Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
Aha jo uz chapu,no ja mam dostat menstruaci presne 30.1 proto ta antikoncepce aby sem mnela stejny cyklus jak darkyne ji budou odebirat vajicka okolo 12.2. A 4 dni pozdeji ja transfer
Ne nedostanu
Ale ten spej synerela co budu brat ma asi podobni ucinek
Kazda klinika ma svoji osvedcenou metodu,ja dnes posilala zalohu na kliniku 50 tisic kc,a kdyz pudu na tranfer tak jeste dalsich 80tis.plus minus musime doplatit ...je to mazec...
Fertility Praha
Hezký den holky, tak my dnes po konzultaci na IVF jsme se rozhodli zkusit jeden cyklus s mými vajíčky, zda něco nevykřešeme i z jejich selhání. Sice budu mít šílenou palbu hormonů, ale nechci to vzdát bez boje. Kvůli genetice budeme muset potom dělat selekci a genetiku. Jinak jsem se ptala na darované a u nás jsou garantované 2 embrya 5 denní. snad to píši správně.
A kdy zacinas brat hormony a pripravou na IVF?a jo ve Fertility taky garantuji aspon 2 kvalitni embrya
@loridagy mám volat první den MS, což by mělo být příští týden
@janunulinka tak drzim prsty ,ja taky 1 vyskousela vlastni IVF,ale moje vajicka sou uz nekvalitni i kdyz sme meli 4 krasne embrija jejich vyvin se zastavuje ...tak uz jen darovane hokt uz sem po 40ce ,a deti jeste vubec nemas?
@loridagy děti nemám, je mi 35. já mám selhání vaječníků, podle dr. to budou vyhozené peníze a bohužel nic nebude, ale nechci se vzdát bez boje. pokud se nepovede jsem smířena s darovanýma.
@janunulinka, ahoj janunulinka, ja mám rovnakú diagnózu, vek a aj "stav - bezdetná".. Možem sa opýtať, či už si taktiež bez menštruácie? Zatiaľ som tu nenašla nikoho s rovnakou diagnózou, tak možno ty by si mohla byť moja spraznená dušička a možno by sme spolu mohli zdieľať prípravu na IVF. Možem ti napísať súkromnú správu?
@janunulinka tak doufejme ze hormony te nastartuji a budou aspon par hezkych embriji dej vedet co a jak ,jak ro probiha
Jinak holky nezlobte se za muj pravopis ja v cesku do skoly nechodila
@macek332 určitě napiš, mám nízké AMH a vysoké FSH a ještě blbou genetiku, takže když se .... tak se .... ☹
@macek332 jinak ms byla díky proveře, v srpnu jsem ji vysadila a ms nedošla, v říjnu a listopadu po dvojité injekci agolutinu taky nic, Až na ivf mi dali klinomor, nebo tak nějak a ms došla jak měla
Ja jinak tak trochu lituji ze sem nesla hned do darovanych...dojtori rikali ze je to strata casu ze vajicka uz nejsou kvalitni...kdyby sem poslouchala tak uz sem mizna v 7 mesici a ne zas vse od zacatku ale holt se uz neda nic delat taky sem to chtela vyskouset jestli se nezadari s vlastnimi a cas tak rychle leti...no ze zacatku sem mnela problem jit do darovanych ale ted uz ne
@janunulinka poslala som ti správu.. 🙂
@loridagy hm.. to verím. Ale snaž sa nevyčítať si to. Je samozrejmé, že to nejaký čas trvá, kým sa žena vysporiada s myšlienkou, že mimi nebude mať jej gény. Tiež som to musela spracovať.. a tiež som sa nechala stimulovať, ale u mňa to bola otázka jedného cyklu na klinike. Jednoducho výsledky hormonálneho testu zlé a po stimulácii žiadna známka aktivity vo vaječníkoch. Takže ja som už potom neriešila a hneď súhlasila s IVF s darovanými vajíčkami.
@loridagy já se s darovanýma sžívala rok a až jsem si teda připustila, že to jinak nepujde, tak si řekla a co když, co když se to povede, co když to tak má být a mám to zkusit. Přítel stojí za mnou, peníze nepeníze, ví, že bych si to pak vyčítala ,že jsem to vzdala bez boje a nezkusila to. Dáváme jen jeden cyklus, když se nepodaří přijdu o jeden cyklus na pojištovnu a o peníze, ale můžu říct s klidným srdcem, že jsem to zkusila 🙂
Podla svajciarskych vedcov a lekarov az 40% zo 100 to nie je malo...

@haninka 17?