icon

Sanus Jihlava, chodíte někdo také?

ivekr
29. led 2013

Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂

bobinecka111
7. lis 2016

@sukiv to jsi hodná..no krvacim mnohem méně a nic mě nebolí ...zítra do centra na krev dnes 7 den po et na testu téměř neviditelný duch

sukiv
7. lis 2016

@bobinecka111 moc Ti to přeju, uvidíš, že vše bude v pořádku. my jdeme v pátek, jsem zvědavá...

bobinecka111
7. lis 2016

@sukiv deiji drzim palce

lolila
8. lis 2016

@karkab ...jsme na tom nejspíš stejně, po dvakrát skočilo těhotenství do 3 měsíců...teď procházíme vyšetřením, aby zjistili, kde je zádrhel....taky jsem myslela, že to zvládnu, že mě ta možnost pomoci ze Sanusu udrží nad vodou, ale tělo to vidělo jinak, skončila jsem na urgentu s nervovým kolapsem ☹ . Teď bohužel sem tam dle potřeby zobu Lexaurin, abych tu dobu překlenula, snad bude líp, věřím v to....píšu ti to, jen abys věděla, že i jiné mají stejné trable, že v tom nejsi sama a můžeme tak společně doufat a hlavně věřit, že vše špatné může být na konci v dobré obráceno, nepřestat věřit, DRŽÍM PALEČKY 😉

sukiv
8. lis 2016

@lolila Holky, není to lehké co nám život chystá za překážky. I já o tom vím své, po psychické stránce jsem na tom nebyla nejlépe... u mě problémy s otěhotněním a nevydařené první těhotenství podmínily epileptický záchvat. proto už na to teď koukám s trochu větším nadhledem a snažím se fakt nestresovat, protože jde i o mě a mé zdraví... miminek se jednou určitě dočkáme všechny!

bobinecka111
8. lis 2016

Tak ja to bohužel neudržela

kacka49
9. lis 2016

@bobinecka111 to mě moc mrzí ☹, dočkáme se, neboj 😉

bobinecka111
9. lis 2016

🙂

micinka212
11. lis 2016

Ahoj, omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze, ale chtela bych se vas zeptat. Nevíte, jestli v Sanusu Jih provádí pri mrazeni metodu vitrifikaci? Vim, ze Hradec to na svych stránkach ale Jih ne, ale mělo by to byt asi stejne, kdyz se jedna o pobočku, ne? Dekuju

sukiv
11. lis 2016

@bobinecka111 moc mě to mrzí ☹ budete hned zkoušet další? Já bohužel onemocněla, byla jsem teď celý týden úplně KO, takže jsme návštěvu v centru museli odložit. tak jdeme až příští týden k panu doktoru Škurlovi, ke komu chodíš ty?

sukiv
11. lis 2016

@micinka212 Ahoj, vůbec netuším, ale zkus se informovat klidně přímo u nich, je tam na recepci milá sestřička, poradila by ti 😉

bobinecka111
12. lis 2016

Já jsem taky u dr Škurli ...

sukiv
14. lis 2016

@bobinecka111 Ahoj, tak máme za sebou první návštěvu - první dojem dobrý. dr. Škurla nám doporučil nejdříve pár měsíců zkusit stimulaci nějakými injekcemi a hlídat cyklus - nezkoušela jsi to také? Pak prý inseminace. Mám se ozvat až dorazí menstruace a pak se objednat.

cermitko
15. lis 2016

Ahoj děvčata, tak se hlásím po delší době. Byla jsem si pro výsledky na imunologii a klasicky zvýšené NK buňky. Dostala jsem na 6 týdnů Medrol a pak teprve vklad. Tak snad to teď už výjde. Jak jste na tom vy?

verinka88hb
16. lis 2016

Ahojík holky, hlásím se také po delší době a mám naprostou bombu - asi jsem po těch všech peripetiích otěhotněla přirozeně 😵 Naprosto tomu nemůžu ani já, ani manžel uvěřit, ale včera i dnes jsem si dělala test a je pozitivní, MS nedorazila. Já fakt nechápu, jak je tohle možné, v lednu jsme měli jít na IVF. Doufám, že bude vše v pořádku, před chvilkou jsem se objednala do Sanusu na ultrazvuk. 🙂

sukiv
16. lis 2016

@verinka88hb WOW, tak moc gratuluji, takový efekt Sanusu bych chtěla taky 🙂 🙂 🙂 🙂 přeji hodně štěstíčka, ať je vše ok. jak dlouho jste se snažili?

suzik161
16. lis 2016

@verinka88hb přesně takhle jsme to měli i my 🙂 potichu gratuluji!!!

verinka88hb
17. lis 2016

@sukiv Snažili jsem se 11 měsíců, od května jsme v SAnusu, podstoupila jsem 3 inseminace - nic, teď už jsme byli pevně rozhodnutí, že po Novém roce jdeme na IVF a najednou tohle, já tomu pořád nemůžu uvěřit. Dnes ráno jsem si dělala Clear blue digitální a ukázal mi + 2-3 týdny. Pořád tomu s manžou nevěříme a hrozně mě překvapily ta tlustá čárka 2. den po vynechání MS. Občas koukám, když někdo na MK dá test a já tam skoro nic nevidím, ale toto bylo jasné..... Jsem neskutečně šťastná, doufám jen, že bude vše OK, protože minulý měsíc jsem se zrovna jako těhulka nechovala - byla jsem na moudrákách - narkóza + 2 prášky na bolest, takže snad nic mimískovi nebude. Ve čt jedeme do SAnusu, tak jsem zvědavá, jak se bude Kučera tvářit 🙂

lolila
19. lis 2016

@verinka88hb moc gratuluji 😉

lolila
19. lis 2016

Tak jsme si byli v úterý pro výsledky na imunologii v Praze. Jak jsem čekala, přítel je v pořádku, ještě nad normu, tak se mu aspoň zvedla nálada po tom odběru, co musel v Praze postoupit na WC, byl z toho chudák na mrtvici ☹ . Jen mě překvapily moje výsledky. Mám lehkou formu trombofilie a při zjištění /v říjnu/, že jsem těhotná mě můj gynekolog poslal na hematologii. Tam se téměř požadavku pana doktora vysmáli a řekli, že není třeba,že mám lehkou formu, že až před porodem pro jistotu. ALE ALE!! V Praze mi paní doktorka řekla, že to zamlknuté těhotenství je pravděpodobně v důsledku sraženinových ložisek, že obklopí placentu a plod tak nemůže dostávat výživu a přestane růst ☹ . Že v případě dalšího těhotenství postoupit ROZHODNĚ IHNED hematologickou léčbu v podobě injekcí a to během celého těhotenství. Ještě nemáme teda výsledky genetiky a odběru v Sanusu, ale podle mě bude zádrhel v té mé krvi. Po zjištění těchto výsledků jsem měla chuť zavolat na hematologii a PODĚKOVAT JIM, jak to pos..... 😠 . Kdyby mi nasadili hned injekce, tak jsem mohla nejspíš v klidu miminko donosit a ne se teď cpát práškama na nervy 😠 . Komu má potom člověk věřit, je to někdy fakt smutný!!!!!!! Přeji všem budoucím maminkám hodně štěstí, pevné nervy a třeba pod stromeček krásnou a dlouhou očekávanou fotku miminka z UTZ 🙂 .

verinka88hb
19. lis 2016

@lolila Děkuji! 😉

luca16
20. lis 2016

@debeee Ahojky, tak jak se cítíš? Byli jste tam toho 7.? Myslím na tebe!!!

debeee
20. lis 2016

@luca16 Ahoj Luci, byla jsem tam. Vyfasovala jsem prášky a zítra na kontrolu, podepsat souhlas, utz a řeknou jak dál. A děkuji že na nás myslis

debeee
21. lis 2016

@luca16 Luci tak 28. by mělo dojít k transferu. Ráno si máme zavolat do laborky jak se vyvíjí a řeknou nám čas kdy máme dorazit

luca16
21. lis 2016

@debeee Příští týden? No výborně🙂 Držím všechny palce co mám! Moc vám přeji, aby to vyšlo! Dej pak vědět.

micinka212
21. lis 2016

Ted me taky ceka KET nejak pristi tyden, zitra jdu na kontrolu, muzu se zeptat, kdyz ho rozmrazi, za jak dlouho dojde k transferu?🙂

verras
21. lis 2016

Ahoj holky, můžu se přidat ke konverzaci? Už jsem sem chodila dřív, momentálně jsem 9 den po et 2 IVF v sanusu, první bohužel před 4 měsíci nevyšlo. Můj problém je endometrióza. Dneska jsem 9 den po ET jednorázově ráno zašpinila a dost mě to vyděsilo i přesto že jsem byla celou dobu celkem v klidu a nemyslela na to. Máte prosím některá zkušenost se špiněním a přesto vám to vyšlo? Hodně se bojím druhého neúspěchu.

misickajerry
21. lis 2016

@verras ahoj,dovolim si odpovedet..ja mam se zaspinenim obe zkusenosti,ze to nebyslo

misickajerry
21. lis 2016

@verras ahoj,dovolim si odpovedet..ja mam se zaspinenim obe zkusenosti,ze to nevyslo a naposled to vyslo a mam doma 11tydeni holcicku...a to sem v tehotenstvi spinila pak nekolikrat..

debeee
21. lis 2016

@micinka212 nevím kdy přesně začínají rozmrazovat, ale ráno v 9 si máme zavolat jestli se po rozmrazeni vyvíjí jak má a řeknou mi rovnou v kolik máme dojet na transfer. Je to plus mínus hodina

Strana