Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
@spunda no ja věřím že ano jsem přikovaná k lužku od neděle a říkala jsem že pokud bude třeba klidně budu i celé těhotenství
@kamka1402 Ahojky no já tam naštěstí včera byla bez manžela,ten by tam zešílel 😀 ale je fakt že poslední dobou je tam hodně nových a těžko říct ,jaký tam maji sestřičky systém.mě totiž příjde,že se sice objednáš ale oni maji na stole papír ,kde píšou jména podle toho jak příjdeš a bohužel podle toho jdeš taky nařadu k doktorum a nekoukaji na časovku ,což mi příjde dost blbý .tak snad budeš mit víc štěstí ale já i tak byla včera štastná z toho co jsem si tam nakonec vyčekala,stálo to za to 🙂 🙂 🙂
@misa.patrik Já myslím že to nebude tak dlouho ,ted to spolu překonáte a až si najde mimi to správné mistečko tak si spolu hezky užijete těhulkování neboj .....moc ti to přeju 🙂
@spunda děkuji strašně moc ani nevíte holky jak mě to podporuje a drží v optimistické náladě 🙂
Tak hodnota HCG je 28 ....
@britka ahojky, tak co ty holka? Jaro je tady a doufám, že to tentokrát klapne!!!
@misa.patrik tobě taky držíme všechny palečky, určo to bude dobrý, pěkně odpočívej, tím špiněním se moc netrap, ona si tím projde skoro každá a nakonec jsme se dočkaly miminka taky. HCG poroste obden dvojnásobně a bude to dobrý.
@spunda s těma čekačkama u Štěpána to je bohužel tak, že prostě na konkrétní den se sejde třeba 50 pacošek a musí je vzít, protože všechny chcou UTZ nebo něco konkrétního v daným cyklu. je pak tam nával a holt se čeká, ale my to vždycky vydržely bez reptání. A taky s chlapama když se tam jde, tak oni mají další otázky a to se pak místo 10 minut v ordinaci kolikrát protáhne na půl hoďky a čeká se dál 😒 Tak nezoufejte holky, dočkáte se všechny.
@misa.patrik Spinkej,lež,prostě se válej hlavně bud v klidečku.Ja myslím že je to pěkné HCG,vždit ofiko test máš dělat až zítra ne?Určitě to ten bojovníček vybojuje.Myslím na vás a držím pěsti 🙂
@evikj33 děkuji 🙂 nene ofociálně mám testit až v neděli 😀
@misa.patrik NO tééééda ty se tak předbíháš jo? 😀 No aby tam fakt nebyly mimi 2,jak se říká :odříkaného chleba největší krajíc 😀 😀 Manžu bys určo potěšila.
@evikj33 manža by se musel smířit 😀 ale to mám testík s 10 citlivostí tak asi proto 😉 😉
Dobré ránko děvčátka 🙂 špinění ustupuje tak uvidíme 😉 😉 😉
@misa.patrik Tobě taky hezké ránko ...no vidíš to jsou moc dobré zprávičky,mimoušek už si u tebe našel no nejlepší místečko a ted si to budete už jen užívat.Tak se opatrujte 😀 😀 😀 Já jdu dnes na 12,30 do Fakultky na IUI tak budu ráda až to bude za mnou ☹ a budu doma 🙂 🙂
@spunda no supééééér držím palečky a potom pěkně domu a nožky nahoru 😀 😀 😀
@misa.patrik jo jo přesně to mám v plánu neboj ,to by bylo aby nebylo když se nám urojilo bez stimulky tolik vajuch a věřím že jste tady rozjely těhulkování s jarem 😀 😀 😀 a že tady na nás prskáte těhu bacily.Ovšem pak to čekání no musim vymyslet nějakou činnost at na to nemyslím 🙂 🙂 🙂
@spunda jooo to já jsem si taky říkala že se nějak zabavím ale ty myšlenky si stejně dělají co chtějí 😀
@misa.patrik jo je mi to jasné ale ted když bude venku hezky teda doufám,tak aspon něco na bolkoně třeba knižka až tak ,to sluničko dělá divy 😀 😀 😀 Jenže když vidím jak se ochladilo ,no hnus ☹ Snad se to brzy změní ,stějně to člověk neurychlí a musi si to vyčekat ale jak říkám to jaro a když vidím že už nějaké těhulky tady jsou 😀 😀 😀 😀
@misa.patrik @kamka1402 Ahojky zdravím těhulky apřeji klidný i když podmračený den 🙂 @spunda Tak jsem držela vše co mám tak doufám že za 14dnu tady bude další spokojená těhule se //na testíku. 😉 Nám už se ta kontrola taky krátí,tak doufám že to vš klapne a koncem května se taky budu moc radovat s váma těhulema.Maly mě nedávno dostal,říkal že jak padala hvězdička,přál si at máme miminko ☹ Tak mi bylo do breku.Snad mu budem schopni s pomocí dr Macháče přáni splnit 😕
@evikj33 Ahoj také krásný a klidný den, uvidíš, že ta hvězda, která padala vám splní vaše přání a my už ti a ostatní tu držíme místo 🙂 🙂 . Mé ranní nevolnosti nabrali 2 stupeň únosnosti 😖 tak jsem rychle naklusala do lékárny a kopila jsem lízatka, ještě že si mi je doporučila 😉 veškeré mé figli přetali účinkovat. 🙂
@misa.patrik To jsou krásné zprávy, jen tak dál 🙂 🙂 🙂
Ahoj Holky
tak jsem to dnes ve fakultce přežila ale pan doktor mi to asi chtěl stříknout až na mandle,protože jak jsem tam po IUI ležela tak jsem citila břicho a než jsem došla domu tak jsem trochu krvácela.nevím jestli to tak některá z vás taky měla no uvidím co bude.Jinak dnes jsem zjistila že obě IUI mi dělal Dr.Hejtmánek a dnes měl nějakou povídanou,začal se mě vyptávat kolik stoji IUI v Reprofitu,a kolik se platí za IVF 😒 Já mu řekla kolik jsme platili tak mi hned na to odpověděl,že tady bych to měla za minimální částku ,tak nevím jestli honi pacienty 😀 😀 😀 já byla ráda že jsem to tam dnes opět přežila a rychle domů.jen to špinění je divné tak nevím ☹ ☹ ☹ ted už jen čekat 😀 😀 😀
jooo a ještě jsem byla dost překvapená,že jsem dostala při odchodu zprávu ,kde je ohledne spermio ( kvalita atd: ) to jsem minule vubec nedostala asi změna 🙂 🙂 🙂
@spunda Tak ja po 1IUI taky trochu špinila,muže to být.Ohledně spermia mi minule nic neřekli,a to chtel dr.Macháč znat hodnoty,ale sestra řekla že na žádosti to nebylo napsáno a že přesně neví,ale nějakej pruměr,nic extra.Tak už to možna s nima řešili.že by mohli dát nějakou zprávu.Ja tenkrát taky nic nedostala.Asi fak honí klientky a šli dosebe. 😎 Tak držím pěstičky na tu tvou jarní urodu.To musí klapnout. 🙂 😉
@evikj33 Tak to jsem ráda ,že jsi taky špinila 😉 Jinak já na papíře z Reprofitu neměla napsané nic ohledně nějaké zprávy.Ale byla tam dnes jiná sestřička a tak ta asi dává ty zprávy automaticky,jen se mě ptala jestli jsem jejich a nebo z Reprofitu.No mužu ti říct že je to tam horor po měsíci nebylo doplněné mýdlo v odběrové mistnosti chlapů.Takže tam by měli začít,to jsou základní věci ☹ Nedá se to srovnat s tím co je v Reprofitu.Ale tak přežila jsem a ted už jen čekat na jarní urodu 😀 😀 😀
@spunda ahoj, držím palce, ať už to vyjde. Já jsem také po IUI, trochu krvácela, asi dvakrát se mi to stalo. A jak se všude píše, že IUI je bezbolestná, tak mě po ní bolel podbřišek vždycky. Někdy jen 10 minut, jindy i třičtvrtě hodiny. Je pravda, že ve FN je IUI o dost levnější, ale já jsem se chtěla cítit dobře a IUI kterou jsem absolvovala přímo v Reprofitu klapla. Navíc přímo u zákroku mohl být manžel, což jsem ve Fertimedu ani FN nezažila. Z Reprofitu jsme odcházeli s dobrým pocitem 😉
@jitulik24 Ahojky no mužu ti říct že jsem dnes ten podbřišek taky citila a ted navečer taky trochu 😒 No mě příjde že asi honí pacienty,ale měli by si uvědomit jak to tam vypadá ☹ Doufám,že to tentokrát klapne 😀 😀 😀 stáhla jsem si ten graf co máš v albu a pokud to klapne měla by to být taky holčička 🙂 což by bylo super!!!!Tak si počkáme co se nám vyklube 🙂
@jitulik24 Já byla v uterý u Dr.Souškové neměla jsem tentokrát žádné léky na stimulaci ,šla jsem tam kvuli tomu jestli máme na levé straně vajičko ,protože jen levý mám pruchozi a kupodivu mi tam pani doktorka našla na pravé straně 1X10mm a na levé straně 1X16 a 2X11 což jsme koukaly jak blázni a proto jsem šla zase do IUI 😀 😀 😀 😀 Tak si říkám že by to mohlo klapnout.A máš pravdu je jedno co to bude hlavně at je mimi a zdravé,Jen jsem narazila na ten graf tak jsem to vyzkoušela 😀 😀 😀
Na to aby byl folík zralý musí mít alespoň 18mm. Za den vyroste cca o 2mm, takže když jsi měla v ÚT 1x10mm, 2x11mm a 1x16mm. Tak ve ČT by jsi měla mít 1 zralý folík. Někdy se stane, že roste folík rychleji. Je škoda, že ve FN nedělají ultrazvuk v den IUI, aby jsi věděla kolik jich máš zralých. Tím tě nechci nějak děsit. Já mám ovulaci jen s clostíkem a měla jsem po něm 2-3 zralé folíky
@spunda Ahojík 🙂 nepočítej neměř bude to dobré 😉 😉 😉 😉 to krvácení taky neřeš protože to je normální jde to přes čípek 😉 😉 držím paluchy 😀 😀 já jedu za chvíli na krev a kolek 13.00 budu volat na výskedky

@misa.patrik Miško držím moooc palečky at je vše ok a určitě nám hned pisni at víme ju???věřím že je všechno v pořádku jen se ti mimoušek pořádně zavrtává a dává o sobě vědět.Drž se 🙂