První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?
Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)
@veronikaopava bohužel zatím nemám 😔
@maxi25 to se povede, já po tom biochemickem v květnu porad říkala,že to nevyjde, tak teď změnim trochu náhled a budu věřit, že to letos vyjde. Držím palce, dej vědět,jak jsi dopadla,já oak také dám,ale já to mám ještě zadlouho
@veronikaopava jo také doufám, že už se i na nás usměje štěstí 😉 jj určitě dám vědět a ty také držím palce 😉
@veronikaopava a tak na dlouho to není než se naděje tak těch několik dní uteče jak voda 😊
@veronikaopava já jsem ho brala a i při ivf a většinou do pár dní a když ne tak jsem volala doktorovi a ten si mě pozval na kontrolu a dal mi vyvolavacku. A pak to přišlo. Tak si zítra k němu zavolej a uvidis co ti rekne
@maxi25 děkuji, snad to dostanu, kdyžtak bych pak musela brnknout
@veronikaopava určitě za to nic nedáš 😊 jo a u té vyvolavacky když jsem jí dostala poprvé tak jsem to dostala až 12 den a po druhé 3 den pokaždé to přišlo jinak. Tak abys když tak věděla
Holky já dneska byla UTZ a v pondělí jdeme na další pokus IUI tak mám radost 😊
@helus93 moc ti držím palce, kolik budeš v pondělí dc? Já j,jak jsem psala výše, stále cekam, kdy toho blbým utrogestanu dostanu
@veronikaopava děkuji 😊 v pondělí to bude 13DC minule jsem šla až 15DC
@helus93 tak to fakt držím, a povede se , já to konečně dostala ,tak se objednám asi na 12 dc? Volali ze holky? Předtím jsem byla tedy 10dc a pichla ovitrelle, chtěla bych také tu inseminaci zkusit
@veronikaopava když si tam zavoláš tak oni sami vědí na kdy tě mají objednat chodí se na kontrolní UTZ 10-11DC
@veronikaopava přesně tak onu sami si tě objednají
@veronikaopava tak tě objednají 11DC mě to tam minule taky vyšlo
@maxi25 takže mám říct, že bych se ráda domluvila na inseminaci? A ona mi na recepci ,řekne, kdy to bude nejlepší,že,podle mě také 8dc by bylo lepsi, sice bych nešla k dr, u které jsme byla 2krat, ale to se nedá nic delat
@veronikaopava jj to řekni a recepční tě prepoji na sestru a nebo tě rovnou objedná, ale spíš tě spojí se sestřičkama snima se líp domluvis
@maxi25 dobrá dík moc
@helus93 děkuji
@veronikaopava to těžko říct jsou i případy že mají baby normálně MS a jsou tehotny zkus za pár dní znovu test
@helus93 ne to já nejsem tenhle případ.ale nevadí věřím, že nám to všem vyjde ,třeba už další mesic
@veronikaopava už by mohlo to čekání je dlouuuuuhy
@veronikaopava já jsem to měla stejně po iui jsem měla také ducha a pak jsem to dostala 😔 ale nikdy nevíš. Uvidíš pak na kontrole třeba to vislo

@maxi25 doufejme, že to vyjde nám všem.ty už máš děti?