Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla. V sobitu byl konecne ET z 18 darovanych vajicek bylo 16 zrakych a vsech 16 se oplodnilo. Nakonec 8 embryi jedno v top kvalite zavedeno a 8 zamrazeno. 3x po dvou a 1x po jednom. Myslete na me. Test planuju na 25.3 😇☺️
@montrojruza moc gratuluji 🌺
@kathlinkata gratuluju to je krasny vysledek... to mate zasobu jeste na dalsi miminka, docela rozdil od toho minuleho pokusu...
@eviks no to nrnela darkyne ani jedno vejce. Jsem napnuta. Necitim se nijak zvlastne jen poboliva podbrisek jak pred ms.
@montrojruza bezva☺
@pajala moc dekuju. To cekani je desny😀
@kathlinkata je ale to das☺.js byla včera na odběru plodove vody a teď tři tydny čekat na výsledky.
@pajala drzim palce 😇☺️ jake jsi mela priznaky od ET ?
@kathlinkata skoro žádné jen mi občas bylo těžko třeba po obědě ale ja tomu neprikladala vahu-porat sem si myslela ze to nevyšlo a i to větší bylo prekbapeni🙂
No tak dnes 6 den po et a od podvecera ruzovy vytok. Bojim bojim 😳
@kathlinkata neboj zavolej do centra a porád se obcas se stava ze nekdo zaspini tak nu zvednou davky leku.
@pajala dr jsem psala pry nemam nic zvysovat ze mam dostacujici davku. Utros 2-2-2 a estrofem 1-1-1
@kathlinkata určitě bude vše v poradku😅
@pajala dnes sponeni nebylo a bricho bolelo min, ale pobolivalo nu. 😊
Ahoj holky ... já čekám na transfér z darovaného vajíčka ... měl by být v úterý ... ale teď jsem tu znervozněla ... naše dárkyně měla jen 7 vajíček a prý se podařilo je všechny oplodnit, otázka je zda nějaké embryo vydrží a jaké bude kvality ☹ zítra budu vědět víc ale když tu čtu že Vaše dárkyně měli 16 vajíčeka a oplodnili se ... tak mi to moc nedodává ☹ ... jsem vůbec dost nervozní ... v práci dělám psí kudy aby na to nikdo nepřišel a je to náš 5 pokus ☹ plus inseminace ... nicméně první pokus s darovanými vajíčky ... je mi 39 a už si vše platíme sami ...
@princezna22 neboj se vse bude ok nas car garantuje z darovanych min dve embrya pokud by nebyly musi najit novou darkyni na jejich naklady. Nase prvni darkyne nemela ani jedno vejce, ta druha 18. Moctk drzim palce !!!
Náš CAR taky garantuje dvě ... ale ... prostě se bojím, že to zase odloží, protože ty dvě teď nebudou ☹ a taky se bojím samozřejmě aby to vyšlo ...
@princezna22 je to blby ale ze zkusenosti vim ze je lepsi kdyz se to odlzi nez kdyby mely mit treba spatnou kvalitu. Ale pokud se 7 oplodnilo verim ze tak 4 embryjka budou 🌺🍤
NO tak oni garantují dvě kvalitní embrya přesnějí 5 den expandující blastocystu ... jinak mi nic nedají ...
@princezna22 musíš verit-moje darkyne jich měla asi 8.z toho jich zbylo 6 některé lepší některé o něco horší ale byly tak nezoufej☺
@kathlinkata ja taky nemohla věřit.ale tohle jé jasný potichounku gratuluju👍👍👍
@pajala dekuju moc a moc ❤️
@kathlinkata není zac.a kdy jdeš na krev?
@kathlinkata tak to je nadhera takove cary uz 11.den:)) tak at se udrzi!!

@suzettew my 3ivf davali dve a nechytli se ale vzdy nam rekli ze je jedni lepsi a jedno horsi takze by zavedli lepsi a horsi vyhodili tak jsme nechali zavest dve a 4ivf to same a chytlo se jedno.