Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
já jsem fešnej metráček bez kočárku 😕
jo pamatuju se jak se holky chlubili jak málo přibrali v těhu a já tentokrát přibrala před těhu, už to nebudu řešit
Marti já rohlík s máslem 😀
hele leda co by mě sralo že ostatní už maj vidět bříško a já furt jen špek 😕
ta hubenourka co byla v práci nastejně se mnou ,o týden víc ,ta už má jak dlouho bříško ,krásný malinký bříško.. 😕 ted už teda pěkný ,na ní na 45kg je mega,taková ta chcíplotinka co neblije a furt vypadá fešně ..
no tak mám v sobě 100g semene 🙂 z Moldávie ..no snad mi nebude zle 😕 ,nějak poslední dobou ulítávam, na semenu,nevim proč neprodávaj český slunečnice
a když jsme u těch trapasů tak jsem jednou chtěla napsat kámošce co se mě ptala na jednoho kluka co jsem s ním jakoby chodila a já psala že je teda fakt hnusnej a jak se choval a blbej a já nevim co a poslala jsem to jemu .. 😕 😀 😝 a to samý o jedný holce že je kráva a ble ble a poslala jsem to přímo jí ..holky já nemůžu nikoho fakt pomlouvat ,vrátí se mui to jako bumerang 😀 😝
tak už je mi z těch semen blé..koukam na to ..stopy arašídů na který mám alergie ,no příště si dam asi zajít chutě ..tak jsem si usmažila smažák a chtěla jsem to vysušit na ubrousku a zůstala mi tam celá strouhanka ,ježiš to je den tohle
jsem se vyspala,ale je mi furt tak unaveně

@jolcap víš co zobu ted ..slunečnicový semínka ..ale blbě se vyndavaj z klávesnice