První IVF - čím jsme stimulovaly, jak to snášely
čauves,
tak mně čeká první stimulka za pár týdnů a předepsáno mám : Gonal, Luveris a Cetrotide ... Už se těším, a doufám, že to budu snášet dobře!
IVF čekatelka
Urcite pockaji, gratuluji k hezke snusce 🙂
ahoj děvčátka .... nějak nám to tady utichá - je na čase rozvířit vody ne? 😀 😀 😀
Jinak Hlásím, že jsem po prvním OPU.
Z 9 foliklů, které se odebrali, bylo 7 oocytů a z toho pět dobrých.
Zítra si mám volat jak to s nima je, tak se těším. Nejradši bych volala hned, co si budeme povídat 😠
dnes jsem byla na klidnice a dělali mi ISMT (něco jako embryoglue), aby se nám embryjka krásně přilepila. Včera se jedno přestalo vyvíjet, ale i tak počet k dnešnímu dni: 8 je moc hezký 😎 Jinak my si na kliniku volat nemusíme, posílají nám denně kolem 10:00 zprávu do zóny pacientek, jak se vajíčka vyvíjí a dokonce přikládají i nějaké fotky! 😀 😵
Tak 6 den po ET k ránu zimnice a dnes při chůzy pobolíval levý vaječník.Nemělo by pobolívat něco jiného? 🙂
Je tu nějaká těhulka po ET? 😀
Ahoj holky, je tady někdo koho čeká první IVF teď v květnu? Dneska jsme si byla pro léky a příští týden až dorazí MS začnu 🙂 . Trochu se bojím, jak to budu snášet, abych na stimulaci dobře zareagovala, prostě aby to bylo vše v pohodě. Moc ráda si popovídám s někým, kdo je na tom podobně. 🙂
@danielka82 ahoj. Uz mam teda po ivf ale snasela jsem to dobre. Opravdu to nic neni.
Je dulezity udrzet si psychiku v cajku a mit na vedomi ze ty injekce jsou tu proto aby ti pomohly k miminku.
Jejich aplikace je pohoda a nic mi po nic nebylo a verim ze to budes taky snaset v klidecku. Klidne se ptej.
@lloupacek Jé tak to ráda slyším 🙂 . Já jsem zatím zkoušela jen utrogestan a clostil a to bylo celkem v pohodě, tak snad bude i tohle. Taky se trochu bojím ty narkozy při odběru vajíček...Jak dlouho to asi trvá? No a jak Ti to dopadlo? Já bych si moc přála, aby to vyšlo, ale je to taky o štěstí.. Tak snad ho budeme mít.. 😉
@danielka82 tak to nemohu slouzit. Ja narkozy miluju. Jako vazne. Ja se na ni strasne tesila a stvalo me ze je kratka jen max 15mjn🙂!!! U operaci jsem Zvykla na jiny casy.
No a na moji zdi se dozvis popis vseho co jsem prosla vcetne vajicek kolik bylo atd🙂
já teda narkózy taky miluju...nejlepší je ten stav, kdy se ti začnou klížit oči, snažím se usnout co nejpomalej, ať si to užívám 😀

@annna79 já mám urogestan 2 - 0 - 2, prednison a anopirin - vše po jedné tabletě. Ten prednison, máš jakej ? 5 nebo 10?