Ahojky,
nenavštěvujete náhodou někdo Sanatorium Pronatal v Praze ohledně IVF?
Ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti ( přístup, ceny atd. ). Čeká mě stimulace před IVF a vybíráme centrum
🙂 díky
@filan - ahoj. Do Prahy jsme tedy jeli jen na odběr a transfer. Ale pokud mohu srovnávat s Teplicemi, kam jsem chodila na stimulaci, je to nebetyčný rozdíl. Za mě Praha 100 % spokojenost, výborný přístup, chování ke klientům, poskytování informací.....Myslím, že se nemusíš bát využít jejich služeb. Mám zkušenost z r. 2015.
@zuzkaap - ahoj. Už jsem to psala výše. Stimulaci jsem postupovala v Teplicích , ale transfer kvůli zdravotní pojišťovně v Praze. Prahu můžu doporučit. Úžasný přístup ke klientům, lékaři komunikativní se smyslem pro humor, prostě příjemné prostředí. Chování se na každému stejně. Z Teplic, bohužel, takovou zkušenost nemám......
Ahoj holky, prosím, jaká je čekací doba od objednání na konzultaci? Díky🙂a měly jste požadavek jít ke konkrétnímu lékaři?
@console to bude jak kdy, jaky je zrovna napor, ale pocitej minimalne mesic. ke konkretnimu jsem se neobjednavala, vystridala jsem za dobu tam 3 lekare, nebudes chodit k jednomu konkretnimu.
@fatal_error děkuji
A vy jste do Pronatalu potřebovaly doporučení od gynekologa? Já už mám za sebou 2 IVF a nikdy jsem ho nepotřebovala, ale na stránkách mají, že je třeba...
@console nemela jsem
Ahoj holky, skusim obnovit diskusiu a prosim, bola by som vam vdacna za kazdu radu 🙂 chodime do Pronatalu na Prahu 4 a dr. mi povedala, ze schvalenie ziadosti na ivf je do dvoch tyzdnov. Neviete prosim, aka je cakacia doba na ivf po schvaleni ziadosti? Po schvaleni ziadosti sa ide na vec hned na dalsi cyklus alebo sa tam caka dlhsie? Dakujem krasne za kazdu radu a prajem vsetkym peknu nedelu 🙂
Stimulace na IVF hned po schvaleni pri prvni ms 👍
@filan Já si z Pronatalu přinesla před čtyřmi lety krásnou zdravou holčičku na první pokus... mám kolem sebe hodně kamarádek, které mají problém otěhotnět a prošly jinými centry a kromě jedné všechny nakonec skončili v Pronatalu 😀 za mě se fakt snaží a dělají to s láskou 🙂... držím palečky ať to všem vyjde...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.