Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
hele fotka fakt nejde mobil nebere, foťák přesvicuje a není to ani vidět jsem fakt technik 😀
jasně ted už to nezastavím je to asi mánie, leni neřekla on je přesvědčenej že jsem jak on něžně říká"naprcaná"
mám z tebe fakt velikou radost ,ted jen ,aby se to pěkně vyvíjelo a bylo vše v pohodě
jo vlastně ještě jim selen a zinek ..ale ten jsem původně koupila mužovi na spermie ,ale hodil na ně salám ,tak je poctivě dozobávam
já popravdě jak jsem se přehoupla přes ten 10den a mrcha nikde ,tak jsem si už skoro byla jistá ,že to bude dobré a udělala jsem test a ono nic,tak řikam vladísovi ,nic tam neni a on na to za chvilku čuměl a řikal ,že tam něco vidí a byl tam duch .. 😕
Ahoj holky. Jsem 6 den po transferu 2 embryi a chtela jsem se zeptat jestly by se uz mely brat nejake vitaminy jako treba ta listovka nebo neco jineho. Ja jsem to v predchozim tehotenstvi brala ale nevim jestly se zacina uz ted protoze je to muj prvni transfer. Predem dekuju za radu 🙂
Jo a jeste dotaz delaly jste si uz nektera z vas testik???
@maruliinka ahojky tak na testík je brzy, jak říkají holky nejdřív po 10.dny,ale záleží jako kutivaci jsi měla, jinak listovnku jím už měsíc, v gennetu mi doporučili magnésko a jinak nic neberu
@maruliinka určitě jez tu listovku ta je důležitá, a já jedla od začátku calibrum.. 😉 jinak testit fakt až tak 11den po et...nejdříve..

@jolcap o tak super tiše gratuluji...a na krev nejdeš?