Sanatorium Pronatal. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky,
nenavštěvujete náhodou někdo Sanatorium Pronatal v Praze ohledně IVF?
Ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti ( přístup, ceny atd. ). Čeká mě stimulace před IVF a vybíráme centrum
🙂 díky
Já jsem trpělivá jen když doma nemám testy 😀 Jak bych doma test měla, tak by šla moje předsevzetí do kopru 😀
chiwu, no vidis, za chvili z tebe bude Claudia Schifer (sory, jestli ji komolim jmeno)
Mikulko, kdy na to hupsnes, rano? budes testikovat? moc moc drzim holka palec. Uz je to ten termin doporuceny z Pronatalu?
Drz se a dej nam vedet, ano?
pa
jmiso přesně 😀 jakmile je doma nějakej test hned vezme za svý 🙂
jdu něco dělat, práce jak na kostele... večer nebo v podvečer juknu ... určitě SANUSKO 😀 😎
Tak předoperační bych měla mít v úterý nejpozději a pak se můžu soustředit na mámení genetiky 😀
ahoj holky, tak jsem tak přemýšlela, že by bylo docela fajn, kdybychom se my "Pronatalky" někdy sešly (až to bude pro většinu vyhovující a vhodné), co Vy na to?
oskarko já jsem pro každou špatnost 😉 ale ne všechny jsou z Prahy, hodně holek dojíždí, tak to asi nebude tak jednoduchý...
hoky, já vím akorát o dckami, která je tuším z Děčína (?), kdo je ještě mimopražský?
aaaahhoooojjjj holčiny, v sobotu jdu na ET juchůůůůůů 😀
holky nevíte, kolik dní po ET se může testovat???
ahoj smay, další Pražanda🙂, sejdeme se v Praze🙂.
Držím pěsti, ať to dobře dopadne, je to tak jak píše jmisa, 16. den doporučují v Pronatalu na test.
ale vydržíš, chiwulko. přece se nebudeš stresovat z jedné čárky dělané třeba 8.den....a pak další a další, raději vydržet do dne, který doporučují.
měli jsme v háji počítač 😝 proto jsem tu dlouho nebyla, mám se skvělě jen se trochu začínám bát, aby to dobře dopadlo 😕
až 16. den ????? to se mnou sekne než se dočkám nejde ???? zkoušela jste ho některá dřív???
miso měla jsem 22 vajíček a z toho máme 15 mrazáčků
oskarko joo?? a kdy ???
8 den testovat nebudu, ale dvanáctý už jo 😀 mám doma jen jeden a málo citlivej, tak vyženu manžu koupit ty nejnejnej citlivější 😎 alespoň 3 🙂 😵
ahoj smay, téééda Ty máš ale mrazáčků, závidím - já už nemám žádné☹.
Na pozdim transfer nevyšel a z těch šesti zamražených se správně vyvíjela dvě embryjka a Ty mám teď v sobě, snad u mne zůstanou.
Srazík byl dnešní nápad, pokud s tím budete souhlasit, tak se pak dohodneme na místě a datumu.
no smay, tak to jsi přebornice 🙂 mě zbylo zatím 13 na oplodnění a kolik bude na zamražení se teprve dozvím 🙂
chiwule, taky budu testovat dřív 😉 snad nebudu zklamaná 🙂
oskarko, vůbec nejsem s tím srazem proti 🙂 máme sice hodně mrazáčků, ale díky takovému množství vajíček, jsem měla hyperstimulaci, takže jsme museli 3měsíce počkat ☹ ale naštěstí to rychle uteklo a uužžž je to tu 😀
holky doufám, že z těch 15-ti budou alespoň nějaký k použití, MM má dost špatný spermio ☹
chiwule a kdy tebe čeká ET???

holky, bříško dobrý, musím zaklepat. pobolívá, hlavně večer, ale na wc už to docela jde, splasko do mých středně hubených kalhot (tj. jen o 3 velikosti větší než před stimulací) 😀
a dokonce jsme dneska s miláškem zvládli milískování 😵 samozřejmě s kondomem 🙂
snad se hyperstimulák už nerozjede!
jo a dneska mě bolí na pravý straně jako na ovulku - myslíte, že jsou tam nachystaný ještě nějaký vajucha, co neodebraly před těmi pár dny a teď dozrály? já totiž mám ovulku 17DC a dneska jsem 14DC 😕