Sanus Jihlava, chodíte někdo také?
Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂
@veva1211 no ja mam dovcu od pristi soboty tak odber mi vyjde jeste predtim ☹ pak uz to bude ok. Dovcu mam 14dni. A jestli me nastvou v praci tak jdu pak na neschopenku pokud se zadari. Vedouci mi naznacuje ze kdyz je to poprve tak se malokdy zadari. Takze podpora od ni je fakt uzasna...
@veva1211 hele ja taky resila jak mi to vyjde,abych melo dovcu a atd. Ono to nejak dopadne,neboj 😉 uz to stejne neovlivnime. Pobavila me vedouci,ji to rikam,ze mozna ten odber vajicek mi vyjde jeste pred dovcu a jeji reakce?? Normalni clovek by reagoval -nebojte,to nejak udelame,hlavne at jste v poradku a ona,no tak si to nejak zaridte,posunte injekce... 😀
Holky budu vám moc držet palce 🙂 přeji všem aby se vám to povedlo ale já k tomu absolvovala jěste 3 měsíční homeopatie komu léčbu a předtím 9 měsíční detox 🙂 tak pokud to nejde napište ip ráda poradím posílám pozdravy
Holky to pero se stimulackou meli jste normalne v mistnosti nebo to dat do lednice? Ted jak hlasi hicak tak aby to bylo oki 🙂
😞 tak výsledek spermia nic moc...je jich málo kluků...

@veva1211 to se zatim nevi,ale rikal ze stimulace asi 10dni. Uvidime v patek jak dopadne ultrazvuk,jak porostou vajicka 🙂