icon

První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?

omajda88
22. lis 2020

Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)

omajda88
autor
7. pro 2020

@elka88 ahoj.tak jak to dopadlo?

omajda88
autor
7. pro 2020

@petrane tak už tě nějak objednali nebo ještě nevíš? 🙂

martinie88
7. pro 2020

@omajda88 No jo, dnes jsem 6dc. Takze jedeme dal🍀 A co u noveho u tebe?💗

omajda88
autor
7. pro 2020

@martinie88 no já 9 dc..mela bych jit ve stredu na gyndu a asi pátek iui ale vzhledem k situaci se děsím že to zas zavřou...a tenhle měsíc jdeš znovu?

martinie88
7. pro 2020

@omajda88 Jee tak drzim palecky💗 Oni snad nezavrou🍀 Ja jdu v patek (11dc) na prvni utz a uvidim jak velky bude folikul, ale asi jeste dalsi utz dalsi pondeli a pak snad zase iui. Nekdy mam ovulaci 17dc a nekdy 14-15dc. Tak jsem zvedava co tenhle mesic😊

petrane
8. pro 2020

@omajda88 Ahoj, já jsem si to nakonec rozmyslela - začala jsem chodit na TČM a pán mi to ještě nedoporučuje.. takže zatím IUI stopujeme..

elka88
9. pro 2020

@omajda88, 14den od iui hodnota hcg krve 265
15.12. Jdu na prvni ultrazvuk

omajda88
autor
9. pro 2020

@elka88 super.tak to vypadá moc slibně.gratuluju!

omajda88
autor
9. pro 2020

@petrane aha.tak držím palce.ja uz mam akupunktury a čínské masáže za sebou,tak teď mě čeká ten krok iui..

omajda88
autor
9. pro 2020

@martinie88 tak dnes mudr vše ok a v pátek iui 🙂

martinie88
9. pro 2020

@omajda88 Juu to je uzasny💗 Drzim palecky at to vyjde🥰 Ja se desim co mi v patek reknou, snad to iui vyjde na pondeli😊

omajda88
autor
9. pro 2020

@martinie88 určitě to bude dobrý!držím palce.budeme pak čekat spolu;)

petrane
9. pro 2020

@omajda88 a citis se lip?jak dlouho si chodila?a lecili ti vsechny problemy?nebo jen ten jeden?

omajda88
autor
9. pro 2020

@petrane no dala jsem tomu půl roku.. léčila mi překyseleni organismu,hodně mi našla střevní věci.. Takže jsem měla očistný kúry na střeva.delala mi celotelovy masáže,akupunkturu bederky...pak jsem poslední 2 měsíce měla i bylinku na "hlavu".ze při těch pasážích je furt vidět jak jsem stažena v pánvi a i když se racionálně cítím že má to nemyslím tak že je to stažený,což je problém a otehotneni..na tý akzpuntukre jsem byla i teď v týdnu před iui kvůli uvolneni

petrane
9. pro 2020

@omajda88 drzim pesti,aby TCM pomohla a vyslo to!

martinie88
11. pro 2020

Holky tak jak se mate? Ja dnes 11dc a folikl 17mm, takze zitra Ovitrelle a IUI. Kez by vyslo💗 Krasny patecni vecer💗

omajda88
autor
11. pro 2020

@martinie88 ahojda.ja byla na iui dnes v 11.od 8 od rána mě bolí vaječník až doteď,tak buď ovulku teď nebo už mám po...
A ty zítra pichas ovitrelle a hned zítra jdeš na iui?nebo iui v pondělí?

martinie88
11. pro 2020

@omajda88 Jee tak to drzim palecky at to vyjde💗 Hele je mozne, ze ovulace jiz probehla😍 Kolik mm mel folikul ve stredu? No ja mela minule ovulaci za12 hodin od pichnuti, takze zitra Ovitrelle a i IUI💗 Pokud by folikul rostl 2mm za den tak by v pondeli bylo na IUI pozde. Radsi at tam spermie pockaji😊

omajda88
autor
11. pro 2020

@martinie88 já ve stredu měla 18mm..a picjsla jsem ve stredu v 19 hod. No máme to dnes ještě pojistit,tak to snad dáme i přes tý bolesti.tak to zítra držím palce.to budeme skoro stejně 🙂

martinie88
11. pro 2020

@omajda88 Tak to bude dnes urcite ovulace💗 To bych urcite jeste dnes radsi pojistila😍 Jen par dnu od sebe vid🍀 Tak at nam to prinese stesti🥰

kamcaci
Autor odpověď smazal
kamcaci
13. pro 2020

Holky moc držím palce. My dneska končíme 6 tyden. 🤰 Určitě vám to vyjde. Dejte info. ❤️

omajda88
autor
13. pro 2020

@kamcaci teda to to letí viď? 😉 děkujeme.kez bys měla pravdu...ty si měla nějaký priznaky před testem?

martinie88
13. pro 2020

@kamcaci To je krasa💗 Moc dekujeme a preji pohodove tehotenstvi🥰

martinie88
13. pro 2020

Holky tak prvni IUI uplna pohoda, ale to vcerejsi🙈 Katetr tam nechtel, takze jsem trochu krvacela a dnes uz nastesti spineni ustava. Ale vcera me bolelo strasne bricho. Snad uz nebudu muset jit zase😊

omajda88
autor
13. pro 2020

@martinie88 jej to mě mrzí.. A myslíš že břicho bolelo z iui nebo byla ovulka?

martinie88
13. pro 2020

@omajda88 Urcite to IUI🙈 Dle teploty bude ovulace snad dnes, ale uvidim co namerim zitra rano. Snad prijde dnes at to IUI ma nejaky smysl😊

omajda88
autor
13. pro 2020

@martinie88 tak to bude v pohodě. spermie určitě přežijou a když to dneska ještě pojistíte 😎

martinie88
13. pro 2020

@omajda88 Snad bude mit manzel jeste chut😂😍

kamcaci
13. pro 2020

@omajda88 vůbec žádný. Ale v poslední 14 dnech je mi večer hrozně těžko po jídle. A vůbec nemám na nic chuť, kdyby bylo na mě, vůbec nic bych nemusela jíst. Ale před testem lautr nic 🤔

Strana