icon

První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?

omajda88
22. lis 2020

Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)

omajda88
autor
13. pro 2020

@kamcaci zajímavý.takze nemá smysl se nijak pozorovat 🙂

omajda88
autor
14. pro 2020

@martinie88 tak tomu dávám den maximálně 2 a jsem cista.a pak testuju až tak 10 dpo..co ty,ještě bolí břicho?

martinie88
14. pro 2020

@omajda88 Tyy jo tobe fakt rychle vyprchava😍 Ja jsem dnes 1dpo test bych chtela zkusit v patek 5dpo, ale je mi jasny, ze tam budu mit porad silnou carku🙈 Ted uz dobry, ale jeste v noci hruza. Moc dekuji za optani💗 A jak se citis ty?

omajda88
autor
14. pro 2020

@martinie88 takže v pátek čekám foto ;) no mě od soboty jak beru utrogestan tak mě bolí hlava a ode dneška i podbrisek.necekala jsem že to bude takový sajrajt :/

martinie88
14. pro 2020

@omajda88 Tak jo poslu😍 Ty jo to me strasne mrzi😔 Ja beru Duphaston a po nem ni nic nebylo. Ale ten se polyka, tak jestli to neni tim. Nebo ho taky polykas?

omajda88
autor
14. pro 2020

@martinie88 ne ne zavadim.pry když se ten utrogestan polyká tak je to des

martinie88
14. pro 2020

@omajda88 No prave, ze byva spatne tak me napadlo jestli ho nepolykas. Pokud by se nezadarilo tak si rekni o ten Duphaston, po nem mi nic neni😊

omajda88
autor
14. pro 2020

@martinie88 tak uvidíme.koukala jsem že di vedle psala že už jednoho pecka máš vid

martinie88
14. pro 2020

@omajda88 Jo jo, uz je to velka holka🥰 Vy se snazite o prvni?

omajda88
autor
14. pro 2020

@martinie88 bohužel ano..o to víc jsem nervni...

martinie88
14. pro 2020

@omajda88 To me moc mrzi😢 My na dceru cekali 7 mesicu a prislo mi to strasne dlouho😔 Moc vam drzim palecky💗

omajda88
autor
14. pro 2020

@martinie88 díky.snad to dopadne 🙂

elka88
15. pro 2020

Holky tak ja nakonec čekam trojčata..Nebudu vam lhat.. ja byla v šoku.. Plakala jsem jako blazen hysterickej zachvat plače.. 22.12. Jdu na dalsi ultrazvuk.. A prej uvidime jestli to 3 nezanikne.. Je o dost menší než dva ostatní.. Tak bud se oplodnilo dyl a nebo hrozí postižení a ruzne vady.. Ach jo.. Ja nemužu mit normalni a klidnej život

omajda88
autor
15. pro 2020

@elka88 ahoj.teda přiznám se že samozřejmě tehótenstvi gratuluju ale tohle musí být strašně těžká situace a vůbec ti ji nezávidím... A ty si po tý stimulaci měla víc folikulu nebo se ti vytvořili trojcatla z jednoho...holka drž se...urcjte vše dobře dopadne...teda první iui a hned takto..

martinie88
15. pro 2020

@elka88 Teda to jso zpravy. Drzim palecky at vse dopadne dobre a muzes si uzivat krasne tehotenstvi💗

helus93
17. pro 2020

Ahojte 🙂 jak se cítíte? 🙂To čekání asi nic moc co? Mě zítra čeká první IUI docela mě vyděsil příspěvek s trojčátky 😬😀 tak jsem zvědavá co a jak se bude vůbec dít.

omajda88
autor
17. pro 2020

@helus93 ahoj a ty máš taky stimulovaný cyklus? čekání je šílený 🙂

martinie88
17. pro 2020

@helus93 Zitra drzim palecky😍Pokud stimulujes a bude vic folikulu tak sance na vic miminek je, ale kazda to takhle nema💗 Ja jedu prirozene, takze mam vzdy jen jeden folikul🙂

helus93
Autor odpověď smazal
helus93
17. pro 2020

Děkuji 😊 mám přirozený cyklus. Dneska jen injekce ovitrelle. I tak můžou být jednovajecna dvojčata ne?

martinie88
17. pro 2020

@helus93 To muzou i normalne😊 Tim se vubec nestresuj, tohle clovek neovlivni;) V rodine mame dvojcata a dcera je jedna a u toho ZT taky bylo jen jedno😊 Dej zitra vedet a drzim palecky💗

helus93
18. pro 2020

Jaký jste měli režim po iui? Víc odpočívat nebo normálně fungovat?

omajda88
autor
18. pro 2020

@helus93 nemusíě se bát.. ano může se to stát, ale tady máš statistiku přirozenho a stimulovaného cyklu a to je set sakra rozdíl 🙂 Statisticky jedno z 20 těhotenství počatých s Clostilem/Femarou skončí dvojčaty a jedno ze 100 trojčaty. Přirozeně je to 1 z 250 dvojčata a 1 z 10.000 trojčata. Tuhle statistiku mi psala holčina v jiné skupině.
jinak doktorka říkala fungovat uplně normálně.. IUI prý v podstatě nahrazuje přirozený styk a po tom se taky nechováme jinak 🙂 akorát mě ten den IUI hodně bolelo břicho kvůli ovitrelle a silné ovulaci, tak jsem byla ráda, že mám dovolenou.

omajda88
autor
18. pro 2020

@helus93 a jinak jak dlouho se snažíte? kolik ti je a máte nějaký zjištěný problém? pevní dítě?

omajda88
autor
18. pro 2020

@martinie88 jinak já dnes už bez čárky 🙂 budeš to teda testovat?

martinie88
18. pro 2020

@omajda88 Ty jo super💗 Kolik jsi dnes dpo? Ja 5 a 7 dni od Ovitrellu🙂 Za chvili vyfotim test, carka tam je, ale podstatne slabsi nez minuly mesic😊

martinie88
18. pro 2020

@helus93 Ne ne normalne funguji🙂 Jen mi rekli, ze 48 hodin nemam tahat nic tezkeho😊

martinie88
18. pro 2020

@omajda88 Tak ten samotny je dnesni a ta druha fotka je minuly mesic. Tech 5dpo byl mnohem silnejsi😊

omajda88
autor
18. pro 2020

@martinie88 to teda minulý měsíc byla o hooodně silnější! já dnes 7 dpo a 9 od ovi a včera slěba a dnes nic... tak jsem si myslela že si z toho udělám nějaký výstup a příště už budu vědět kdy testovat ale když vidim že ty to máš každý měsíc jinak, tak to uplně asi udělat nepujde

martinie88
18. pro 2020

@omajda88 Hele ja si taky myslela, ze to bude porad stejny a ted me to taky prekvapilo🙈 Tak asi to bude pokazde jinak😂 Nejlepsi je asi pockat treba do 11dpo, ale kdo to ma vydrzet😂 Tak to je super a ted at se ti koukaji ukazat // 🥰

Strana