icon

První IVF - čím jsme stimulovaly, jak to snášely

lloupacek
24. bře 2015

čauves,

tak mně čeká první stimulka za pár týdnů a předepsáno mám : Gonal, Luveris a Cetrotide ... Už se těším, a doufám, že to budu snášet dobře!

IVF čekatelka

hanka60
15. dub 2015

@annna79 já mám urogestan 2 - 0 - 2, prednison a anopirin - vše po jedné tabletě. Ten prednison, máš jakej ? 5 nebo 10?

lijurena
15. dub 2015

@lloupacek Hodně štěs5í :-*

lijurena
15. dub 2015

@annna79 Krasně,držím palce:-*

apolla
16. dub 2015

@lloupacek hrozné se mi libi, ze je tu někdo,kdo to ma zároveň se mnou,sice jsem o něco dřív,ale i tak je tofajn.

lloupacek
autor
16. dub 2015

@apolla a ty jdes na OPU kdy? 🙂

apolla
16. dub 2015

@lloupacek v úterý jsem mela kontrolu, 24 folikulu, v sobotu opu

annna79
16. dub 2015

@hanka60
Prednison 5 půl tablety a utroš 2-2-2

hanka60
16. dub 2015

@annna79 Já mám prednison 5 - celou tabletku, ráno jedu na krev, dva testy slabě pozitivní a tři ne 😒

annna79
17. dub 2015

@hanka60
Tak jak to dopadlo? Určitě na výbornou 🙂 🙂

hanka60
17. dub 2015

@annna79 ahoj, ani jsem tam nejela, začala jsem špinit a dnes to určitě dostanu ☹ držím ti palce 😉

lloupacek
autor
17. dub 2015

je tu ještě někdo, kdo se mnou a @apolla drzi basu a jde ted nekdy na OPU? 🙂 😝 😝

annna79
17. dub 2015

@hanka60
Mě říkal, že mám příjít na krev i když bych krvácela.Že se to může stát.

lena_1
17. dub 2015

@lloupacek já byla na OPU ve středu, v pondělí bych měla jít na ET, jestli tedy bude co vkládat ☹

apolla
17. dub 2015

@lena_1 kolik jsi mela vajicek?

lena_1
17. dub 2015

@apolla ze 13 foliklů bylo 8 vajíček, z toho 6 zralých a oplodnily se 4. Dali nám to bez ICSI, že to prý nebylo nutné. Tak se modlím, ať na mě do pondělka počkají 🙂

apolla
17. dub 2015

Urcite pockaji, gratuluji k hezke snusce 🙂

lena_1
17. dub 2015

@apolla děkuji a Tobě přeji, ať jich máš co nejvíce. 😵 Koukám , že foliklů máš dostatek 🙂

hanka60
17. dub 2015

@annna79 Já vím říkají, že je to možné, ale já tomu moc nevěřím. Když bych měla pozitivní test a krvácela jsem, tak bych tomu věřila, ale když je negativní tak tomu nevěřím.

lloupacek
autor
21. dub 2015

ahoj děvčátka .... nějak nám to tady utichá - je na čase rozvířit vody ne? 😀 😀 😀

lloupacek
autor
21. dub 2015

Jinak Hlásím, že jsem po prvním OPU.
Z 9 foliklů, které se odebrali, bylo 7 oocytů a z toho pět dobrých.
Zítra si mám volat jak to s nima je, tak se těším. Nejradši bych volala hned, co si budeme povídat 😠

annna79
21. dub 2015

@lloupacek
Já se nervovala i na volání.Jsem měla před infartem než jsem vyťukala číslo 🙂Ale vždy dobrá zpráva 🙂
Teď se zase nervu ji zda to vyšlo nebo ne.

apolla
21. dub 2015

dnes jsem byla na klidnice a dělali mi ISMT (něco jako embryoglue), aby se nám embryjka krásně přilepila. Včera se jedno přestalo vyvíjet, ale i tak počet k dnešnímu dni: 8 je moc hezký 😎 Jinak my si na kliniku volat nemusíme, posílají nám denně kolem 10:00 zprávu do zóny pacientek, jak se vajíčka vyvíjí a dokonce přikládají i nějaké fotky! 😀 😵

lloupacek
autor
21. dub 2015

@apolla to snad není možný, ty se máš. no jo zase ten náš pronatal slavnej, ten na to sere🙂

annna79
21. dub 2015

Tak 6 den po ET k ránu zimnice a dnes při chůzy pobolíval levý vaječník.Nemělo by pobolívat něco jiného? 🙂
Je tu nějaká těhulka po ET? 😀

lloupacek
autor
21. dub 2015

@annna79 to zní dobře. já dám verdikt až dva týdny po ET takže až za tři týdny 🙂 snad se k vám těhulím přidám

danielka82
29. dub 2015

Ahoj holky, je tady někdo koho čeká první IVF teď v květnu? Dneska jsme si byla pro léky a příští týden až dorazí MS začnu 🙂 . Trochu se bojím, jak to budu snášet, abych na stimulaci dobře zareagovala, prostě aby to bylo vše v pohodě. Moc ráda si popovídám s někým, kdo je na tom podobně. 🙂

lloupacek
autor
29. dub 2015

@danielka82 ahoj. Uz mam teda po ivf ale snasela jsem to dobre. Opravdu to nic neni.
Je dulezity udrzet si psychiku v cajku a mit na vedomi ze ty injekce jsou tu proto aby ti pomohly k miminku.
Jejich aplikace je pohoda a nic mi po nic nebylo a verim ze to budes taky snaset v klidecku. Klidne se ptej.

danielka82
29. dub 2015

@lloupacek Jé tak to ráda slyším 🙂 . Já jsem zatím zkoušela jen utrogestan a clostil a to bylo celkem v pohodě, tak snad bude i tohle. Taky se trochu bojím ty narkozy při odběru vajíček...Jak dlouho to asi trvá? No a jak Ti to dopadlo? Já bych si moc přála, aby to vyšlo, ale je to taky o štěstí.. Tak snad ho budeme mít.. 😉

lloupacek
autor
30. dub 2015

@danielka82 tak to nemohu slouzit. Ja narkozy miluju. Jako vazne. Ja se na ni strasne tesila a stvalo me ze je kratka jen max 15mjn🙂!!! U operaci jsem Zvykla na jiny casy.
No a na moji zdi se dozvis popis vseho co jsem prosla vcetne vajicek kolik bylo atd🙂

apolla
30. dub 2015

já teda narkózy taky miluju...nejlepší je ten stav, kdy se ti začnou klížit oči, snažím se usnout co nejpomalej, ať si to užívám 😀

Strana