icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

loridagy
9. led 2018

@haninka 17?

haninka17
9. led 2018

@loridagy Je to na oddálení menses. Pak ta jedna injekce a pak za 14 dnů kontrola a dal nevím

loridagy
9. led 2018

Aha jo uz chapu,no ja mam dostat menstruaci presne 30.1 proto ta antikoncepce aby sem mnela stejny cyklus jak darkyne ji budou odebirat vajicka okolo 12.2. A 4 dni pozdeji ja transfer

haninka17
9. led 2018

@loridagy Takže ty nedostaneš tu injekci diphereline na uspani vaječníků? Já už jsem z toho úplně jelen....

loridagy
9. led 2018

Ne nedostanu

loridagy
9. led 2018

Ale ten spej synerela co budu brat ma asi podobni ucinek

haninka17
9. led 2018

@loridagy Jj, myslím že má stejný účinek. Zajímavé, že to máme každá s jinými léky že? 🙂

loridagy
11. led 2018

Kazda klinika ma svoji osvedcenou metodu,ja dnes posilala zalohu na kliniku 50 tisic kc,a kdyz pudu na tranfer tak jeste dalsich 80tis.plus minus musime doplatit ...je to mazec...

haninka17
11. led 2018

@loridagy A kam chodíš?

loridagy
11. led 2018

Fertility Praha

janunulinka
11. led 2018

Hezký den holky, tak my dnes po konzultaci na IVF jsme se rozhodli zkusit jeden cyklus s mými vajíčky, zda něco nevykřešeme i z jejich selhání. Sice budu mít šílenou palbu hormonů, ale nechci to vzdát bez boje. Kvůli genetice budeme muset potom dělat selekci a genetiku. Jinak jsem se ptala na darované a u nás jsou garantované 2 embrya 5 denní. snad to píši správně.

loridagy
11. led 2018

A kdy zacinas brat hormony a pripravou na IVF?a jo ve Fertility taky garantuji aspon 2 kvalitni embrya

janunulinka
12. led 2018

@loridagy mám volat první den MS, což by mělo být příští týden

loridagy
12. led 2018

@janunulinka tak drzim prsty ,ja taky 1 vyskousela vlastni IVF,ale moje vajicka sou uz nekvalitni i kdyz sme meli 4 krasne embrija jejich vyvin se zastavuje ...tak uz jen darovane hokt uz sem po 40ce ,a deti jeste vubec nemas?

loridagy
12. led 2018

@haninka17 uz neco vis ohledem darkyne?

janunulinka
12. led 2018

@loridagy děti nemám, je mi 35. já mám selhání vaječníků, podle dr. to budou vyhozené peníze a bohužel nic nebude, ale nechci se vzdát bez boje. pokud se nepovede jsem smířena s darovanýma.

haninka17
12. led 2018

@loridagy Bohužel zatím nic. Příští týden jdu na injekci, tak se zeptám.

loridagy
12. led 2018

@haninka17 urcite uz nekoho maji ,ja musim brat do 26.1 antikoncepci 30.1 asi to dostanu a zacinam ze sprejem a estrofenem,14.2.jedeme do Prahy a zustaneme tam az do 23.2 nevime jeste kdy bude transfer muze bejt 15.2 ale i 21.2

loridagy
12. led 2018

@haninka 17 dej mi potom vedet co ti rekli a jak je plan dal ,potom mozna budem spolu testovat😉

macek332
12. led 2018

@janunulinka, ahoj janunulinka, ja mám rovnakú diagnózu, vek a aj "stav - bezdetná".. Možem sa opýtať, či už si taktiež bez menštruácie? Zatiaľ som tu nenašla nikoho s rovnakou diagnózou, tak možno ty by si mohla byť moja spraznená dušička a možno by sme spolu mohli zdieľať prípravu na IVF. Možem ti napísať súkromnú správu?

loridagy
12. led 2018

@janunulinka tak doufejme ze hormony te nastartuji a budou aspon par hezkych embriji dej vedet co a jak ,jak ro probiha

loridagy
12. led 2018

Jinak holky nezlobte se za muj pravopis ja v cesku do skoly nechodila

janunulinka
12. led 2018

@macek332 určitě napiš, mám nízké AMH a vysoké FSH a ještě blbou genetiku, takže když se .... tak se .... ☹

janunulinka
12. led 2018

@macek332 jinak ms byla díky proveře, v srpnu jsem ji vysadila a ms nedošla, v říjnu a listopadu po dvojité injekci agolutinu taky nic, Až na ivf mi dali klinomor, nebo tak nějak a ms došla jak měla

loridagy
12. led 2018

Ja jinak tak trochu lituji ze sem nesla hned do darovanych...dojtori rikali ze je to strata casu ze vajicka uz nejsou kvalitni...kdyby sem poslouchala tak uz sem mizna v 7 mesici a ne zas vse od zacatku ale holt se uz neda nic delat taky sem to chtela vyskouset jestli se nezadari s vlastnimi a cas tak rychle leti...no ze zacatku sem mnela problem jit do darovanych ale ted uz ne

macek332
12. led 2018

@janunulinka poslala som ti správu.. 🙂

macek332
12. led 2018

@loridagy hm.. to verím. Ale snaž sa nevyčítať si to. Je samozrejmé, že to nejaký čas trvá, kým sa žena vysporiada s myšlienkou, že mimi nebude mať jej gény. Tiež som to musela spracovať.. a tiež som sa nechala stimulovať, ale u mňa to bola otázka jedného cyklu na klinike. Jednoducho výsledky hormonálneho testu zlé a po stimulácii žiadna známka aktivity vo vaječníkoch. Takže ja som už potom neriešila a hneď súhlasila s IVF s darovanými vajíčkami.

janunulinka
12. led 2018

@loridagy já se s darovanýma sžívala rok a až jsem si teda připustila, že to jinak nepujde, tak si řekla a co když, co když se to povede, co když to tak má být a mám to zkusit. Přítel stojí za mnou, peníze nepeníze, ví, že bych si to pak vyčítala ,že jsem to vzdala bez boje a nezkusila to. Dáváme jen jeden cyklus, když se nepodaří přijdu o jeden cyklus na pojištovnu a o peníze, ale můžu říct s klidným srdcem, že jsem to zkusila 🙂

loridagy
12. led 2018

@macek332 a ty kedy asi mas dalsi tranfer?mas mrazacikov?inac pidla najnovsich studii matka ovplivnuje geny aj s DV to znamrna ze dieta sa kludne moze podobat na matku alebo mat jej pivahove sklony

loridagy
12. led 2018

Podla svajciarskych vedcov a lekarov az 40% zo 100 to nie je malo...

Strana