První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?
Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)
@maxi25 ne, to určitě ne , mám ms jako úplně normálně
@veronikaopava aha tak to je škoda 😔
@veronikaopava tak to ti budu držet palce aby se dobře dopadlo. A ta inseminace neboli je to jen tlak v podbřišku 😊
@veronikaopava mám to za sebou ale moc šancí tomu nedávám měli jsme špatný spermio.. Jinak to nebolí fakt ucitis tlak.
@helus93 ale tak oni vyberou jen ty dobře spermie ne? Držím palce, když to nejmíň čekáš, vyjde to
@maxi25 a kdy,že jdeš tý? Jsem zapomněla. A děkuji uvidím, co mi řeknou
@veronikaopava já jdu zítra odpoledne na kontrolu a uvidím co mi řeknou jestli mužem rovnou začít nový ciklus ivf či budem muset počkat na další ms
@helus93 a jak to prosím probiha? Nejdřív udělají spermiogram a za jak dlouho pak dělají iui?
@veronikaopava ráno jde chlap a ty pak 2 hodinky po něm. Ověří vám totožnost vylezes na kozu to trvá chvilku tak 2 minuty a pak mě nechávají ležet 10 min zaplatíš a jdeš dom.
No já byla na kontrole dneska a musíme počkat na další MS a při ní začnu brát hormony a 12 den mám kontrolu a zda bude vše ok tak se naplanuje transfer. Musím si počkat
@helus93 dík moc, nám řekla,že nic platit nebudeme,takuvidime, právě byla bych ráda, aby to klaplo nějak ráno a Dopol ,nežli odpol,a dali ti utrogestan ?
@maxi25 a nebo se to povede teď bez ničeho
@veronikaopava to určitě ne jelikož nemám ovulaci 😔
@maxi25 jo takhle ,a dali ti clostibegyt? Ten je na ovulaci ,já ho brala 2 mesice, folikuly byly, ale stejně to nevyslo
@veronikaopava nene ten mi nedal jelikož já jdu na ivf a na to clostilbegyt nepotřebuji. Já až dostanu MS tak začnu brát estofem a prednisolon a pak cca 18 den mi budou vracet rozmrazene embrio. A pak budu čekat dalších 14 dní zda se potvrdí 2 čárky či ne
@veronikaopava já platím 1500 za každý a utrogestan mi nedávají
@maxi25 jasně, vlastně clostibegyt nepotřebuješ, když to je takhle ,to mi nedoslo
@helus93 tak to jsem zvědavá, ale říkala, že se platí něco až při ivf,při iui nic,to by se nedalo nic dělat. Kolikate ,že to je tvoje iui?
@veronikaopava tedka 2 IUI
@veronikaopava v pohodě 😉

@helus93 jj to souhlasím to čekání je strašně dlouhý a unavujici na psichyku