Sanatorium Pronatal. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky,
nenavštěvujete náhodou někdo Sanatorium Pronatal v Praze ohledně IVF?
Ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti ( přístup, ceny atd. ). Čeká mě stimulace před IVF a vybíráme centrum
🙂 díky
@bruni jezisku to je krasa!!!!!!! moc moc na tebe myslim a drzim palce 🙂 ja to vedela 🙂
@sedmitecka díky 🙂 je to zázrak a šok, stále mi to nedochází 😵
@bruni 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@helousek1 tak to je zajímavý s tím fitkem 😨 já snad začnu věřit, že pravidelný sport dělá divy 😀
Já dnes volala do caru a zítra mám přijít na krev, bojim bojim 😕 Jinak je mi už líp, naštěstí, protože jsem v práci. V pátek a sobotu mi bylo děsně zle 😝 Včera jsem si dělala test, tak sílí 🙂
@lola22 děkuju 🙂 Je super že to PICSI za tento rok tak zlevnilo, ještě loni ho skoro nikde nedělali a stál i 18tis. My ho teď měli za 11tis, což už není takový rozdíl od ICSI 😉 Jo a taky mám dojem že je dobře že jsem neměla ani PK, pokud jsou embria 3.den dobrá tak si myslím, že je lepší je mít už u sebe 😉 Když jsem se dívala na obrázek jak putuje embrio z vejcovodů do dělohy, tak tam dorazí asi 4. den při přirozeném početí. Takže ten 3.-4. den je podle mě ideál. Ať je to co nejpodobnější přirozenýmu.
@petula22 mě strašně bolela hlava v pátek a v sobotu v kuse i v noci a jako kocovina, fakt hnus 😝 od neděle je mi dobře, jen mě pálí žáha a bolí a pálí prsa 😕 teď jsem si chtěla udělat test protože mám jen test z pátku a neděle a zjistila jsem že už nemám desítkové mamatesty a mám jen dvacítkový, co jsem dostala v Gennetu zdarma. Píšou tam udělat z ranní moči, tak počkám do rána. Já testy dělala vždy odpoledne tak nevím zda to nebylo blbě 😕 ale asi je to jedno, hlavně že tam byly // 😀 Takže ty ve čtvrtek budeš mít už dohromady krev i utz, ale na srdíčko je ještě brzy asi ne?
jupíííííííííííííííí HCG 1120 😵 😵 😵
@bruni Ahoj ...straašně moc moc gratuluju, normálně se mi z toho chce plakat. 🙂 My byli dneska v Pronatalu u Mardešiče, příští týden začínám brát anitkoncepci, abychom vyvolali menstruaci, pak začínám brát Clostyl. takže někdy v půlce ledna jdu na ultrazvuk..a..a pak když bude vše ok a zjistíme jak na ty hormony moje tělo reaguje..uděláme jedno IUI..a pak, když nic..IVF. Teď odlítáme na 3 týdny na dovču..tak se snad poprvé budu těšit z dovolené domů 🙂) Gratuluju a piš..jak vše probíhá.. 😉
@zuzanka26 asi ti je hodně zle viď? ☹ neboj, bude líp. oni se o tebe doktoři postarají a pak už to bude v pohodě. Nemůže to trvat věčně. Zkus si tady na koníkovi najít diskuzi o OHSS, já myslím, že to všechny holky nakonec zvládli i s mimčem v pohodě 😉 Mě dnes v noci kolem půl druhé tak bolelo břicho jako na ms, že jsem myslela, že je to můj konec, asi půl hodiny. Pak to nějak odešlo a usnula jsem, ale pěkně mě to vyděsilo. Jo jo teď se budeme strachovat pořád 😉
@petula22 no nic víc vidět být nemohlo 😉 hlavně že je to v děloze a ne mimoděložní 🙂 rizikový máš asi proto, že se vám to tak dlouho nedařilo ne? Prý každé těhu po IVF je jakoby rizikové a ty do toho trochu spadáš 😉 Já jdu na první utz až 29/12, to už bude vidět vše, doufám 😕 Ty už jsi v 6. týdnu? To ti řekl doktor?

@bruni No krása, to je jasné, já mám takovou raaaaaaadost, asi budu brečet, jsem ted cíťa 😀