Sanus Jihlava, chodíte někdo také?
Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂
@micinka212 paráda, gratuluji 😉
Moc dekuju holky🙂 po roce a pul si oddychl podle me i doktor Kučera🙂
Ahoj holky, jak to prosim chodi v jihlave v sanusu, kdyz tam partnera dr. odeslal na spermio. Má si tam zavolat a objednat se. Koukala jsem, ze tam maji az do 18.hod..to je jedina zachrana, jinak by to ani nestihal 😑. Mate prosim zkusenosti, za jak dlouho ho asi tak objednaji? Diky moc
@kacka49 Ahoj, no to jsou krásné zprávičky!!!!! Moc gratuluju! To vypadá výborně 🙂. Posílám srdíčko 🙂
@pavlina1976 děkuji moc, Pavlí... Jak za gratulace, tak za srdíčko 😉
@kacka49 Skvělé! Moc gratuluji! Konečně alespoň jedna z nas po dlouhé době a po tak dlouhe ujité cestě! My zatím nevime. Ja navštívila jednu paní, ktera mě tak nějak srovnala psychicky a uvidíme. Když nebyl nikde problém, tak nejspíš asi u mě v hlavě... Takže teď doufám, že to půjde samo. Uvidíme.
@kacka49 a jo..to máš pravdu! Koukla jsem tam znovu a je to Hradec. Prekoukla jsem to. ..tak to bude problem s ordin.hodinama ☹ . Tak snad se nějak domluví.
A jaky je dalsi postup, pokud vyjde spatne spermio? Je neco na "podporu"? Nebo rovnou CAR? Omlouvam se za hloupé otazky, ale nemam v tom vubec zkusennosti. Diky za rady.
@tea1909 já už jsem na to přišla včera, koukala jsem na web. Určitě to nějak vymyslí 😉. No když je špatné spermio, tak vám určitě doporučí minimálně vitamínky a myslím, že i IVF ... My se pokoušeli cca 2,5 roku než jsme tam šli, pak nám vyšlo dost špatné spermio ... Já kromě cysty OK. Takže mi cystu léky zničili a dle doporučení kvůli špatným spermiím (deformovaný tvar hlavičky spermií a malé procento živých) nám hned doporučili IVF. Určitě příteli nasaď nějaké vitamínky (selen a vitamín E) - Fertilan či Folandrol, .... Tím ničemu neuškodíš. Jen obnova spermií trvá cca 3 měsíce, takže je to dlouhodobější 😉. Klidně se ptej, co vím, napíšu 😉
Ahoj děvčata, po delší době zase píšu. Snad vám přidám trochu pozitivního myšlení. S manželem se snažíme 3 roky z toho 1,5 v car. Mám polycystické vaječníky, měsíčky bez prášků nejsou, po nevydařeném IVF a 3 Ket jsem chtěla odeslat na imuno. Tam mi zjistili zvýšené NK buňky. Tak jsem nasadila na 8 týdnů před dalším Ket medrol. Bylo mi po něm celkem zle. Užívám ho už 6 týdnů. Dle rozpisu jsem čekala na začátek měsíčků abych mohla začít zobat estrofem. Dnes je to 36 DC a menses nikde. Tak jsem si udělala test a ten je pozitivní. Zítra se objednám na krev a uvidíme. Bojím se, že to bude jen chemické. Ale i kdyby pohled na ty dvě čárky by mi dodal sílu bojovat dál. Děvčata věřte, trvá nám to sice déle, ale o to více si miminka budeme vážit. Přeji krásnou zasněženou neděli.
Ahoj holky, ono neni ani moc co povidat. Mam Skurlu, takze toho ani sama moc nevim 🙂 krev mi vzali a tam je hcg vysoky, na ultrazvuku byl videt jen takovy maly flicek. Takze mam dorazit za 14 dni jestli tam bude srdicko. Je to divny, citim se totiz uplne normalne. Tak tomu ani moc sanci nedavam. Mam jen nahodily navaly tepla. A co vy holky?
@cermitko Ahojky, já mám taky Škurlu a jsem spokojená 😉. Ale je pravda, že už se více ptám, když chci něco vědět 😉. Neboj, vše bude v pohodě - je to nejspíš ještě brzo a vím z vlastní zkušenosti, že Škurla radši řekne pravdu než aby Ti něco sliboval a nalhával, když existuje i nějaká šance, že by to neklaplo ... Já jsem se cítila taky normálně v pohodě, začne to až později a ještě si budeš říkat, jak to bylo fajn, když Ti bylo dobře 😉. Drž se a mysli pozitivně, taky se dočkáš 😉
Ahoj holky. Už dlouho tady čtu debaty, dneska jsem se ale už odhodlala napsat, trochu podpory se hodí a vy jste tady všechny jedna rodina 🙂 Podstupuju první IVF, u pana dr. Škurly, je mi 37, mam 14letou dceru přirozeně, pak jsem ale přišla o oba vejcovody. Všechny testy nám s přítelem vycházejí dobře. Začala jsem stimulovat Puregonem, 250 j, pak 200… na prvním ultrazvuku byl prý velice pomaly vývoj. Dále jsem stimulovala 250.. Dnes jsem byla opět na uz a po 9 dnech stimulace zatím asi jen 3 folikuly, 8mm :( Mám si píchat ještě přes víkend a pak se prý uvidí… Myslíte, že je vubec jeste sance, aby folíky doŕostly? Od doktora jsem se moc nedozvěděla, tak doufám, že od vas aspon trochu optimistické informace dostanu 🙂..
@marketasis ahoj, míň někdy znamená víc, v tomto případě budou mít lepší kvalitu třeba. Než kdyby jsi jich měla 15 🙂 napoprvé jsem měla také pomalý vývoj, ale pak to vše dohnaly, neboj přes víkend vyrostou!! Šance stále je 🙂

@micinka212 Velká gratulace, ať vše pokračuje jak má. Tfuj tfuj tfuj