icon

Pronatal Repro České Budějovice. Máte zkušenost?

pigy
7. zář 2011

Založila jsem toto téma, pro snažilky, které začínají v nově otevřeném caru v Budějkách. Přidejte se, pokuď už máte nějaké zkušenosti s tímto carem, nebo taky začínáte jako já. Podělte se o své zkušenosti 🙂

pigy
autor
23. zář 2011

@lenkacar ty jo, to je dost 😀 tak je aspoň vidět, že jsou moc dobré 🙂 taky jsi mohla jeden poslat 😒 😀

lenkacar
23. zář 2011

kdybys nebyla tak daleko udělal bych ti k tomu i kafí.. 😀

pigy
autor
23. zář 2011

@lenkacar ty jo, nezní to špatně🙂 já teda myslím, že daleko nebydlím, ty jsi tuším taky z CB

lenkacar
23. zář 2011

samá voda 😀 60km kočko

lenkacar
23. zář 2011

mizim na ležato strašně mě berou ty záda,papa zítra

pigy
autor
23. zář 2011

@lenkacar ty jo, to jsem myslela, že jsi tady za rohem 😒 hm, škoda. No nic, tak se měj hezky a zase se ukaž 🙂 papa

mirabela
23. zář 2011

holky, nedělejte mi chutě! 🙂 Já jsem na služebce v Anglii a stravuju se tu šíleně, hned bych si dala tvarohový koláč! 🙂

pigy
autor
23. zář 2011

@mirabela ahojky, ty se máš, ale tu stravu ti nezávidím, v Anglii není nic moc 😒 až se vrátíš, tak si dáš koláčky 🙂 kdy se vracíš?

lenkacar
24. zář 2011

@mirabela ty jsi nějaká chytrá hlava čoveče ..pěknou práci závidim..

pigy
autor
24. zář 2011

tak kde jste kdo? 😀

lenkacar
24. zář 2011

čus já papam ty koláče a taky jsem se byla mrknout na kolotoč ..taky jsem si koupila dvoje cíchy a prostěradla a tak nějak se snažim zabavit ,je to hrůza když jsem doma sama,aspon že přijde bejvalej s manželkou na kávu

pigy
autor
24. zář 2011

@lenkacar kolik těch koláčů ještě máš? 😀 no já bych taky potřebovala dokoupit prostěradla. Musím kouknout na net. Jinak taky se docela nudím 😒

lenkacar
24. zář 2011

na co budeš dneska koukat v telce ?chtěla bych nějakou romantickou komedii

pigy
autor
24. zář 2011

@lenkacar já jsem si ztáhla film Ztmívání, má to tři díly celkem a je to moc hezké, takové zamilované 🙂 jinak v telce mě neoslovilo nic 😒 ale mám chu´t na sladké, nějaké koláčky třeba 😀 asi udělám bábovku...

lenkacar
24. zář 2011

stmívání mám a znám a mám i všechny díly knížky ,ten herec je k sežrání a co máš první díl na dnešek nachystaný?

pigy
autor
24. zář 2011

já je zkoukny všechny 😀 jo a na podzim bude prý čtvrtý díl, už se těším 🙂 ty už jsi něco romantického objevila?

lenkacar
24. zář 2011

počkej a ty máš jakej ten poslední jak je ta svatba? to ještě ne vid ,to jde teprve do kin v říjnu,no ale tam už neni tak hezkej má tam upláclý ty vlasy

pigy
autor
24. zář 2011

@lenkacar ten poslední právě ještě nemám, to si musíme počkat, jsem zvědavá, jakej bude 🙂

lenkacar
24. zář 2011

jsem slyšela že ten poslední právě rozdělí na 2 🙄

lenkacar
24. zář 2011

hele hnedka bych se od něj nechala rafnout a ještě bych mu dala koláč a kafí ..

pigy
autor
24. zář 2011

@lenkacar no to nevím jestli jsou dva, ale to je fuk, hlavně, když to bude mít nějaký happy end 😀 no já bych se taky nechala ravnout klíďo, ale mohla bych naídnout jenom to kafí 😀

lenkacar
24. zář 2011

četla jsi tu knížku? ta je drobet jiná ..

pigy
autor
24. zář 2011

@lenkacar nečtla , jmenuje se stejně? když tak bych se v pondělí podívala v knihovně

lenkacar
24. zář 2011

stmívání ,nový měsíc ,zatmění a rozbřesk

pigy
autor
24. zář 2011

@lenkacar tak se na to v pondělí podívám, snad je tam budou mít. No nic, jdu si pustit ten film 😀
dobrou noc 🙂

lenkacar
24. zář 2011

jdi to bude něco ..taky si ho možná pustim on je fakt boží ..

lenkacar
25. zář 2011

tak jsem si taky nakonec pustila to stmívání a o půlnoci jsem to vypla ,hned jak dohrály ten baseball,to už pak neni tak romantické,jak se ti to líbilo?

pigy
autor
25. zář 2011

@lenkacar no já koukala na všechny díly, viděla jsem to už víckrát, ale můžu se na to dívat pořád. Moc se mi to líbí 😀

lenkacar
25. zář 2011

ten 3díl je ale na mě moc masakr ,ruce ,nohy vzduchem to já spíš to ňuňání a tak ..

pigy
autor
25. zář 2011

@lenkacar 😀 no to já taky radši ňuňání a tak... doufám, že v tom novém dílu toho bude víc, třeba mu už dá 😀 no určitě, když se vezmou... 😝

Strana