Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
jdu do vany a zaspat krkobol, pa
tak to je všude jinak,ale do práce bych nešla je tam stres a být tam celej den by mě zabilo
mít stresující práci, tak to je jiná situace, já mám zcela klidnou
a pak nevěřím, že se to uchycení, neuchycení dá seděním doma ovlivnit, buď se chytne, nebo ne.prvně jsem taky nevěděla, do čeho jdu,tak i proto jsem zvolila tu dovču.a akorát mě to utvrdilo v tom, že to stejně nepomohlo nic a příště si to bez výčitek odpustím.
za týden budete mít holky už jasno.určitě v dobrém slova smyslu..
dobrou....
jsem zvědavá kolik holek se nám tady bude radovat ,přála bych to všem ,vy nekoukáte na ty mamuty?
ahoj holky, zdravim Vas, abych nemela acko 🙂 Dnes takovej nejakej divnej den
čau holky tak jsme měli jednu návštěvu za druhou - manža měl narozky, s tím krátkým a dlouhým protokolem jste mě moc nepomohly - vím každému sedne něco jinýho asi se opravdu budu muset domluvit s mou DR.
@jezulicka já mám za sebou 2 neúspěšná IVF s PGD ,1. bez ET,druhé skončilo v 7tt kvůli uchycení v děl. hrdle ☹ 😠
@missbosorka sis koukám dala foto 😉 já taky měla jen mi ji tady vymazali-sem se asi nelíbila 😝
@monnn no dala, neni na nic videt 🙂 Ti ji nekdo vymazal? No toto
@missbosorka jj vymazali 😀 my vydržela asi 3týdny, to táto diskuzka ještě nebyla a další jsem již nevložila 😝
@monnn tak to jo, protoze tady by se Ti to nestalo, co ze nespis? Tady to holky koukam balej kolem osme 🙂
@missbosorka no my měli tu návštěvu a jsem nějak ovíněna tak se mi spát nechce 😀 a možná to taky je že jsem měla min. týden noční tak jsem zvyklá ponocovat 😅
@monnn ja za tu dobu co jsem doma, tak mam prehozenej rezim, chrapu do dvou..tri.... a chodim spat kolem ctvrty ..paty, docela se tesim, az zas najedu na normalni rezim, rano se mi nebude chtit vstavat a vecer padnu v deset do postele... takhle dlouho jsem doma nikdy nebyla... naposled o prazdninach 🙂)
my sice navstevu nemeli, ale taky jsem si otevrela vinko 🙂
@missbosorka 😀 manža už šel taky spát,že bych si taky ještě otevřela lahvinku 😀 ???
@monnn no ja ji pred chvili nacala 🙂 a taky sama 🙂)))
@missbosorka tak,že by jsme třeba virtuálně popíjeli s polu 😀
@monn rada, co pijes? ja bile - Rulandske šedé r. 2009 - polosuche - vanocni darek od klienta
@missbosorka já mám taky raději bílé,že by krevní skupina?
jo a já tu mám Sauvignon
@monnn krevni skupina O negativni

holky tak se držte a dobrou noc jdu si lehnout jsem nějak ko.. 😎