Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
ježiš br knedlík jsem neměla ani nepamatuju 😵 a hraběnčiny řezy ..hm ..to bych si taky dala ,byla jsem ve městě ,odnést kalhoty na zkrácení,je tam pěkná kosa
tak ses zahřála u trouby ,já nevim úplně přesně co jsou to ty řezy jak to vypadá ?
jojo jste jako mucholapky ,já jsem od revize jako rybka a do té doby jak vy ..tak je to tělo asi jinak nastavený ,ale řikala doktorka ,že těhu na jaře by mělo být jiné
@misi.21 v úterý jí dali kapačku z oxytocinem
ve stř. Jednu tbl vaginálně, za dvě hodiny další a měla jen slabé bolesti a lehce krvácela a otevřená na 1 prst
ve čvtr. jí dali další tabletu a měla bolesti, dost trpěla, nechali ji celej den, nebyla schopná malýho vytlačit pak se teprve večer rozhodli pro císaře a v 18.20 porodila císařem MATĚJE 4350g délku už nevím, jen mi narychlo volal její příjel...
kdyby jí toho císaře udělali hned tak si ušetřila tři dny trápení 😉
a to věděli, že je zdr. sestra a zaměstnanec!!! ☹
už vám přišly ty prachy z neschopenky? mě ne
já dneska ještě ne ,to je bordel.. 😠 čekám kdy mě ten šmejd proplatí zbytek dovolené
když mi oznamoval, že končim tak jsem mu řekla o tý dovolený a řikal ,že to se všechno srovná ,ale nevim jako kdy myslel
co dneska vaříte, já mám upečený kuřecí packy ..
@lenkacar špenátek s masem... Pěkně jsem se napápkla,nejradši bych sežrala i manželovu porci 😀 Tak nakonec do kina jedeme,na Nevinnost,tak jsem zvědavá,jaké to bude... Dám si asi večwři u číňanů,jestli na to budu mít chuť. V neděli jedeme k našim na řízky a zítra udělám jen nějakou rychlovku,přijede ségra s přítelem a s malým...
právě jsem si k obídku udělala chleba s máslem a na jednom strouhaný eidam a na druhém pórek...na zítra mám červené a bílé zelí - z mražáku od vánoc a upekla jsem krkovice a zítra dodělám br. kned a na neděli k tomu ten zmíněný špenát....
tak jsem potkala kolegyni z práce s 3 měsíční Terezkou a chvilku jsem jí vzala kočár s tím, že musím ozkoušet jaký to je....bylo to poprvé v životě co jsem vezla kočár a bylo to naprosto úžasné.....já se takovým akcím jako kočáry a návštěva kamarádek s malými děti úspěšně celejch 8 let záměrně vyhýbala ☹ , už to začínám rozdejchávat, je to na lepší cestě 😉
Tak já si umyla vlasy,užívám si ještě dlouhých,za chvilku to shodím ☹ ,vysprchovala se,dokonce jsem si vytrhala obočí,podotýkám že po dlouhé době a doooost to bolelo... Přijde mi že jsem teď nějaká náchylnější na bolest,co já budu dělat u toho porodu,to teda nevím 😨 Učešu se,namaluju na ksichtík obličej a můžu vyrazit za kulturou... Mě se teď hrozně zhoršila pleť,ach jo,nikdy jsem s tím neměla problémy a teď jsem celá flekatá...a to čistím vo sto péro...
@antoa a to si vem,že mě rodily obě ségry a švagrová,tak tomu se vyhýbat nešlo,ale jsem ráda,aspoň teď budu vědět co s mimčem... Ale taky je pravda,že my se oproti vám snažili ´´jen´´ dva roky...

@misi.21 ve středu jsem ji tam měla..
já mám na víkend br. knedlík, zelí bílé a červené-zbytek od kachny z vánoc jsem vytáhl z mražáku a vepřové - něco jako moravský vrabec, no a na neděli k tomu udělám špenát at je změna. Včera jsem koupila pěknej květák tak si bude smženej n další týden mňami ....
také když jsem doma, tak se snžím dopředu navařit a uklidit na víkend, abychom se mohli s mm věnovat lepším věcem
🙂
chceme malovat kuchyň, sousedi nás vytopili....tak at to máme z krku a pak můžeme jen zařizovat pro mímo