První IVF - čím jsme stimulovaly, jak to snášely
čauves,
tak mně čeká první stimulka za pár týdnů a předepsáno mám : Gonal, Luveris a Cetrotide ... Už se těším, a doufám, že to budu snášet dobře!
IVF čekatelka
@lijurena Je to strašný, podruhé už to vyjde, vždycky jsem slyšela, že první pokus se bere jako zkušební, aby doktoři vyzkoušeli co a jak u někoho funguje. Mě to tedy říkali, když to poprvé nevyšlo.
Dnes jak jsem byla u doktora, tak mi právě o tom pregnylu říkal, když mi ho dával, že se musí fakt píchnout ve 21:00 a dobře, že bez toho by nebylo nic. Ale zase kde se muže stát chyba ?? Při špatném píchnutí ?? Nevím, ale když mi ho manžel dnes píchal, tak jsem byla úplně hotová. Bojím se, musím doufat.
Holky, muzu se přidat? Jsem nováček, 1. Ivf nás čeká v květnu. Ted teprve začali dělat vysetreni. Je mi 38, mam za sebou několik zamlklych. Doporučeno zkusit ivf s pgs
@lijurena Ano teď jdu po šesté ☹
1 ivf - vloženo 1 emryo ( nic )
2 ivf - vložena 2 embrya ( 1 mimčo se chytlo - Honzík )
3 ivf - vloženo 1 emryo ( nic ) 1 bylo zamraženo
KET - nic
4 ivf - vloženo 1 emryo ( nic )
5 ivf - vloženo zase jen jedno a nic
6 ivf - teď podstupuji
Mám problém, že mám málo vajíček a je vždy jen jedno na vložení, je mnohem větší šance když vkládají 2, podstupuji to od mých 25 let.
S vitamínama nemám moc zkušenosti, beru vždy kys. listovou a piju kontryhel.

@lijurena
Jo a já nic moc v pátek jdu znova málo rostou.V pátek dostanu dalši gonal buď 450j za 4500kč nebo 900j za 8500kč pojišťovna už nehradí tyto dávky.Opu teda asi v úterý.Dáš si embryoglue ?