icon

První ivf a několikadenní špinění. Zkušenost?

boukynap
11. lis 2020

Ahoj 🙋🏼‍♀️ jsem tady nová a prosila bych o vaší zkušenost..31.10 mi bylo zavedeno 5ti denní embrijko , žádného mrazáčka v zásobě nebylo jelikož do pátého dne vydrželo jen jedno.Jako spousta nedočkavých snažilek jsem si 7den udelala test na kterém byl duch a duch je tam tedy až doteď ( dnes 11 den) ale od 8meho dne špiním..někdy víc někdy mín.. mate zkušenost?

Strana
z6
alik20
16. lis 2020

@boukynap
@littlebee11 me taky poboliva bricho, prsa nic, ale ty me nikdy neboleli nebo se mi nikdy nenalili ani po porodu 🤣, tak snad bude vse ok ☺️ ja ted uklizela a mela navstevu, tak to docela uteklo. A jdrme s malou spát

littlebee11
16. lis 2020

@alik20 jj cítím se taky jinak netěhotně 🙂 ale myslím, že až nějaké ty nepříjemné příznaky začnou, tak ještě budeme hezky vzpomínat, jak nám nic nebylo :D Tak to ses hezky zabavila, to pak hnedka jinak utíká. Jo a co mi taky přijde, že nemám moc chuť k jídlu, spíš se musím přemlouvat jít se najíst :D Jee takže ty už máš holčičku? A kolik jí je?

alik20
16. lis 2020

@littlebee11 jj budou ji v lednu tri, je to peknej dabel 🤣 hele ja nemela tehu příznaky u prvniho zadny, zadny zvraceni nic.

littlebee11
16. lis 2020

Tak to se doma rozhodně nenudíš 🙂 aspoň pak budeš mít pomocnici. Fakt, no tak to by mi vůbec nevadilo, kdyby žádný příznaky nebyly. A ty tedy budeš testovat ještě zítra? A pak ve čtvrtek na tu krev?

alik20
16. lis 2020

@littlebee11 ja nevím jestli budu testovat,sice už je mam doma, ale bojim se, aby ta carka silila, testovala jsem 8 den a 10den a carka byla tak nějak stejna 😏. A ted mam jeste znacku drmax. Mozna to vydrzim az do krve. No mam doma veselo ale ve stredu jde konecne po mesici do skolky, uz se nemuzu dockat 🤣🤣👏

littlebee11
16. lis 2020

Tak uvidíš, udělej to, tak jak to cítíš ;) Drmax. říkají, že dobře ukazuje, tak uvidíš, třeba ještě počkáš a nebo ti to nedá. To věřím, tak aspoň budeš moct víc odpočívat, což je taky pro mimi dobré. Já jdu ve středu na tu krev, tak se už těším kolik bude HCG, ale zároveň trochu bojím, ale snažím se být optimistická 🙂

alik20
16. lis 2020

@littlebee11 tak jestli mas testy pozitivni tak tam neco bude ☺️ to je jasny 👏

alik20
16. lis 2020

@littlebee11
@boukynap tak holky je to pekne nahovno, delano ted 😭

boukynap
autor
16. lis 2020

@alik20 vzdyt ted uz je vecer a moč mas strasne naredenou... tamto testy mas ranní to nemuzes srovnavat

alik20
16. lis 2020

@boukynap no ten prvni byl z druhy ranni moci a jakej byl krasnej a myslím si, ze by to proste melo byt už zřetelnější, je to cim dal tim horsi. Uvidim zítra rano

alik20
16. lis 2020

@boukynap a ty uz mas vysledky z krve? A spineni lepsi?

littlebee11
16. lis 2020

@alik20 To mě moc mrzí, ale ještě to nevzdávej, opravdu to může být jen málo koncentrovanou močí, každé mimi vylučuje HCG v jiném množství, tak třeba u tebe je to jen pomalejší. Zkus zítra ráno a uvidíš, jestli aspoň malinko zesílí. Dokud ještě nekrvácíš, tak šance pořád je..nevzdávej to. Držím moooc palečky 🙂

alik20
16. lis 2020

@littlebee11 jo zitra dam vedet

boukynap
autor
16. lis 2020

@alik20 Ne ne máš jen hodne naredenou moc 😊 udělej rano a bude dálnice. No ja mam po krvi a hodnota nižší 596 , špinění lepší, ale celý den bolesti v podbřišku a to dost😔 ve středu me chce dr videt , moc se ji to nelibi

littlebee11
16. lis 2020

A to řekla přímo doktorka, že to je nižší. To ještě nemusí nic znamenat, důležité je, aby se hodnota zdvojnásobila. což klidně může a bude to ok. A ty bolesti můžou i být, že jsi měla mít ted nekdy termín MS ne? A když to špinění slábne, tak to je dobrý znamení. Kolikátý den jsi po ET?

lindjan
16. lis 2020

Jsem 10 den po transferu a začla jsem hodně špinit, máte některá zkušenosti že to dopadlo dobře?

alik20
16. lis 2020

@boukynap me to prijde jako normalni hodnota, a testy ti sili, achjo holky nemůže byt nic normalniho co?
@lindjan no ja kdyz spinila tak jsem nela biochemicky u prvního et a u ket jsem krvacela a pak spinila asi v 6tt a z toho mam dceru, spineni trvalo cca 4dny a to jsem jen ležela

lindjan
16. lis 2020

@alik20 ale já mám test negativní, mám strach že to nevyšlo, břicho bolí jak u měsíčku a mám tam hnědou a někdy až do červena.

alik20
16. lis 2020

@lindjan aha, no tak pokud je test negativni, tak to asi bohuzel nevyslo 😒😔

boukynap
autor
16. lis 2020

@littlebee11 @alik20 Ono spis dr. znepokojuje to spineni a bolest bricha.. a pak rekla..no i ta hodnota by mohla byt vyšší... jsem z toho strasne spatna

alik20
16. lis 2020

@boukynap chjo, no tak to jsem zvedava teda

littlebee11
16. lis 2020

@boukynap A to břicho tě bolí v kuse celý den, nebo nárazově? Mě třeba bolí nárazově. A všude píšou , jak špinění na začátku těhu je normální, že to nesmí být červená krev. A u těch hodnot je to taky nejistý, každá žena ma ve stejný den, jiné hodnoty, tak jako těhu testy taky každýmu vyjdou pozitivní v jiný den. Neboj bude to dobrý, ty poslední čárky si měla už hezký 🙂

alik20
17. lis 2020

Tak co myslite holky? Snad to je ok ☺️, zadny dalnice to teda nejsou

alik20
Autor odpověď smazal
alik20
Autor odpověď smazal
boukynap
autor
17. lis 2020

@alik20 Krásný test a jasne pozitivni. Ty proužky vubec nemusi byt stejně syté je to napsáno i v pribalovem letáku. Tohle je mimi 😊

alik20
17. lis 2020

@boukynap dekuji a tobe drzim moc palce, jsk ti dneska je?

boukynap
autor
17. lis 2020

@alik20 U mě jsou asi největší problém nervy.. ale jak jsem viděla tak meli holky i menší hodnoty a jsou těhotné.. budu fazolce věřit..

alik20
17. lis 2020

@boukynap no hodnoty mas pěkný tim bych se netrapila, spis ta bolest bricha jestli je kepsi a spineni

littlebee11
17. lis 2020

@alik20 No vidíš, krásná čárečka, teď už to bude jen silnější a silnější 🙂

@ boukynap Přesně, každá má hodnoty jiný a někdo ještě nižší, hlavně buď ty v klidu, ať je v klidu i mimi. Já jdu zítra na krev, tak pak dám vědět 🙂

Strana
z6