Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
tedy já žasnu, jak s takovým bříškem můžeš ještě chodit 🙂 🙂 🙂 , fakt jsem zvědavá sama na sebe. 😀
Holky dobrou noc a růžové sny. 🙂
čerti:jááák vyprdne,co vyprdne. spíš ty vyprdni to mládě. 😀
teddy 😀
Moni 😀 😀 😀 😀 😀 Ty seš číslo 😀
Sari.... já už s ním nechodím....já ho tahám s sebou 😝 .......
Čerti-tak mám v albu ty fotky-lepší už asi nebudou. No co už, když mám takovej ksicht. 😀
zuzi´teda na fotkách ti to moooc sluší tak toho nechej 😀 kluci jsouu krásní a ty vůbec nemáš postavu jako bys měla dvojčátka kam si je dala?
tak jsem koukla na fotky Zuzky - ty jo,já si myslela,že to jsou kolena a ono jsou cicky s přisátýma tankerama 😀 .hele a co swingovka?paráda,ne??VOjtík jak slyší odsávačku,tak začne hulákat,že mu beru příděl bio stravy.tak musím odsávat jen když on spí a to je dost problém,páč ten není extra spáč - asi to má po mě.
čerti,teď bys potřebovala přehodit ten baťoh na záda,ať se páteř srovná,co? 😀
Teddy- 😀 😀 😀 -to je výstižné-kolena 😀 😀 😀
Swingovka je super.
Zuzi koukám na fotky a nechápu ... nechápu ... nechápu 😠
Čerti přeji hodně štěstí 😵 ... po kolikáté už? 😀
Teddy ty kolena jsi vystihla,přesně na to jsem myslela,když jsem koukala na fotky 😀 😀
Zuzi teda,tak vypadat po porodu,tak jsem spokojená,nevím co bys chtěla a mimísci jsou skvělí
hele,tak ze srandy zítra blikne manžel mě s tím mým tankerem - a můžem srovnat kolena.ale já teda budu mít jedno koleno 😀
holky jedny tady se to dneska teda večer pěkně rozjelo - se tu řechtám jak................ 😅 😀 😀 😀
já se musím loučit - chlap tady do mě vrtá pořád s nějakým mejlem či co....tak to jdu poslat ať mám klid a pak hurááá leháro..........zítra ráno vstáváme brzo...nejdříve jedem na veterinu a pak poradna.......
Zuzíííí - fotečkýýý mooooooooooooooooooc krásnééé a fakt nevím, jak to děláš......chjooo ta postava....o tom si můžu nechat jen zdát................
tak brou s kobrou...........
teddy Vojtík opravdu pozná že odsáváš mlíčko a vřeští? 😀 teda ty děti jsou opravdu kujoni
ahoj holky jsem prebehlice z fertimedu a mam tam jeste 2mrazacky a nevim jestli se je da prevest do reprofitu,jak se to dela,kolik to stoji,
g2345 ahojík další přeběhlice?vítej 😀 je nás tu takových plno,ale já mražáčky neměla tak neporadím,ale podle mě to jde,ale nevím.kdyžtak najed na stránky reprofitu a zkus napsat dotaz jsou moc hodní 100% ti odpoví 😉 možná ale holky budou vědět 😉
Tak jsem přijela z práce nařechtala jsem se tu jak kůň (zase jsem so prodloužila o něco život smíchem)jste holky super fakt. 🙂
bré ráno-jsem první?no,vojtík si zvyknul vstávat kolem půl sedmé 😝 .už krmíme. jo a blikla jsem vám tam svoje koleno-mrknětě do alba.ale na Zuzu nemám 😎 .
Soni,jako ten váš kůň,jo? 😀 hele a už učíš vlkodlaka na vodítko?at v nedeli vyrazíme na prochajdu.a nebo půjde bez vodítka a bude se držet Teddyho
g2345 ahoj, pokud jsi z Fertimedu Olomouc, tak bych ti radila napsat přímo Machačovi (který jako jediný z Reprofitu ordinuje v Olomouci) a poptat se ho na možnosti, on se s lékaři z Fertimedu zná, tak ti poradí nejlíp, email je machac@reprofit.cz ... ale zázraky nečekej, s Fertimedem je těžká domluva, však micinka z této diskuze by mohla povídat .......
Jeee ja chci taky takova kolena jako ma Zuzi aTeddy 😉
Certi dnes je opravdu pekne datum, to by slo ne? Musis mimisovi domluvit a vysvetlit, ze venku mu bude super.
Sukub, Asmen, Mici, Peci a ostatni pro ktere je patek zlomovy budu drzet palce i pesti a tesim se na pozitivni zpravicky
Citim u sebe nejaky snazilkovsky utlum, tak jsem utlumila i inet a konika, ale neda mi to alespon nenakouknout.
Preji vsem pekny den
ferdice:tak si dej hroznový cukr.jak jsem v útlumu,tak si dám a jsem zase ready na další dřinůů.no,jak tak nad tím přemejšlím,bych ten heoznovej cukr potřebovala požírat non-stop.no a ty kolena-není o co stát-se převažuju dopředu a obvod mám větší jak můj 110kg manžel 😝
g2345:jak píše kvakuš-napřed konzultace s Machačem a pak řešit mražáčky.fertimed patří vyhodit do luftu!
Teddy-Vojtík má super tvářičky a tvoje koleno je kolínko. 😀 Ale neboj mě to časem zmizí a zse budu mít to své nic a chlapskou hruď s dvomi špuntíky. 😀 😀 😀 Teď jsem, jako sexbomba. 😀 Jdou kozy,kozy a pak dlouho nic a pak jááááá. 😀
Ferdice-nechtěj, blbě se stím chodí, celej život bych to nechtěla, zavazí to, nevidíš přes to, ty holky co se tak narodili lituji. 😎
No vsak Zuzi, ja bych je taky chtela jen na chvili 🙂 ne na porad.
Ahoj kolena 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Zuzi kurna ty jedna modelíno... 🙄 🙄 🙄 😀 😀 😀 😀 😀 fotky super ..no moje kolena by byly asi dvakrat vetsi..je to des 😝 😝 😝
G2345- jsou to tvoje mimina ne jejich musí ti je dát...tys za ně zaplatila..Machač pomůže neboj...
kurnaa venku je každej den tak nádherne a když mrknu na teplomer je mi hned zima:/(((už mě to nebaví:/(
dobre rano holky,napisu Machacovi a uvidim co me napise.Ja uz na konzultaci byla,ale nejak jsme se ktomu nedostali,myslim ktem mrazackum.
no jo,Zuzi,ale tam je jen půl kolena-celý se mi tam nevešlo 😀 .a dík za politování 😀 😀 .tak mám navařené-vepř vývar se zeleninou,kvasnicovými knedlíčky.Ertepl kaše a uzený.no a to vepř maso z polívky bude zítra k dušené mrkvi.a momentálně mi jede dojič 😀 .Vojtík usnul tak musím šup šup,at to neslyší-podšívka malá.
g2345:jak píše mici-je to TVUJ biologický materiál,tudíš musí vydat.ale oni jsou šmejdi,kamošce je sice yv\dali,ale znehodnocené.vidí,že jim zdrhá klientela přes cestu k Machařovi.jak bylo dřív ve Fertimedu narváno,tak ted zam maj asi volno,co?
Ahojki jsem Moni zvědavá kolik holek bude vědět co to je ertepl 😀 😀 Jo na vlkodlaka už bych si měla udělat čas co?Na naděli se těším.
pěkné ráno holky,tak to má být zapnu koníka a naše diskuse je jako první 😀 já jedu na tu gyndu tak pak na vás zase juknu.
mici přesně tak za oknem nádherně ale jinak hrozná zima
Holky volali, že si máme vyzvednout kočár-huráááááá, jdeme s Adamem a sporťákem pro něho-pěšo-to bude mega jízda.

teda certi bříško ale krásnoučký 😉 určitě už půjde mimísek ven uvidíš!