icon

První ivf a několikadenní špinění. Zkušenost?

boukynap
11. lis 2020

Ahoj 🙋🏼‍♀️ jsem tady nová a prosila bych o vaší zkušenost..31.10 mi bylo zavedeno 5ti denní embrijko , žádného mrazáčka v zásobě nebylo jelikož do pátého dne vydrželo jen jedno.Jako spousta nedočkavých snažilek jsem si 7den udelala test na kterém byl duch a duch je tam tedy až doteď ( dnes 11 den) ale od 8meho dne špiním..někdy víc někdy mín.. mate zkušenost?

Strana
z6
alik20
11. lis 2020

Ahoj ja jsem ted po ketu ☺️
Tohle jsem měla taky prvni et, ale bylo z toho biochemicke tehotenstvi bohužel, pokud carka nesili, tak bohuzel 😒

boukynap
autor
11. lis 2020

@alik20 Mám právě pocit , že je tak nějak pořád stejná., pořád tak doufám no 😒
Moc vám drzim palečky ✊

alik20
11. lis 2020

@boukynap nemas fotky testu? Hele do krve nic nevzdavej treba se to spineni uklidni

alik20
11. lis 2020

@boukynap ja jsem ted po druhym ketu ten první taky nevysel a ted jsem 6den, ale tehotne se vubec necitim, bricho neboli nic,. Takže si myslim, ze to taky zase nevyslo, na test neman nervy, asi pockam az do krve, minuly měsíc jsem testovala od 7dne a akorat nervy

boukynap
autor
11. lis 2020

@alik20 ten první je dnešní, dělala jsem si ho , protože jsem volala do Caru ty mi zvýšily Utrogestan a řekli at beru Ascorutin

boukynap
autor
11. lis 2020

@alik20 Mám vyfocené jen tyhle 2

boukynap
autor
11. lis 2020

@alik20 No já si říkám že mě měli na tech 14 dni uspat🙈 a vubec jsem si testy delat neměla akorat to stresuje.. Možná je na příznaky příliš brzo..musime věřit.

alik20
11. lis 2020

Me prijde ze to sílí 👏

alik20
11. lis 2020

@boukynap hlavne jenom lez a nohy nahoru, jak dlouho spinis?

alik20
11. lis 2020

@boukynap jojo proto nemám testy ani doma 🤣🤣 jinak bych taky silela. Jsem si rekla, ze bud pockam do krve anebo ze v oatek koupim a v sobotu zkusim, no ale budu pak z tohi na nervy urcite. Nejhorsi je, ze si ani nepamatuji, jaky jsem měla pocity u dcery, kdyz jsem otěhotněla

boukynap
autor
11. lis 2020

@alik20 špiniím od 8mého dne , někdy vic a někdy min a někdy hnědě a pak zas růžově.. no v patek bych mela dostat menstruaci .. tak uvidíme.. ale dny jsou dlouhy jako nikdy v životě 🙈 juuu a jak máš starou dceru? Ja mam syna 10 😊

alik20
11. lis 2020

@boukynap ja mam dceru v lednu ji budou 3, tak prave me tlaci i cas, ze budu muset do prace 😒 jsem myslela ze to vyjde na poprve a nic, tak teď jsem z toho takova rozhozena. Doufam, ze ti to vyjde 👏 a to spineni se uklidni, ja spinila cca po tydnu kdy jsem nela potvrzeni tehu z krve, ale lezela jsem a za 4 dny to přestalo.

alik20
11. lis 2020

@boukynap a boli te bricho nebo neco? Me právě vubec nic neni, nic necitim 😒🤷

boukynap
autor
11. lis 2020

@alik20 Mě občas píchne v podbřišku a občas jako kdyby pobolivaly vaječníky. My se snažíme 4 roky o mimčo a mezitím jsem 2x otěhotněla normálně, jednou ale bohužel mimodelozni a podruhé dvojcatka a ani jedno se neudrzelo.. No a tak moc doufáme v medicínu

boukynap
autor
11. lis 2020

@alik20 Tak jsem vyfotila vsechny testy ten jiny test patří k tomu nad tím to jsem dělala ve stejný den..

boukynap
autor
11. lis 2020

@boukynap ten v levo je dnešní takže to jde zprava

alik20
11. lis 2020

@boukynap no tezko rict, preju ti, aby to vyslo 👏

alik20
11. lis 2020

@boukynap no u nas ma manzel spatny spermio, takze prirozene ani tuk 😒 a ted sivrikam, jestli ja uz nejsem divna 🤣 ale tak snad jsem jeste mlada a druhy dite si moc preju

boukynap
autor
11. lis 2020

@alik20 Naděje umírá poslední vid? Tak budu ještě doufat.. moc vám drzim palce a dej vědět jak jsi na tom 🙂 No me je 36 ja uz mam fakt cas..

alik20
11. lis 2020

@boukynap no me je 29, ale uz zase nechci absolvovat cely ivf znova 🙄 jeste teda mam dva mrazacky, ale jsou zmrazeny v jedny pipete, no a nevim jestli to stihnu do ledna, manzel uz do toho nechce strkat penize 😒

boukynap
autor
11. lis 2020

@alik20 Myslim, ze většina tech chlapů to tak má.. a pokud nám se to nepovede tak myslim ze u nas to bude stejné. Uplne te chapu 😏 je to náročné

alik20
11. lis 2020

@boukynap jo naprd, kdyby byla aspon 90% uspesnost, to by byla pohoda

alik20
12. lis 2020

@boukynap tak co? Je to dneska lepsi?

boukynap
autor
12. lis 2020

@alik20 Ahoj , no nevím jestli ten Ascorutin je nějaký kouzelný vitamin, ale lepší 😊

alik20
12. lis 2020

@boukynap ok tak to rada slysim 👏👏 aspon nejaky pozitivni zpravy, me uz se zda o pozitivnich tt uz mi asi hrabe 🤦

boukynap
autor
12. lis 2020

@alik20 A jak se citis ty? Dnes další extrémně dlouhy den před námi vid? Jooo nedivim se , me se zdají uz taky uplne nesmysly a nebo nemuzu spat vůbec

alik20
12. lis 2020

@boukynap jo ja taky nemohla usnout, manzel chrapal 🤦 po obede usnu hned s malou a v noci cumim do zdi. Ja furt stejny, ted jsem se nacapla pres hracky do predklonu a na zem, tak doufam, ze je vse ok

boukynap
autor
12. lis 2020

@alik20 A ještě jsi nezkoušela test? Ja testovala od 7meho dne.. urcite bude vše ok 😊

alik20
12. lis 2020

@boukynap ne ještě ne 🤣 ale zitra jdu pro testy a zacne to 🤣

boukynap
autor
12. lis 2020

@alik20 No tak to musíš dát hned vědět 😄

Strana
z6