První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?
Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)
Ahoj holky, mohu se k Vám přidat? Nás to také čeká, byly jste na profouknuti vejcovodu před iui? Já dostala ovitrelle v prosinci, ale test dnes negativni,tak čekám,kdy to dostanu a pak tam budu volat. Máme jednoho syna, tomu budou za chvíli 3
@veronikaopava Ahoj tak to mě mrzí 😔 ale neves hlavu určitě to vyjde na podruhé
@maxi25 díky moc, tobě také držím palce, já už těhotná byla v kvetnu, ale skončilo to bichomeckym ,tak teď už to řešíme přes kliniku,zvlastni syn byl po 3 měsících a teď rok a nic
@veronikaopava já uz mám iui za sebou a nic se nepovedlo tak už zkoušíme ivf a teď to bude po druhé tak snad se to povede.
@veronikaopava ahoj já jsem byla na průchodnosti. Taky tě pošlou?
@helus93 no doktorka něco říkala,ale nechce se mi do toho ,bolelo to? Tobě také držím palce, jak dlouho se snažíte?
@maxi25 a našel se u vás nějaký problém? Manžel ještě nebyl ani na spermiogramu, ale krev nám vyšla dobře obema
@veronikaopava žádný vážný problém se u nás nenašel jen že mám nízkou hladinu hormonů jinak vše v pořádku
@maxi25 tak držím a věřím, že to napodruhe klapne, nevíš jestli mohou udělat iui alespoň jedno bez průchodnosti vejcovodu ?
@veronikaopava buď v klidu to nebolí hlavně si o tom nečti na netu.. Já četla šla jsem tam vynervena doktor sám se mě ptal vy jste si o tom četla že 😀 a pak to byla pohodička 😉 jinak my se snažíme 2,5 roku. Znám baby co byli na IUI a průchodnost nemají udělanou takže když se v CAR domluvíš půjde to i bez toho 🙂
@helus93 tak si mě uklidnila, já se tam zkusím domluvit. My se snažíme rok o druhé, první syn byl hned po 3 měsících
@veronikaopava tak snad vám IUI pomůže.
@helus93 já doufám, teď čekám, kdy to dostanu po utrogestanu, abych se nějak na 10.den objednala,kdy jdeš tý?
@veronikaopava já jdu taky 10DC na ultrazvuk a pak se uvidí jak bude růst folikul
Holky určitě u vás buď vše v pořádku a vyjde vám to 😉

@maxi25 to jo buď silná nevzdavej to určitě se zadaří 😊