Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
třeba je mi zle z tý práce ..holky je to tam staršný ,strašná dřina a ty 12czky fakt šílený .. 😠 nemůžu tam vydržet jak mě bolí záda ,ta moje pitomá plotna se mi rozjela 😔
hlásím ducha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pidi ducha 7den ještě nebyl .. a zároven nastává další trapný okamžik ,kdy musim říct v práci ,že končim ,protože celý noce nespim jak mi bolí záda a nemůžu to už vydržet ,v tom hypermarketu je fakt šrumec a to na mojí plotnu bohužel neni
@lenkacar bez prvního krůčku to nejde a nic špatného si nepřipouštěj.
😉
jedeme v pátek na víkend do Krkonoš, tak jsem se děsila, abych tam nejela s mrchou, toť vše.jsme se vyblbli tenhle měsíc a stejně z toho nic nebylo. 😒 už to fakt pomalu tím přirozeným způsobem vzdávám..počkám si na další IVF a uvidíme. 😉
@lenkacar tak první level zdolán a postupujeme do dalšího kola držím co mámi močák, pokud je to v práci na ho... tak to nech plavat
@mv taky bych někam jela aspoň na výlet,ale ten můj pecivál nikam nechce,ale snad za 14 dní porazí na montáž tak si udělám výlet se Zuzkou a vezmeme nějakou kámošku, Harrachov by nebyl špatnej už jsme tam dlouho nebyli. JInak naše drahé maminky si tenhle víkend berou skoro všechny dítka z vesnice na výlet do Sedmihorek už plánujeme nějakou pařbu já teda s malinovkou,ale to nevadí
@jezulicka ty jo tobě se to krátí už 29tt
@jolcap ahojky no krátí ti řeknu..už jsem chvilkama i nervozní...příští pondělí jdu do poradny tak jsem zvědavá musím se pobavit s doktorem už o porodu atd...co bude...no krátí se to... 😉 z jedné strany se těším z druhé mám obavy...a co ty jak se daří tobě?v kterém jsi už ty týdnu?
@jezulicka já bych to brala už vědět,že testy dopadli dobře a tak, o porodu můj názor at je to rychlý.
podle mých výpočtů v 10tt uvidím co poví utz zítra, jinak dnes jsem se opět vyděsila utřu se a nahnědlý hlen už ležím na gauči a odpočívám, včera mě bolelo bříško na mrchu tak asi prcek roste jako z vody

@lenkacar Leni zítra tfuj tfuj tfuj a držím palečky 😉
Holky dneska kontrola v pohodě ovulka byla včera tak pregnyl zabral v pátek super tak sice byla domací ranní sobotní inseminace ale dneska večer to ještě pojistíme kdyby nahodou a pokud se bobišci rozmrazí v uterý na pohodu tak v 10h rano si myslím že je budu mít v bříšku pak 4h ležení a pak jedu domu tentokráte tam spát nebudu pojedu doma doma se bobiškum bude líbit víc i když tam je taky pěkně ale doma je doma.
Holky jak dlouho ležíte vy v CARu po ET nebo KET?