Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
@jolcap to by bylo krásný....třeba, snad , jednou..... Jo, v rodině to všichni vědí. Tentokrát poprvé věděli, nikdy před tím jsme jim nic nepovídali. Mamka ta to obrečela snad ještě víc než já, ale moc mě v tom akutním stádiu pomohla... U nás jsou všichni moc přející...můj brácha má taky dva cvrčky IVF a švagrová má za sebou tři potraty a umrtí miminka na náhle úmrtí kojence ve 2 měsících...co se týká tohoto tématu jsme všichni naprosto stmelení....
@jolcap Tak to je skvele...jak dlouho jsou deti po sobe? Moje hodne vzdalena pribuzna mela taky zazadano o adopci, uz byli i v seznamu vhodnych osvojitelu, ale pak naposledy zkusili IVF uz za vlastni penize a ona otehotnela. Takze proces adopce prerusili a nyni uvazuji, jesti to maji cele zrusit. Vzhledem k veku (a financnim duvodum) uz do dalsiho IVF nechteji. Takze pokud by nesli do adopce, budou mit jedinacka.
11.11.11: mu nebudou verit, ze je to rodne cislo prave 🙂
Holky, ja mam nekdy pocit, ze u me to bude az 1.11.2111 :D
Holky, jdu pod peřinu...ještě je mi blbě, chřipka se mě drží jako klíště! Díky za povídání a papa všem!!
Taky se odvalim, dobrou, zeny.
Holky, jdu spát, jsem nějaká vyřízená 🙂 dobrou noc

@martinkka a počítala si v kolikátým týdnu v tuhle chvíli jsi? nebo i termín porodu, určitě se toho dočkáme a budou nás bolet žebra od kopanců