První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?
Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)
@helus93 to mě tedy moc mrzí, jinak já nevím, ještě, ale pochybuji ,že by vyslo první
@veronikaopava kdy máš testovat?
@helus93 až za dlouho někdy přes příští týden
@helus93 a co vy, zkusite ještě třetí?
@veronikaopava Jj ještě jednou to zkusíme a pak se uvidí co bude dál.
@helus93 rika se,že druhé a třetí iui je největší pravděpodobnost, že to vyjde, tak moc držím
@veronikaopava děkuji
@omajda88 ahoj,tak jak jsi dopadla na té hysteroskopii?
@helus93 ahoj,tak nám to také nevyšlo
@veronikaopava ahoj, to mě mrzí tak snad vyjde další pokus 😉 já si dávám mesic pauzu teď už mě ti doktoři nebaví
@helus93 já bych měla jít na tu hysteroskopii, ale nechce se mi,uvidím no
@helus93 teď si nepamatuji, byla jsi na té hysteroskopii nebo jen profouknuti vejcovodu? Je možné potom hned zkusit iui? Nevíš?
@veronikaopava já byla jen na profouknuti.. Po tom se asi může hned když je vše v pořádku
@helus93 jasný,dík, já půjdu právě na obojí, to mám fakt radost
@veronikaopava já byla ny hysteroskopii a 10 dní po bez sexu
@omajda88 a prosím tě bolelo to? Jak dlouho to trvalo ? A máš vše ok?
@veronikaopava hele mě to dělali pod ambulantní narkozou, takže já necítila nic.. pak jsem tka 5 dní špinila. ten zákaz styku je prý kvůli infekci
@omajda88 no ka se na to objednám buď teď,nebo za měsíc, a dělali ti k tomu i to profouknuti vejcovodu?
@veronikaopava jo oboje
@omajda88 tak máš aspoň klid a držím palce, ať se už zadaří
@veronikaopava jo, řekli mi že mi neprokázali průchodnost a čeká mě ivf. tak at ti to dopadne líp
@omajda88 tak to mě mrzí, ale zas alespoň víš, na čem jsi a teď už to půjde rychle. Děkuji,uvidíme,snad to nebude nic hrozného, ale i tak se mi tam mega nechce
Ahojky Holky, moc se omlouvám za dlouhou odmlku
@maxi25 takmpovidej,jak jsi na tom?
@veronikaopava a jak ty s tou hystero?půjdeš?
@omajda88 prosím tě jdu teď v úterý,tak na mě myslete.jak jsi na tom ty? Kdy jdete na to ivf
@veronikaopava nějak na konci března když vše klapne s covidem... A jdeš na hystero nebo na hycosy a pod markozou?
@veronikaopava no mám za sebou 2 pokus ivf a už jsem byla na odběru krve, ale hcg nebylo moc vysoke tak zítra jdu na další odběr a v úterý budu vědět zda hcg vzrostlo a vše bude v pohodě a nebo jsem o to přišla. Ale vnitřní pocit mi říká, že to bude dobrý tak snad to tak dopadne. Držte mi palce 😉
@maxi25 ty jo tak to moc držim! a mužu se zeptat na pár věcí? čeká mě ted ivf.. co jste si připláceli co vám v pronatalu doporučili? já hodně uvažuju jestli připlatit embryoglu a mikrofluidní čip na výběr spermií.. jinak počítáms klasikou ICSI, prodlouženou a vitrifikaci... a první nevyšlo vůbec? absolvovala si mezitím nějaký ket nebo rovnou šla do dalšího ivf? někde jsem slyšela, že tam musí být pauza.. děkuju za jakékoli info 🙂 a moc mod držím palce! a na testech máš 2 čárky?

Holky tak u nás se 2 iui nezadarilo. Co vy jak jste na tom?