icon

Sanus Jihlava, chodíte někdo také?

ivekr
29. led 2013

Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂

debeee
14. pro 2016

@micinka212 Velká gratulace, ať vše pokračuje jak má. Tfuj tfuj tfuj

debeee
14. pro 2016

@uzovka68 vůbec bych neváhala a šla do Jihlavy. Ještě se zeptam, máte za sebou nějaké vyšetření, pr genetiku nebo něco jiného?

kacka49
14. pro 2016

@micinka212 paráda, gratuluji 😉

kacka49
14. pro 2016

@uzovka68 já bych taky s Jihlavou neváhala 🙂. Máme jen dobré zkušenosti, u všeho Ti předem řeknou možnosti a to i finanční ... Sestřičky, lékaři, embryologové ... Všichni jsou úžasní 😉. Tak šup šup za námi 😉

micinka212
14. pro 2016

Moc dekuju holky🙂 po roce a pul si oddychl podle me i doktor Kučera🙂

veervit
2. led 2017

@kacka49 Ahoj Kačí, jak jsi na tom? Čekám, zda li sem dáš pozitivní zprávu???

tea1909
2. led 2017

Ahoj holky, jak to prosim chodi v jihlave v sanusu, kdyz tam partnera dr. odeslal na spermio. Má si tam zavolat a objednat se. Koukala jsem, ze tam maji az do 18.hod..to je jedina zachrana, jinak by to ani nestihal 😑. Mate prosim zkusenosti, za jak dlouho ho asi tak objednaji? Diky moc

kacka49
2. led 2017

@veervit ahojky, Ty jsi zlatá, že na mě myslíš 😉. No vypadá to dobře, v pátek jsme měli hcG 1248 😉. 16 jdeme na ultrazvuk, tak už se těšíme 😉

kacka49
2. led 2017

@tea1909 ahoj, určitě se musí partner objednat. To jsem ani netušila, že na spermiogram mají až do 18h. Jsou tam běžně do 15h, co já vím ...

kacka49
2. led 2017

@veervit A co Ty, jaké máte plány na letošek?

pavlina1976
2. led 2017

@kacka49 Ahoj, no to jsou krásné zprávičky!!!!! Moc gratuluju! To vypadá výborně 🙂. Posílám srdíčko 🙂

kacka49
2. led 2017

@pavlina1976 děkuji moc, Pavlí... Jak za gratulace, tak za srdíčko 😉

veervit
2. led 2017

@kacka49 Skvělé! Moc gratuluji! Konečně alespoň jedna z nas po dlouhé době a po tak dlouhe ujité cestě! My zatím nevime. Ja navštívila jednu paní, ktera mě tak nějak srovnala psychicky a uvidíme. Když nebyl nikde problém, tak nejspíš asi u mě v hlavě... Takže teď doufám, že to půjde samo. Uvidíme.

kacka49
2. led 2017

@veervit tak to je taky super zpráva 😉. A tak to zkoušíte přirozeně nebo budete řešit přes Sanus? Moc držím palečky, určitě to vyjde ... 😉

veervit
3. led 2017

@kacka49 pokoušíme se přirozeně, tak uvidíme

tea1909
3. led 2017

@kacka49 diky moc, ja jsem se koukala primo na ordinacni hodiny.. tak ted jsem z toho zmatena 🙄 . A za jak dlouho ho tak objednaji? Myslim řádově..jako druhy den..za tyden..za mesic?? 🙂

kacka49
3. led 2017

@veervit tak držím palce 😉

kacka49
3. led 2017

@tea1909 není zač ... Tak za jak dlouho ho objednají, to Ti nepovím ...Tipuji tak týden až 14 dní. Je to už delší doba ... Ale zkus tam zavolat co nejdřív. Tuším, že si narazila na ordinační hodiny, ale v Sanusu v Hradci Králové ... Jihlava tam ordinační hodiny nemá ☹.

tea1909
3. led 2017

@kacka49 a jo..to máš pravdu! Koukla jsem tam znovu a je to Hradec. Prekoukla jsem to. ..tak to bude problem s ordin.hodinama ☹ . Tak snad se nějak domluví.
A jaky je dalsi postup, pokud vyjde spatne spermio? Je neco na "podporu"? Nebo rovnou CAR? Omlouvam se za hloupé otazky, ale nemam v tom vubec zkusennosti. Diky za rady.

kacka49
3. led 2017

@tea1909 já už jsem na to přišla včera, koukala jsem na web. Určitě to nějak vymyslí 😉. No když je špatné spermio, tak vám určitě doporučí minimálně vitamínky a myslím, že i IVF ... My se pokoušeli cca 2,5 roku než jsme tam šli, pak nám vyšlo dost špatné spermio ... Já kromě cysty OK. Takže mi cystu léky zničili a dle doporučení kvůli špatným spermiím (deformovaný tvar hlavičky spermií a malé procento živých) nám hned doporučili IVF. Určitě příteli nasaď nějaké vitamínky (selen a vitamín E) - Fertilan či Folandrol, .... Tím ničemu neuškodíš. Jen obnova spermií trvá cca 3 měsíce, takže je to dlouhodobější 😉. Klidně se ptej, co vím, napíšu 😉

cermitko
8. led 2017

Ahoj děvčata, po delší době zase píšu. Snad vám přidám trochu pozitivního myšlení. S manželem se snažíme 3 roky z toho 1,5 v car. Mám polycystické vaječníky, měsíčky bez prášků nejsou, po nevydařeném IVF a 3 Ket jsem chtěla odeslat na imuno. Tam mi zjistili zvýšené NK buňky. Tak jsem nasadila na 8 týdnů před dalším Ket medrol. Bylo mi po něm celkem zle. Užívám ho už 6 týdnů. Dle rozpisu jsem čekala na začátek měsíčků abych mohla začít zobat estrofem. Dnes je to 36 DC a menses nikde. Tak jsem si udělala test a ten je pozitivní. Zítra se objednám na krev a uvidíme. Bojím se, že to bude jen chemické. Ale i kdyby pohled na ty dvě čárky by mi dodal sílu bojovat dál. Děvčata věřte, trvá nám to sice déle, ale o to více si miminka budeme vážit. Přeji krásnou zasněženou neděli.

kacka49
8. led 2017

@cermitko tak to je super, držím pěsti ... 😉. Mám taky zvýšené NK buňky, medrol mi nezabral ... Až teď Inralipid 😉. Je super, že Ti ti zabralo a ještě to vyšlo přirozeně 😉. Moc držím pěsti a pak písni, jak dopadla krev 😉

suzik161
8. led 2017

@cermitko potichu gratuluji!! Přesně takhle jsme to měla i já 2x 🙂

kacka49
13. led 2017

@cermitko Ahoj, tak už jsi byla na krvi? Čekáme na zprávičku 😉

cermitko
15. led 2017

Ahoj holky, ono neni ani moc co povidat. Mam Skurlu, takze toho ani sama moc nevim 🙂 krev mi vzali a tam je hcg vysoky, na ultrazvuku byl videt jen takovy maly flicek. Takze mam dorazit za 14 dni jestli tam bude srdicko. Je to divny, citim se totiz uplne normalne. Tak tomu ani moc sanci nedavam. Mam jen nahodily navaly tepla. A co vy holky?

kacka49
18. led 2017

@cermitko Ahojky, já mám taky Škurlu a jsem spokojená 😉. Ale je pravda, že už se více ptám, když chci něco vědět 😉. Neboj, vše bude v pohodě - je to nejspíš ještě brzo a vím z vlastní zkušenosti, že Škurla radši řekne pravdu než aby Ti něco sliboval a nalhával, když existuje i nějaká šance, že by to neklaplo ... Já jsem se cítila taky normálně v pohodě, začne to až později a ještě si budeš říkat, jak to bylo fajn, když Ti bylo dobře 😉. Drž se a mysli pozitivně, taky se dočkáš 😉

kacka49
18. led 2017

@tea1909 ahoj, tak už jste objednaní? Jak pokračujete? 😉

marketasis
20. led 2017

Ahoj holky. Už dlouho tady čtu debaty, dneska jsem se ale už odhodlala napsat, trochu podpory se hodí a vy jste tady všechny jedna rodina 🙂 Podstupuju první IVF, u pana dr. Škurly, je mi 37, mam 14letou dceru přirozeně, pak jsem ale přišla o oba vejcovody. Všechny testy nám s přítelem vycházejí dobře. Začala jsem stimulovat Puregonem, 250 j, pak 200… na prvním ultrazvuku byl prý velice pomaly vývoj. Dále jsem stimulovala 250.. Dnes jsem byla opět na uz a po 9 dnech stimulace zatím asi jen 3 folikuly, 8mm :( Mám si píchat ještě přes víkend a pak se prý uvidí… Myslíte, že je vubec jeste sance, aby folíky doŕostly? Od doktora jsem se moc nedozvěděla, tak doufám, že od vas aspon trochu optimistické informace dostanu 🙂..

suzik161
21. led 2017

@marketasis ahoj, míň někdy znamená víc, v tomto případě budou mít lepší kvalitu třeba. Než kdyby jsi jich měla 15 🙂 napoprvé jsem měla také pomalý vývoj, ale pak to vše dohnaly, neboj přes víkend vyrostou!! Šance stále je 🙂

sarasanus
21. led 2017

@cermitko když čtu tvuj pribeh tak mam deja-vu, uplne vse stejne jak pres kopirak... a tem drzim v naruci 3 mesicni miminko, drzim strasne moc palce, tohle by mohlo klapnout! Nam se to podarilo presne pred rokem touhle dobou 🙂

Strana