První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?
Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)
@omajda88 jdu na hystero s tím rajskym plynem, tak na mě myslete take
@omajda88 tak to je za chvilku, držím palce, aby to vyšlo napoprvé
@veronikaopava aha tak to ka měla hycosy s rajskym a hystero pod narkozou.takze ti budou kontrolovat delohu.a vejcovody si taky necháš přes jiný vyšetření?
@omajda88 děkuji 😊 první vůbec nevyslo 😔 a my jsme si priplaceli tedka to embryoglu. Jinak jsme si nic jiného nepriplacely a u druhého pokusu pak ještě znova platíš 7500 za to rozmrazeni takže nás ten druhý pokusu vyšek teď na 11500kc. Jinak po tom nepodarenem prvním pokusu jsem měla klasickou MS pak jsem byla na kontrole a neměla jsem ovulaci takže jsme museli počkat až přijde další MS a pak když bylo vše v poradku tak jsme do toho šly. Pauzu ti samozřejmě navrhne i doktor, ale my jsme nechtěli dělat žádnou pauzu takže jsme šly do toho hned jak to bylo možné. Moc držím palce aby Vám to vyslo
@maxi25 promin, nemyslela jsem to nijak zel a nechco být dotěrná 🙂 dává mi obrovksou naději, že ti to nejspíš vyšlo!
jestli jsem to dobře pochopopila, tak ivf je proces toho cyklu, kdy dostneš hormony, jde na OPU a následně na embryotransfer. KET je potom transfer zmraženého embrya bud když nemuže být proveden embryotransfer z živého v rámci IVF cyklu nebo když se embryotranfer (ET) nepovede.
IVF je hrazeno 4x pojistovnou - to je ten odber a vložení vajíčka. Ale pokud se podaří po ivf mít zmražené nějaká embrya, tak si mezitím mužu dojít třeba 5x na KET a do se do pokusu na pojištovnu nepočítá.
Právě mě zmátlo že si psala, že za rozmražení a 7500, což odpovídá cca ceně KETu 🙂
promin ještě jednou, že se tak moc ptám...
@omajda88 ne v pořádku to jsme se jen špatně pochopili 😊tak od začátku loni v říjnu jsem šla na odběr vajíček a jelikož mi jich odebrali moc tak se doktor obával problémů. Tím pádem mi je rovnou za mrazily a já nešla hned 5 den po odběru na transfer. A šla jsem až v prosinci na 1.ivf což bohužel nevislo. A teď 19 unora jsem šla na 2.ivf ( rozmrazily mi embrio a vložili mi ho zpátky) a právě ten druhý pokus tak se platí znova 7500kc což je rozmrazeni embria, kontrola v laboratoři zda je vše v pořádku a ještě něco, ale to ti vysvětlí sestřička. Tím se teď vůbec netrap pokavat jdeš na 1.ivf. Tím pádem jsem jen chtěla říct, že pokavat nevyjde první pokus tak pak vždy když půjdeš na další transfer embria tak se plati 7500kc. Což je na hov.....
@maxi25 super děkuju, zatím si nechci zatěžovat hlavu, ted se spíš bojim že někdo skončíme v karanténě a nevyjde to ted vůbec... jinak jsem koukala, že KET - tedy to rozmrazení u nás stojí 8300.. přijde mi, že to zmrazili, tak uvidíme... a myslim, že se to fakt jako pokus IVf nepočítá na to pojištovna nepřispívá. tak uvidime 🙂 dej vědět! věřím, že ty už nic řešit nemusíš a bude to dobrý! a to embryoglue asi zvážím, když tobě se to s tim povedlo🙂
@omajda88 oni říkali, že by to udělali najednou s tím rajskym
@veronikaopava tak super že ti udělaji hysteroskopii i hycosy. mě to taky dělali najednou
@omajda88 nevíš,jestli potom můžu normal fungovat ? Po tom rajskym plynu? Mám se hodně bát?
@veronikaopava mně nechali 15 v čekárně a normálně jsem mohla odjet.. ono to zas taková pecka není ;)
@omajda88 tak super, já myslela,jestli nebudu úplně k.o.,abych zvladla 3leteho syna,když pak manžel musí do prace ,asi to moc hrotim haha dík
@maxi25 tak držím moc palce ,dej nám vedet
@veronikaopava děkuji určitě dám vědět 😉
Ahoj holky, tak bohužel mi to nevyšlo 😢
@maxi25 Tak to mě moc mrzí, já věřila, že to napodruhe vyjde.neves hlavu,za měsíc už se to musí podarit
@veronikaopava děkuji snad se příští měsíc zadari
@maxi25 určitě,věřím v to, asi ti nemohou říct, nebo nevědí,proč to teď nevyšlo,když to vypadalo nadějně,ze
@omajda88 tak mám to zasebou, našli mi tam po císaři srusty,takže příští čt jdu,na odstraneni v celkové anestezii, snad už pak vše bude ok
@veronikaopava to bohužel ani oni neví embroiko se prichytilo sice, ale pak se pustilo a na to proč doktoři sami neznají odpověď. Ještě na to zatím nikdo nepřišel 😔. To mi řekli posledně teď půjdu na kontrolu až po MS tak dám pak vědět co mi reknou
@veronikaopava budu držet palce ať vše dopadne dobre
@maxi25 dík moc, trochu paradox, že jsem před císařem mohla mít nějaký gel,který je proti srustum a vykaslala jsem se na to,tak teď je mám,no nic se s tím už neudělá ,tobě moc drzim palce.ber to tak,že to ještě nebylo to právě,že to určo příště vyjde,třeba konečně nám všem tady a sejdem se pak ve skupine
@veronikaopava ježíš tak to mě mrzí.. takže jdeš na laparoskopii?a srusty ve vejcovodech nebo v deloze?

@maxi25 ty Jo moc moc drzim palce, aby to bylo v pohode, a určitě bude,dej urcite vědět.