První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?
Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)
Holčičky. Moc na Vás myslím. Já včera byla na prvním UZ a máme ❤️ jak zvon. Manžel byl se mnou, a celkem si odfouknul že máme jen jedno embryo. 😂😂 Samozřejmě nás trochu vyděsil, manžela víc, že do 3 měsíce se může cokoliv stát. Tak jsem se manžela snažila uklidnit, že rizika nám prostě říct musí. Posílám Vám první fotku, a těším se na Vaše fotky. ❤️❤️ A držím palce.
Ahojky jsem tu poprvé a tak jsme 11.12 šly na první ivf a zítra jdu na krev. Ale s testu buhuzel jen jedna čárka 😔. Myslíte že by mohlo to vyjit s krve a testu ne??? Děkuji za odpoved
Dobrá také si to myslím, ale malinká naděje ve mě je i když to tak asi nebude
A když budeme chtít jít na druhý pokus za jak dlouho to půjde???
a myslís, že by mi mohli změnit léčbu když tahle nepomohla???
@helus93 iui jsme zkoušeli 3x a nic. Jj teď to budem mít na po 2 levnější to budem platit jen 800kc za katetr kterým to vrací a za pokoj kde pak lezis půl hodiny. No a moje kamarádka ta rovnou šla na ivf a už je ve 4 měsíci hned na poprvé jim to vyšlo. A my nic je to na palici 😔 někomu to yjde hned a jiný mají občas jen slzy v očích. Moc ti přeji aby Vám to vyšlo a neměla jsi takové starosti 😉

@omajda88 mě je 27 snažíme se přes 2 roky. Problém u mě žádný u manžela horší spermio. A první dítě no.