icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

loridagy
25. únor 2018

@haninka17 tak to sem moc rada,snad to bude v poradku a o 5 dni pozitivni test

monca79
26. únor 2018

@loridagy ty příznaky bych vůbec neřešila, podle mě to způsobuje utrogestan, teď mám jiný lék a v pohodě, u utrogestanu jsem i zvracela atd....veškeré příznaky jsem měla a nic, když jsem žádné neměla tak jsem byla těhotná....tak si vyber😉.Vy zkoušíte poprvé?

loridagy
26. únor 2018

@monca79 poprve s DV ,z vlastnimi vajickami 2×,a poprve to vyslo ale potratila sem v 7 tydnu,po druhe se neuchytilo,no a 5×asi sem normalne otehotnela a vzdy biochemicke...

monca79
26. únor 2018

@loridagy no já měla taky potrat v 8 týdnu, tak s těmi darovanými ti to určitě vyjde, zřejmě byla chyba ve vajičkách...

loridagy
26. únor 2018

@monca79 jo to rika i Dr.,ze uz nejsou kvalitni

monca79
26. únor 2018

@loridagy pak písni co testík....přece jenom dvě je dost vysoká šance🙂, že to dopadne, já dvě kvůli zdrav. stavu stejně nemůžu, tak musím zkoušet po jednom🍀

loridagy
26. únor 2018

@monca79 jo ve stredu se uz na to chystam,jenom nevim jestli budu mit odvahu....bojiiim

loridagy
27. únor 2018

Ahoj holky tak ja udelala uz dnes test a je pozitivni,tak doufam ze carecka uz bude jen silet a v patek pudu na krev

loridagy
27. únor 2018
nuffikterka
27. únor 2018

@loridagy potichu gratuluji 🍀 ať vše dopadne skvěle 😍💕

loridagy
27. únor 2018

@nuffikterka dekuji sama tomu nechci verit ve ctvrtek nebo patek udelam znovu test a doufam ze tam bude uz dalnice a co ty?jak se mas?

nuffikterka
27. únor 2018

@loridagy určitě tam bude ✊💕. Já se snažím co nejméně myslet, příznaky nemám žádné, jen z utrose mě bolí prsa. A do pondělí daleko ...

monca79
27. únor 2018

@loridagy úžasné, moc gratuluji!!!!!!co myslíš budou dvojčátka? Chtěla by jsi dvě?😍

loridagy
27. únor 2018

@monca79 no nad tim sem ani nepremyslela,vzdy myslim ze bude jedno,ale i dvojcatka bych brala,i kdyz se toho dost bojim,ty des na krev?a kdy?si uz 11 dni po transferu vid?

monca79
27. únor 2018

@loridagy já asi příští týden v pondělí, teď odjíždíme na dovču, tak to nechci řešit teď, to jistě chápeš.....pak písni jestli budou dvě

sticker
loridagy
27. únor 2018

@monca79 jo to chapu uzi si dovcu,ja pudu asi az v pondeli na krev tak mi to rikali na klinice,a kdyz bude vse ok tak prvni utz tak okolo 17.3 tak se dozvim co a jak

loridagy
1. bře 2018

Tak holky ja dnes byla na krev ,protoze test byl jen o trosku silnejsi nez v uteri,a ono to vypada slibne hcg v krvi 183 na 12tej den je to hezky,jeste v pondeli du na kontrolni odber musi ze zdvojnasobnit tak doufam ze to bude dobry,a vy holky jak ste na tom?

nuffikterka
1. bře 2018

@loridagy to je super, tak ať stoupá 😍. Já zkusím asi test v sobotu

loridagy
1. bře 2018

Jo to ti uz urcite ukaze,hlavne ty si mnela uz blatocystu a ja jen morulu,tak doufam ze v sobotu budeme se radovat i tveho pozitivniho testu,drzim prsty

nuffikterka
1. bře 2018

@loridagy děkuji snad budeš mít pravdu 😘

nuffikterka
3. bře 2018

@loridagy ahoj, tak já jsem zas na dně . Opět bílý test. 😢

loridagy
3. bře 2018

@nuffikterka neee to mne moc mrzi ach jo to je nespravedlivy

nuffikterka
3. bře 2018

@loridagy je to fakt šílený, v pondělí si zjistím jestli mám imunologii, a v dubnu hormonální jógu . A s příchodem jara bych to chtěla zkusit znovu. Máme ještě jednoho mrazacka. No a když ani to nevyjde tak záleží na bance jestli mi ještě půjčí. My se toho miminka jednou dočkáme.

loridagy
3. bře 2018

@nuffikterka urcite imunologii ta je dulezita a nevzdavat to,ono zo jednou vyjde ver tomu ze jo

haninka17
3. bře 2018

@nuffikterka To je mi líto ☹ Já test pozitivní mám, ale od včerejšího večera krvácím ☹

haninka17
3. bře 2018
jezz1e
3. bře 2018

@haninka17 Držím palce, ať je to jen nějaký hematom. Hromada holek se prvním trimestrem "prokrvácela" a dobře to dopadlo. 🍀

ericia
4. bře 2018

@nuffikterka to mi je ľúto 🙁 vyskúšaj si urobiť reprodukčnu imunológiu.. Ja mam všetko v poriadku... Len nizke amh.. A pre istotu som si ešte pred IVF s darovanymi vajíčkami urobila vyšetrenie na reprodukčnej imunológii..tam som mala zvýšené NK bunky a stredne ťažky stupeň alergie na spermie... Poslali ma na stery a tam ureaplazmu mi zistili... Tak beriem teraz už druhé antibiotika... A potom liečba na tej imunológii... Na darované som chcela ísť v decembri a takto to vidím az na leto... Ale chcem byť úplne v poriadku...
Tebe držím silno palce 😘 raz sa to určite podarí... Musí!!!!!!!

nuffikterka
4. bře 2018

@ericia jj teď to dám všechno dohromady, v dubnu jdu na hormonální jógu, Ráby ohlasy podpořit tu mojí sliznici co furt neroste. A další pokud vydim tak na léto. Asi se objednám v car k psychologovi , potřebovala bych to ze sebe vysypat.jsem od včerejška strašně zla a nejde mi to ovládnout. Děkuji holky 😘

eviks
4. bře 2018

@nuffikterka ahojky, chapu uplne jak se citis. Je to vzdycky hrozne zklamani:( Ale neni to konecna. S tim psychologem je to dobry napad, ja chodila rok pred pokusem k pani psycholozce z centra a musim rict ze to bylo super. Strasne mi pomohla, uklidnila, pripravily sme se na ruzne varianty reseni, takze sem uz pak odchazela s vedomim ze mimino bude at uz jakymkoliv zpusobem a to me uklidnilo. Je to urcite dobry mit nekoho takoveho na vykecani kdo je nestranny. Jinak ja mela sileny zachvaty vzteku a nenavisti, hlavne vuci tem co mi oznamovali tehotenstvi, ten pocit nespravedlnosti to me zabijelo.Pak sem uz jen brecela, ze sem zla, ale to mi pak psycholozka rekla ze je to naprosto normalni reakce v te situaci. Takze hlavu vzhuru a pripravuj se na dalsi pokus! Budu drzet palce.

Strana