Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
holky ted mi volal můj otec ,že mi sehnal místo ,tam kam se cpu 3roky ..no pochopíte to?Zítra se mám jít zeptat na práci ,jsem z toho úplně v hajzlu ..kdyby to byl nástup aspon za měsíc doprdele 😠
@jolcap no super mamino a na další kontrolu jdeš kdy?? až v tom květnu? to snad ne....já jsem v caru taky už zkončila škoda 😒
můžu já mít něco v klidu? v pátek mám mít ket a zítra se mám zeptat na práci o kterou stojim,to prostě neni možný ..tady práce prostě neni,abych si řekla ,počkam .. 🙄 😔
@holubice.petra já si zavolám na gyndu a půjdu tam takže určitě půjdu na kontrolu dřív,to je jen datum nt screeningu
Leni to je norm jdi na pohovor a uvidíš vyjde mimi i práce
@lenkacar vůbec bych se nerozmýšlela, jdi na pohovor a uvidíš...buď za to ráda, v dnešní době...
já po dnešku v práci vůbec nevím, co a jak bude.budu muset urychleně do těch lázní, asi ten srpen, což jsem vůbec nechtěla a v září mazat na poslední IVF,pak budu zřejmě buď dělat hormadu práce jiné ještě ke své, nebo skončím úplně s prací.a v obou případech se IVF vylučuje.
a to jsme si zrovna o víkendu s MM říkalli, že na to už letoos pečem a na další VF půjdem až příští rok.a pdr, budu to naopak na letošek honit jak vzteklá...takže bach neváhal být tebou..
píšu, jak prase, koukám...to z toho malýho PC prostě neumím, samej překlep. 😠
holky na pohovor určo půjdu jen by byl teda problém ,kdybych měla nastoupit ihned od 1.4 😕 to teda nevim co bych si vymýšlela za bludy 😕
@jolcap já jdu na gyndu 5.4. příští úterý a koukala jsem na stránky své doktorky a ta dělá za 950,- i ten screening v 11 týdnu tak to bych si určitě nechala udělat hned u ní....což mi vychází za tři týdny 😀
@holubice.petra no já nevím,ale myslím,že je to povinné tak by se to platit nemělo, já uvudím kdy půjdu

@jolcap joli paráda největší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!