3.4.
@suzettew super tak moc drzim palce 🌺
ahojte, 27.2. idem na 1 ket. prvy vklad nevysiel.
@montrojruza drzim palce aby to tentokrat vyslo
@pajala dakujem pekne
Holky a vkládáte jen po jednom? Já pořád váhám, jestli nevložit dvě, když by bylo dost vyvinutých embryí.. už aby to utíkalo, začínám počítat každý den..
@suzettew ja 1, dalsie mam zmrazene po 2, ale aj tak chcem dat asi len 1
@suzettew po 1

@andryst moc dekuji 😊 ohledne intralipidu viz odkaz na zlinsky car
http://www.ivf-zlin.cz/25267-intralipid