Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
Haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

•
28. lis 2009kat ja stimuluju od pátku ,.,takže 10DC .-) ještě dva dny budu píchat...a vidíš..mě to utíká šíleně rychle!!! ale to je tím že pořád neco delam..tak neni cas premyslet..tedka jud male natrit skrinku 🙂
0
holky, na chvíli se vytratím a Vy zase toho naštěbetáte...............
jinak jsem si psala s Mončou, tak už je u Vojtíška v porodnici.....Vojtíšek papá jak se mu zrovna chce, ale přibírá 😉 ....to je taky důležité......ale Monči zrovna do smíchu moc není :-S 😞 😞 😞 ......je smutná, že možná na vánoce ještě nebudou doma 😞 ......tak jim musíme mocinky držet palečky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Net bude mít Monča asi prý až v PO....tak se snad potom ozve............... =-)
jinak jsem si psala s Mončou, tak už je u Vojtíška v porodnici.....Vojtíšek papá jak se mu zrovna chce, ale přibírá 😉 ....to je taky důležité......ale Monči zrovna do smíchu moc není :-S 😞 😞 😞 ......je smutná, že možná na vánoce ještě nebudou doma 😞 ......tak jim musíme mocinky držet palečky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Net bude mít Monča asi prý až v PO....tak se snad potom ozve............... =-)
jjjo Mišo - pozdravim......zrovna psala, že od zítra zákaz návštěv....a vedle kolegyně nic moc a její mimi furt řve........tak zas žádná pro ni dobrá zpráva :-| ......holka si taky užije - chjoooo....už aby to měli všechno za sebou a byli krásně spokojeně všichni tři společně doma........
Zuzi - pyžamo supr......viděla jsem takové u nás tady v obchůdku, byla to noční košile, ale říkala jsem si, že mi přeci z toho musí pak prsa vylézat, páč tam žádné cvočky nebyly....bylo to jen tak přeložené přes sebe - ty rozřezané díry na prsou :-S .......tak nevím, ani jsem ho nestihla vyzkoušet.....už tam pak nebylo......
Zuzi - pyžamo supr......viděla jsem takové u nás tady v obchůdku, byla to noční košile, ale říkala jsem si, že mi přeci z toho musí pak prsa vylézat, páč tam žádné cvočky nebyly....bylo to jen tak přeložené přes sebe - ty rozřezané díry na prsou :-S .......tak nevím, ani jsem ho nestihla vyzkoušet.....už tam pak nebylo......
Veru jako potahjo to je pravej marcipán potahovací..se mi nechce delat uz falešná potahovka doma..tak si kupuju v Brně .-)
http://fialapraha.cz/eshop/ostatni_suroviny/sur...
http://fialapraha.cz/eshop/ostatni_suroviny/sur...
Asmeen to je mi líto,ale nevěš hlavu.Sprovně máš testovat až příští týden ne?To tě určitě navnadily holky co-donald a jess.Neboj taky je tam najdeš. 😉 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli